2777
2789
عنوان

همسایه خانواده شوهر😐

| مشاهده متن کامل بحث + 973 بازدید | 81 پست
اخه یک ماه خونه خالم بودم دو هفته خونه عمه ام  عروس ها همیشه پایین بودند اگه ناراضی بودند که ...

ولی من مثه دوستمون تکرار میکنم که باید از عروسا پرسید

ما سه عروسیم من سومی هنوز دومی‌ و‌ندیدم کلا قطع رابطه اس  اولی هم فقط واز‌هر ده بار دعوتی یکی‌از دعوتی های مادرشوهرم‌و‌میاد اونم مثه مهمون میاد میره یعنی از مهمون غریبه غریبه تر در این حد بودن

حقیقتش از اول‌که وارد خانواده شوهرم‌شدم چپو‌راست با اون‌دوتا مقایسه میشدم همشم‌ دلیل نارضایتیشون از اون دوتا رو‌میگفتن منم کلا آدمیم که دوست دارم همه ازم‌راضی باشن 

اینا هر ایرادی که از اونا نمیگرفتن من سعی کردم خوب باشم مثلا از جاری اولم ناراضی بودن که مهمونی ها رو‌نمیاد کمک‌نمیکنه و‌... راستش من نمیتونم‌قضاوت کنم بگم کارش درست بوده یا نه به خودش مربوطه

ولی من سال اول کل‌زندگیم تعطیل کردم دانشگاه و‌... هروقت مادرشوهرم یا خانواده شوهرم ‌مهمونی داشتن من پایه ثابتشون بودم و‌کمکم میکردم سال عقد گذشت سال اول‌عروسی هم گذشت یهو بخودم اومدم دیدم واقعا زندگیم‌مختل‌شده بعدم دختراش هروقت بخواین نمیاین نوه اش نمیاد منم خب کار و‌زندگی‌دارم هم‌درس دانشکاه کنکور کار و خونه و .... بعضی وقتا خب نمیشه

بعد شروع کردم خودمو اولویت قرار دادن کم‌کم میدیدم جالبه مادرشوهرم با اینکه خانم خوبی ها ولی شاید متوجه نیستن به دختراش میرسه اونا درس دارن کار دارن به عروس میرسه انگار نه انگار 

انگار‌بیکار دوله اس  تو‌خونه‌نشسته بیکار

فامیل شوهر منو همیشه خونه مادرشوهرم میدیدن خوشحال خندان عروس‌ خوبه کمک بکن و‌....  ولی از دلم خبر‌نداشنن که همش بحاطر حرف نشنیدنه ولی راضی نیستم که 

برای همین‌بنظر من ظاهر قضیه و‌نبینین باید از دل عروسا پرسید که راضین یانه

مامان‌خودم‌ و‌مثال میزنم همیشه خونه مامانبزرگ بودن خصوصا موقع مهمونیا کمک جال و‌غذا درست کنن و‌...مهربون‌و‌خندون ولی از دلش که کسی خبر‌نداره

از کمر درد و‌پادردا و .... 

بخدا خونه خودشخیلی کثیفه اما میاد از من ایراد بگیره منم ب جز یکی دوبار دیگه سوتی ندادم اون دوبارم دا ...

همشون یه جورن!انتظاردارن ماازهمهههه لحاظ بی عیب ونقص باشیم ولی خودشون یادخترشون عیب نداره😒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی سری مادرشوهرم گفت پسر بزرگ کردم دسته گل تحویل مردم دادم میخواست غیر مستقیم بگه شانس اوردی پسرمن توروگرفت منم گفتم دسته گل تحویل دادی دسته گلم تحویل گرفتی ب شوهرم گفتم مگه نه شوهرمن گفت صد در صد خخخ

خدا رو شکر اصل کارشو خریدین والا من حسرتشو دارم حاضرم تا بالش و متکامم بفروشم تا صاحب خونه شم😑هر چن ...

