2777
2789
عنوان

ماه خونین و بارداری

536 بازدید | 72 پست

خانومای باردار عزیز نگاه کردن به ماه گرفتگی هیچ اشکالی نداره.اون دسته ادمایی که بدون علم و هیچ سندی میان میگن وای نگاه نکن فلان میشه اهمیت ندین.ماه گرفتگی نوزاد به خاطر ژنتیک و مربوط به عروق پوستیه تمام ادم های  تحصیل کرده ی دنیا بخصوص تو علم نجوم و پزشکی این خرافات احمقانه رو قبول ندارن(اگه داشت به تحصیلاتش شک کن)خرافاتی نباشین چیزیم باور نکنین که انرژیش به خودتون برنگرده

فقط 31 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤌🏻

عزیزم اطلاع ندارین میشه با چشم دید یا نه؟

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

منم ادم خرافاتی نیستم ولی علم به همه چی دست پیدانکرده هنو.

دوتاخواهرومیشناسم یکی بچه اول یکی دوم همزمان بارداربودن یکی میگه دست به پشتمم کشیدم یکی پیشونیم شب ماه گرفتگی دقیقا دوتابچه همونجا ماه گرفتگی دارن به چشم دیدم 

تفکر خیلیا رو نمیشه تغییر داد هرچقدرم که تلاش کنی بی فایده است متاسفانه

اخه واقعا اعصاب ادم خرد میشه باعث میشه یه عده ادم ساده هم باور کنن و همش بترسن باعث میشه انرژی منفی گیریبان گیر خودشون و نوزادشون بشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لایک نکنیننن.نیازی به کارآگاه بازی نیست❌کاربری دومِ آیلیم که در امتداد  دکترایِ داروسازیِ✅سوالی داشتین خوشحال میشم بپرسین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم. مخالف سرسخت حس ششم هستم حتی برای سرگرمی.زاده آذربایگانِ آذربایجان نیمه تاریکشم

منم ادم خرافاتی نیستم ولی علم به همه چی دست پیدانکرده هنو.دوتاخواهرومیشناسم یکی بچه اول یکی دوم همزم ...

بله من به این اعتقاد دارم‌زن باردار نباید ببینه ربطی به ماه خونین نداره ماه گرفتگی تاثییر میزاره 

وای اسی جونم پس بیا اینو بهت بگم 

من مامانم که سر من باردار بود تو ماه گرفتگی حواسش نبوده به شکمش دست میزنه 

جای دستش از زیر شکم، مچ پای من بوده

همونجا دقیقا ماه گرفتگی دارم 

یه لکه یک قهوه ایه روشن رو مچ پامه الان🥲

ولی درکل شنیدم میگن تو ماه گرفتگی نباید برن بیرون خانومای باردار یا دست بزنن به شکمشون

عزیزم چرا میگن امشب ماه انرژی یش زیاده یعنی چی؟

من اعتقادی به این چیزا ندارم و راجبشون اطلاعیم ندارم برای همین شرمنده نمیتونم جواب بدم ولی احتمالا منظورشون فرکانس همزمان زمین و ماه و خورشیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤌🏻عزیزم اطلاع ندارین میشه با چشم دید یا نه؟

میگن میشه اگه باردار نباشی ولی ماه خونینه اینستا میگفت نبینین نمیدوتم والا نمیشه گفت ببینین یدف یه مشکلی بوجود بیاد فش کشم کنین

از چه ساعتیه

18:58 تا 00:25 دیگه اون قسمت اصلیش 21:41

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وای اسی جونم پس بیا اینو بهت بگم من مامانم که سر من باردار بود تو ماه گرفتگی حواسش نبوده به شکمش دست ...

باریکلا من اعتقاد دارم و دیدم روی جنین تاثثییرشو میزاره اینو نباید به کسی بگن یدف رو جنین تاثییر میزاره

🤌🏻عزیزم اطلاع ندارین میشه با چشم دید یا نه؟

همه میگن از همه جای ایران با چشم قابل دیده

1
5
10
15
20
25
30
35
40