2777
2789

یعنی اللن یه مسیج اشتباهی دیدم یکی از بچه ها گذاشت تو گروه کرک و پرم ریخت🙈🙈🙈

الان اسکرین میگیرم میزارم ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستم میگف با پیامک داشتم غیبت کسیو میکردم..همون پیامارو فرستادم واسه خودش 😐😐😁😁

اوه اوه 😁😁دایی من پیام عاشقانه میخواسته بده به عشقش فرستادش واسه بابام

تو اگر یار من نباشی من خل خواهم شد

من به بار میخاستم راجب یه کسی به خواهرم مسیج بدم 

البته حرفهای بالا ۱۸ بود مضمون مسیج 😂🙈 فرستادم برای خوده طرف 😨😨😨😨😳 

خودش زنگ زد فهمید گفتم نههههه راجب شما نبود کسی مزاحمم شده بود😣😥

واااای

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....

این کاره لعنتی رو منم انجام دادم اصلا اسم هر کی رو تو متن بیاری ناخداگاه مغزت واسه همون سند میکنه🙈