بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
آدمک خرنشی گریه کنی کل دنیا سراب است بخند..... آن خدایی که بزرگش خواندی مثل توتنهاست بخند..... (دوستای مجازیم تروخدا هرکدومتون تونستید برای آرامش دل خستم دعاکنید)
خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دارن چون هرگز اون اشخاص از کارشون پشیمون یا حتی عذرخواهی نکردن بابت تهمت هایی ک ناروا زدن حتی وقتی فهمیدن که اشتباه کردن
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین
دقیقا همینه و نمیتونم رها کنم چون خودمم حس میکنم انگار بدیهایی که مثلا ۱۰ سال پیش بهم شده تازگی دارن چون هرگز اون اشخاص از کارشون پشیمون یا حتی عذرخواهی نکردن بابت تهمت هایی ک ناروا زدن حتی وقتی فهمیدن که اشتباه کردن
اینکاربری دست منو ودوستمه پس همه تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست.اگر کمک کننده نیسین نمک رو زخم دیگران هم نباشین