2777
2789
عنوان

رشته بهداشت عمومی گوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 1478 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی رشته خودته؟؟؟

چرا اینجوری می‌کنی دختر 

خب بعدش مجدد کنکور بده 

الان اونایی هم که پرستاری خوندن مجدد کنکور میدن تا پزشکی بشه

اگر هم از کادر درمان خوشت نمیاد بعدش میتونی مربی بهداشت مدارس بشی یا اینکه یک مسیر دیگه انتخاب کنی 

چرا اینقدر خودزنی داری دختر

۳

اگه فک میکنی حالت باهاش خوب نیست و میتونی دوباره واسه کنکور بخونی و یه رشته خوب قبول شی انصراف بده

البته بازم میگم خیلی سخته و باید به خودت ایمان داشته باشی

من خود بلای خویشم، از خود کجا گریزم...

اگه فک میکنی حالت باهاش خوب نیست و میتونی دوباره واسه کنکور بخونی و یه رشته خوب قبول شی انصراف بدهال ...

بهداشت اصلا ارزش خوندن داره؟

تو دنیایی که هپارین کربوهیدراته،راحت اعتماد نکن!

بهداشت اصلا ارزش خوندن داره؟

زمان ما خوب بود

ببین هر رشته ایی باید براش وقت بزاری پیگیر باشی که براش کار باشه الان غیر از پزشکی و پیرا بقیه رشته ها باید خیلی پیگیر بود واسه کار

زمان ما خوب بودببین هر رشته ایی باید براش وقت بزاری پیگیر باشی که براش کار باشه الان غیر از پزشکی و ...

پیراست؟

ببین با چه تراز و نمره ای اینو آوردم همین میترسونتم از انصراف

ترازم به نسبت چیزی که آوردم خیلی خوب بود

انتخاب رشته گوهی کردم

پیراست؟ببین با چه تراز و نمره ای اینو آوردم همین میترسونتم از انصرافترازم به نسبت چیزی که آوردم خیلی ...

منظورم پیرا پزشکیه

بقیه شاید مسخره ات کنن ولی من درکت میکنم، شاگرد اول مدرسه بودم تراز قلمچیم عالی بود ولی رفتم میکروبیولوژی و هیچی به هیچی

منظورم پیرا پزشکیهبقیه شاید مسخره ات کنن ولی من درکت میکنم، شاگرد اول مدرسه بودم تراز قلمچیم عالی بو ...

بهداشت عمومی پیراپزشکیه؟

میدونم رشته خیلی مسخره ایه😔

کم مخاطب یعنی چی؟

یعنی توی تجربی ها دیگه بعد از همه پیرا ها که اگر نشه ،میاد روی این رشته بهداشت عمومی

الان حقیقت فهمیدی آروم شدی؟؟؟

ببین با این دیدی که به این رشته ات داری حتی اگر قرار باشه توش موفق هم بشی بدون باش که نمیشی چون خودت رشته ات رو قبول نداری

منم دنبال پزشکی بودم و منم منم میکردم اما ته اش شدم دانشجو معلم آموزش  ابتدایی 

حرف زیاد شنیدم که از پزشکی رسیدی به آ ب درس دادن اما اعتنا نکردم و گفتم من تلاشم کردم اما قسمتم بوده ...

تو هم آدم باش یا از همین مسیری که اومدی برگرد و دوباره تلاش کن یا مثل آدم بشین پای درس و زندگی و خودتو عذاب کش نکن