پس از سرش وا میکنه با این اخلاقیات اگر خودت بری کافه روشم بیوفتی میگه خانم تو اشتباه میکنی اینا دارن شربت تخم شربتی با زعفران میخورن برا امام حسینه پس اعصاب خوتو نریز بهم
❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نگاه میکردی شوهرت کامنت نزاشته براشون یا پستشونو لایک نکرده اگر کرده ک در جریان بوده خودش
نه خودش اصلا اینستانداره عکس نامزدمم نبوداصلا ولی عکس یکی ازدوستاش بود بعضی وقتا ک نباشه اون دوستش مغازه وایمیسته ولی اون ساعتی ک پستوگذاشته بودنامزدم مغازه بود
کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
پس از سرش وا میکنه با این اخلاقیات اگر خودت بری کافه روشم بیوفتی میگه خانم تو اشتباه میکنی اینا دارن ...
واقعا درست میگی...ولی ازیطرفم ازش سوال میپرسم خیلی راحت اگ انجام داده باشه میگه مثلا چندماه پیش مشروب خورده بود بعدخودشم گف اره خوردم ولی بهم قول داد ک دیگ نخوره ازوقتی ک قول داده اگ ازش بپرسم ناراحت میشه!!!!
کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
بله درست میگین...ولی من شرایط سختی دارم واقعاوسط اب موندم.
دوران نامزدی برای همین شناختها هستش گلم،با چشمهای باز این دوران رو طی کن،من اصلا نمیگم شغل بدیه مهم اینکه شما باهاش میتونی کنار بیای یا نه سر هرچیزی بخواهید اوقات خودت و ایشونو تلخ کنی،یک اصل در رابطه اعتماده گلم
اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترینها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی میشوند