2777
2789
اره نمیدونه...بعداینکه من صفحه ی دوستشوچک کرده باشمم دوستنداره..سریع دست پیشوگرفت بهش برخورد ناراحت ...

نمیدونم 

ولی قطعا کار درستی نیست یواشکی اینستا داری 

خودتم داری بهش دروغ میگی 

💚💜You and me together, nothing is better
میگه واست خبرمیارن بین ماروخراب کنن توم زودباور و....وای گیج شدم

پس از سرش وا میکنه با این اخلاقیات اگر خودت بری کافه روشم بیوفتی میگه خانم تو اشتباه میکنی اینا دارن شربت تخم شربتی با زعفران میخورن برا امام حسینه پس اعصاب خوتو نریز بهم

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگاه میکردی شوهرت کامنت نزاشته براشون یا پستشونو لایک نکرده اگر کرده ک در جریان بوده خودش

نه خودش اصلا اینستانداره عکس نامزدمم نبوداصلا ولی عکس یکی ازدوستاش بود بعضی وقتا ک نباشه اون دوستش مغازه وایمیسته ولی اون ساعتی ک پستوگذاشته بودنامزدم مغازه بود

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
نه خودش اصلا اینستانداره عکس نامزدمم نبوداصلا ولی عکس یکی ازدوستاش بود بعضی وقتا ک نباشه اون دوستش م ...

بدی این شغل همینه که این چیزاشو داره

❤خدایا نبضم در دستان توست پس بگیر از من فشاری را که بی یاد تو بر دیواره ی رگهایم میکوبد❤
میگه واست خبرمیارن بین ماروخراب کنن توم زودباور و....وای گیج شدم

گلم شما شغل همسرت و محیط کارشو میدونستی چه جوریه پس الان اگر بخوای سر چیزهای اینجوری سوال پیچش کنی مسلمه راه دروغشو باز میکنی

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
پس از سرش وا میکنه با این اخلاقیات اگر خودت بری کافه روشم بیوفتی میگه خانم تو اشتباه میکنی اینا دارن ...

واقعا درست میگی...ولی ازیطرفم ازش سوال میپرسم خیلی راحت اگ انجام داده باشه میگه مثلا چندماه پیش مشروب خورده بود بعدخودشم گف اره خوردم ولی بهم قول داد ک دیگ نخوره ازوقتی ک قول داده اگ ازش بپرسم ناراحت میشه!!!!

کاش میشد بعضیارو یک ساعت بزاریم جای خودمون بعد بهش بگیم ببین میتونی تحمل کنی...!!!
گلم شما شغل همسرت و محیط کارشو میدونستی چه جوریه پس الان اگر بخوای سر چیزهای اینجوری سوال پیچش کنی م ...

شغلشوباشرایط خاصی قبول کردم بعداین شغل دومشه اصلی نیس...ماهنوزعقدنکردیم یکی ازشرطامم واسه عقدنرفتنش ب مغازست ولی داره تلاش میکنه ک منوراضی کنه

فقط بهش بگو خیلی قبولت دارم هیچ وقت این باورو این ایمانو از من نگیر ولی اینو بدون اگر یوقتی با کسی شریک باید بدونی که فقط اون تصمیم گیرنده نیست

واقعانمیدونم چیکنم  چی بهش بگم اصلا¿¿¿¿

من حاظرم همیشه با دروغ راضیم کنه که چیزی نیست تا ابن که هروز ته دلم بلرزه و روز خوش نداشته باشم 

فقط بهش بگو خیلی قبولت دارم هیچ وقت این باورو این ایمانو از من نگیر ولی اینو بدون اگر یوقتی با کسی ش ...

با داداشش شریکه داداششم اهل اینجورچیزانیس اصلا،فقط اگ چندساعتی کارداشته باشه اون دوستش میره مغازه

شغلشوباشرایط خاصی قبول کردم بعداین شغل دومشه اصلی نیس...ماهنوزعقدنکردیم یکی ازشرطامم واسه عقدنرفتنش ...

به هرحال خواهی نخواهی مجبوره به محل کارش سر بزنه،باید واقعبینانه برخورد کنید که بعدا دچار مشکل نشید اگر واقعا نمیتونید کنار بیاید با اینکار

اگر هر سال از یک عادت بد دست بکشیم، در درازمدت بدترین‌ها بین ما هم تبدیل به انسان خوبی می‌شوند
من حاظرم همیشه با دروغ راضیم کنه که چیزی نیست تا ابن که هروز ته دلم بلرزه و روز خوش نداشته باشم  ...

وای دقیقا...😔😔😔

به هرحال خواهی نخواهی مجبوره به محل کارش سر بزنه،باید واقعبینانه برخورد کنید که بعدا دچار مشکل نشید ...

بله درست میگین...ولی من شرایط سختی دارم واقعاوسط اب موندم.

بله درست میگین...ولی من شرایط سختی دارم واقعاوسط اب موندم.

دوران نامزدی برای همین شناختها هستش گلم،با چشمهای باز این دوران رو طی کن،من اصلا نمیگم شغل بدیه مهم اینکه شما باهاش میتونی کنار بیای یا نه سر هرچیزی بخواهید اوقات خودت و ایشونو تلخ کنی،یک اصل در رابطه اعتماده گلم