آرمیتا7378 مدیر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 عنوان نامزدم قهوه خونه داره بعد.....توروخدابیاین | مشاهده متن کامل بحث + 3189 بازدید | 76 پست سلام هستین؟؟؟؟ کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!! 1397/10/25 | 00:02 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 عزیزم قهوه خونه واقعا محیط بدی داره خیلی محیطش بده فک نکنم بعید باشه بردن مشروب تو قهو ... اره خیلی بده ولی میگه درآمد داره و...منم متنفرم ازاین شغل...ازاینکه ب من گفت اجازه نمیدم بیارن ولی من میدونم ک برده بودن ناراحتم،چجوری بهش بگم بفهمه؟ کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 خب عکس رو بهش نشون بده شاید قایمکی آوردن همسرت متوجه نشده عکسونشون بدم میگه توچیکار ب فلانی داشتی ک رفتی تواینستاعکساشوچک کردی...یامیگه بهم اعتمادنداری ک سوال پرسیدی و... کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
جانانم2 عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 6168 اره خیلی بده ولی میگه درآمد داره و...منم متنفرم ازاین شغل...ازاینکه ب من گفت اجازه نمیدم بیارن ولی م ... عکسو بهش نشون بده بگو ظاهرا یواشکی اووردن ندیده بع غیر مستقیم بگو اگه من ب جای زنشون بودم خیلی ناراحت میشدم و این چیزاکاری نکن.روتون تو هم باز بشع 💚💜You and me together, nothing is better
محیاگل عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 623 توی اینستادیدم که چندتادوستاش تومغازش نشستن بامشروب بعدعکس گرفته بودن...منم زنگ زدم بهش گفتم اجازه م ... عزیزم وقتی برای دودو مشروب زن بازی از مردت مستقیم سوال بپرسی جز این که بپیچوننت کاری نمیکنن یکم بیشتر صبر میکردی ❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 عکسو بهش نشون بده بگو ظاهرا یواشکی اووردن ندیده بع غیر مستقیم بگو اگه من ب جای زنشون بودم خیلی ... مشکلم اینه ک عکسونمیتونم نشون بدم میگه ازکجا اوردی و... کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
محیاگل عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 623 اره خیلی بده ولی میگه درآمد داره و...منم متنفرم ازاین شغل...ازاینکه ب من گفت اجازه نمیدم بیارن ولی م ... اصلا کافه ها هدفشون همینه فقط کنارش یه چایی نباتم میدن ❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 عزیزم وقتی برای دودو مشروب زن بازی از مردت مستقیم سوال بپرسی جز این که بپیچوننت کاری نمیکنن یکم بیشت ... پس بایدچیکنم بنظرتون؟توروخداراهنمایی کنید کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
محیاگل عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 623 مشکلم اینه ک عکسونمیتونم نشون بدم میگه ازکجا اوردی و... بگو دوستم دیده بگو یکی بهم گفته ❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
جانانم2 عضویت: 1397/09/16 تعداد پست: 6168 مشکلم اینه ک عکسونمیتونم نشون بدم میگه ازکجا اوردی و... چرا؟ نمیدونه اینستا داری؟ 💚💜You and me together, nothing is better
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 اصلا کافه ها هدفشون همینه فقط کنارش یه چایی نباتم میدن نه اینجااصلااینجورچیزانیس فقط قلیون و. کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
الی۲۵ عضویت: 1397/06/20 تعداد پست: 2435 عکسونشون بدم میگه توچیکار ب فلانی داشتی ک رفتی تواینستاعکساشوچک کردی...یامیگه بهم اعتمادنداری ک سوال ... نمیدونم والا چی بگم 💚💙💜💛
محیاگل عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 623 بگو یکی از دوستام دیده گفته خوشب حالت اهل عشق و حالی و بعد ازس پرسیدم چطور گفته تو کافتون عشق و حال میکنین دیگه خوش ب حالتون و..... ❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 چرا؟ نمیدونه اینستا داری؟ اره نمیدونه...بعداینکه من صفحه ی دوستشوچک کرده باشمم دوستنداره..سریع دست پیشوگرفت بهش برخورد ناراحت شد ک چرابهش اطمینان ندارم. کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
آرمیتا7378 مدیر استارتر عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 908 بگو یکی از دوستام دیده گفته خوشب حالت اهل عشق و حالی و بعد ازس پرسیدم چطور گفته تو کافتون عشق و حال ... میگه واست خبرمیارن بین ماروخراب کنن توم زودباور و....وای گیج شدم کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
محیاگل عضویت: 1395/05/12 تعداد پست: 623 توی اینستادیدم که چندتادوستاش تومغازش نشستن بامشروب بعدعکس گرفته بودن...منم زنگ زدم بهش گفتم اجازه م ... نگاه میکردی شوهرت کامنت نزاشته براشون یا پستشونو لایک نکرده اگر کرده ک در جریان بوده خودش ❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