2777
2789

یا حتی موقع تعریف کردنش بغض گلومو میگیره وهر دفعه گریم میگیره

خاطرات بد حتی مثلا برا ۱۰ سال گذشته ام همینم💔

دلیلش چیه؟؟؟؟

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

منم امروز یه شرایطی پیش اومد و رفتارشون رو با وقتی که خودم همین شرایط رو داشتم مقایسه کردم خیلی بغضی و دل شکسته ام

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم یه بغض ۲۶سالع توگلومه که باهرچیزی سرباز میکنه 

آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند.....    آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید) 
به نظرم گیر کردی تو گذشته باید رها کنی

خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دارن چون هرگز اون اشخاص از کارشون پشیمون یا حتی عذرخواهی نکردن بابت تهمت هایی ک ناروا زدن حتی وقتی فهمیدن که اشتباه کردن

این‌کاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین

خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دارن چون هرگز اون اشخاص از کارشون پشیم ...

درک میکنم 

وقتی اون آدم اصلا قبول نداره بدی کرده فراموش کردنش سخت میشه اما شما برا آرامش خودت بهتره فراموششون کنی

خجالت بکش زن حسابی

حساسی و زودرنج و نمیتونی فراموش کنی رها کن بگذر

دقیقا همینه و نمیتونم رها کنم‌ چون خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دارن چون هرگز اون اشخاص از کارشون پشیمون یا حتی عذرخواهی نکردن بابت تهمت هایی ک ناروا زدن حتی وقتی فهمیدن که اشتباه کردن

درک میکنم وقتی اون آدم اصلا قبول نداره بدی کرده فراموش کردنش سخت میشه اما شما برا آرامش خودت بهتره ف ...

نمیتونم چون از نزدیکترین افراد زندگیمن و هروز میبینمشون و هیچ راه فراری نیس..انگار استخون تو زخمم این حالت که ن میشه بخشید نه فراموش یا رها کرد

دقیقا همینه و نمیتونم رها کنم‌ چون خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دار ...

میفهمم 

میفهممت عزیزم 

منم همینطورم اذیت میشم 

یاد روز عقدم ک چقدر اشک آوردن تو چشمام  

اگر مامانم بود انقد اذیتم نمیکردن

منم یه بغض ۲۶سالع توگلومه که باهرچیزی سرباز میکنه

🥲🥲🥲🥲💔

میفهمم میفهممت عزیزم منم همینطورم اذیت میشم یاد روز عقدم ک چقدر اشک آوردن تو چشمام اگر مامانم بود ا ...

الهییی..میدونم همیشه به خودت میگی اگر مامانم بود نمیزاشت انقدر دخترشو اذیت کنن💔