درسته ایناگلم ولی مگه ماچندوقت زنده ایم که اینقدسخت بگیریم...خداروشکرمن وسایل خونم خوب وکامله جایی که دندگی میکنیم هم مینطور ولی خونه وماشین میخوام😁😁😂😂😂😂😂

درسته ایناگلم ولی مگه ماچندوقت زنده ایم که اینقدسخت بگیریم...خداروشکرمن وسایل خونم خوب وکامله جایی ک ...

درسته عزیزم خدا رو شکر ک شما دارین اینا رو من طرف صحبتم با دوستی بود ک گفت خونه خریدیم ولی ناراحت این بود ک وسایل خونه نداره گفتم ک خونه مهمتره حالا بقیشو خورد خورد میتونه بخره انشاللله؛ولی خب من از مستاجری خسته شدم دوس دارم ی جای ثابت باشم تا اینکه هر سال جا ب جا شم واقعا خستم

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
درسته عزیزم خدا رو شکر ک شما دارین اینا رو من طرف صحبتم با دوستی بود ک گفت خونه خریدیم ولی ناراحت ای ...

آره واقعا😞😞😞😞الان منم میخوام جابه جاشم...خونه هام گروووون

خیلی جوابشو دادم یه بارم دانشگاه میرفتم اوند خونه مون شب گفت طفلک پسرم روزا همیشه تنهاس شغل شوهرم جوریه ک بعدظهر میره سرکار نصفه شب میاد خونه روزا تقریبا خونس منم گفتم منم شبا همیشه تنهام اگه مال اون دوس باید تنها باشه من باید تا اخر عمر شبا تنها باشم برادرشوهرم خندش گرفت گفت مامان بیخیال بریم خخخخ بهد اون دیگخ هیچی درباره دانشگام و تنهایی نگفت

دقیقا.منم میرم خونه مادرم دوسه روزبشینم برکه میگردم میبینم توخونم گشت نامحسوس اومده .بعدمیگه گفتم خو ...

بگو‌من دوست ندارم لطفا اجازه بدین خودم خونمو تمیز کنم

وقتیم نیستم دوست ندارم کسی بیاد خونم‌روک‌به‌شوهرتم‌ بگو

بهرحال حریم شخصیه شاید چیزی  داشته باشی نخوای کسی بیینه امنیت روانی ادم باید داشته باشه 

بنظرم‌خونه رو‌قفلشو‌عوض کن کلید یک جاییی بذار قبل رفتن 

اگر‌کار واجبی بود جاشو میگی‌ورگرنه‌نیازی نیست دیگه 

آره واقعا😞😞😞😞الان منم میخوام جابه جاشم...خونه هام گروووون

انشالله هر چ زودتر صاحب خونه دلخواهتون میشین 😊من براتون دعا میکنم شمام برا ما😕لطفا

ی صلوات لطفا از ته دل برای براورده شدن حاجات و رفع مشگلاتم🙏🙏🙏❤😘😙
انشالله هر چ زودتر صاحب خونه دلخواهتون میشین 😊من براتون دعا میکنم شمام برا ما😕لطفا

قربون شما...ان شاالله به زودی صاب خونه میشی دوست مننننن😘😘😘چندساله ازدواج کردی؟

یه بارم تنها بود شب برا پدرشوهرم کاری پیش اونده بود رفته بود بیرون من خونه مامانم بودم خواهرشوهرم پیام داد اگه خونه هی برو پیش مامان تنهاس گفتم خونه مامانمم بهدا مادرشوهرم گفت خونه نبودی بیای پیشم تنهاموندم تا نصفه شب ناراحت بود ازم منم گفتم دوساله هرشب تنهام کدوم شب اومدی پیشم بگی تازه عروسه جوونه تا صبح تنها نمونه واقعا بعضی شبا تاصبح تنهاموندم نیونده پیشم