2777
2789
دوران نامزدی برای همین شناختها هستش گلم،با چشمهای باز این دوران رو طی کن،من اصلا نمیگم شغل بدیه مهم ...

بله متااااااسفانه من ازاونجایی ک خیلی دوسشداشتم ودارم چشامو ب روی خیلی چیزابستم...اگ مشکلیم باشه خودم عذاب میکشم ولی نمیتونم ازش جدابشم متاسفانه...حرف نامزدمم همیشه اینه ک بهش اعتمادندارم تنهاچیزی ک نیگ همینه...ولی من عکسودیدم اخه!!!!!

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
بله متااااااسفانه من ازاونجایی ک خیلی دوسشداشتم ودارم چشامو ب روی خیلی چیزابستم...اگ مشکلیم باشه خود ...

گلم نباید اگر مسئله یا خط قرمزی براتون مهمه ازش بگذرین،اول باید خودت رو دوست داشته باشی همیشه،اونوقته که عشق واقعی میتونی بدی،الان اگر فقط همین یک موضوعه اول وقتی ایشون گفته استفاده نمیکنه پس نباید ازش مرتب بپرسین ،چون کلافه میشه و میگه منکه نوک پیکان تهمت سمتم هست پس استفاده کنم،دو شما میگی ایشون اکثرا نیست تو اون محیط ممکنه در زمان گرفتن اون عکس نبوده اونجا واقعا،نمیگم اعتماد کورکورانه اما شک بیمورد خودتونم اذیت میکنه و سودی هم نداره

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم نباید اگر مسئله یا خط قرمزی براتون مهمه ازش بگذرین،اول باید خودت رو دوست داشته باشی همیشه،اونوقت ...

اینواعتراف میکنم ک شکاکم خیییلی....اون ساعتی ک پستوگذاشته بود نامزدمم مغازه بوده...الان نمیدونم بهش چیبگم چطوربیان کنم ک فک نکنه من خرم؟

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
کجایین مگه؟ همه جا هدف همینه عزیزم

قلیون.چایی.چیپسوپفکو.نیمرو...ایناهستش.

اخه خودشم میگف خرم مگ بزارم بیان اینجابخورن بعدواسه خودم بدمیشه...پس این عکس چیمیگه¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿¿

دقیقا میارن عزیزم.اصلا درامدشون از اینه. الان قیمتش هم گرون شده خیلیی. 

شمامشروبومیگی میارن؟

نود درصد قهوه خونه ها مشروب سرو میکنن واسه مشتریای ثابت و ویژشون،فک کنم ازت میترسه م بهت نگفته 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170

وسئاس نشو،کارش اینه،حتی بعد از نیمه شب بعضی قهوه خونه ها میره رو حالت دیسکویی(اگه درست گفته باشم،رقصو واینا)ولی محدودیت دارن،مجرد راه نمیدن بیشتریا،مشتریاشون از همینه 

اون لبخندی ک برای پنهان کردن دردت میزنی،لبخند،خداست به بنده اش.اون لبخندی که پشتش خدا باشه،تمام مشکلاتو حل میکنه....💕وزن66🔒 هدف55🔐 قد170
نود درصد قهوه خونه ها مشروب سرو میکنن واسه مشتریای ثابت و ویژشون،فک کنم ازت میترسه م بهت نگفته 

نه عزیزم اینومطمئنم ک نامزد مشروب داخل مغازه نداره.

ناراحتیم بخاطراینه ک نامزدم اجازه داده تادوستاش مشربشونوبیارن مغازی این بخورن.

وسئاس نشو،کارش اینه،حتی بعد از نیمه شب بعضی قهوه خونه ها میره رو حالت دیسکویی(اگه درست گفته باشم،رقص ...

خوشبختانه مغازش توی یه شهرومحیطی هست ک اینکارونمیتونن انجام بدن طبقه بالای مغازشم خونست.

مغازش فقط اقایون اجازهی ورود دارن.

خوشبختانه مغازش توی یه شهرومحیطی هست ک اینکارونمیتونن انجام بدن طبقه بالای مغازشم خونست. مغازش فقط ...

خب اینجوری خوبه ،ببین حساسیت بیجا فقط ارامشو از خودت میگیره ،وقتی میگه نه سعی کن اعتماد کنی،تو هی چکش کنی عادت به دروغش میدی،اونجا هم میگی ک فقط مردا رفت وامد دارن،دوستاشم احتمالا بردن نتونسته چیزی بگه،این اتفاقا پیش میاد

خب اینجوری خوبه ،ببین حساسیت بیجا فقط ارامشو از خودت میگیره ،وقتی میگه نه سعی کن اعتماد کنی،تو هی چک ...

اره2واحدخونست یکیش داداشش زندگی میکنه یکیشم واسه خودشه...همیشه هرچی بشه نامزدم میگ بهم اعتمادنداری بعدخیلی ناراحت میشه بعضی جاهام حق بااون بوده...ولی اینجاچون عکسودیدم ناراحت شدم...دیگ ب روش نیارم یعنی؟؟؟

اره2واحدخونست یکیش داداشش زندگی میکنه یکیشم واسه خودشه...همیشه هرچی بشه نامزدم میگ بهم اعتمادنداری ب ...

نه نیار دیگه،بگو بهت اعتماد دارم،دیگه هم گیر نده،اینا افت زندگیع 

شوهر منم تقریبا هم صنف شوهرته،بارها این اتفاقا افتاده،دوستاش میان اخرشبا ابجو و.. میارن،یا امیگن بخره بعصی وقتا براشون ببره ،میگه نمیتونم بیرونشون کنم ،با اینکه خودش لب نمیزنه،ولی نمتونه هم به اونا چیزی بگه،مشروبم اگه بخوره چیزی نیست ک نفهمی،از چشم و بوی بدن و دهنش مشخص میشه،حساس ک باشی میترسه دیگه چیزی بهت نمیگه