2777
2789
عنوان

بیماری لنف ادم پا

| مشاهده متن کامل بحث + 20439 بازدید | 103 پست
معمولا جراح یا متخصص عروق

ممنونم. مامانم هم دو تا پاهاش ازمچ خیلی ورم میکنه. از کلیه هم نیست آزمایش داده خوبه.

یعنی ممکنه همین باشه؟

دکتر به شما چه درمانی رو پیشنهادداده بود؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
ممنونم. مامانم هم دو تا پاهاش ازمچ خیلی ورم میکنه. از کلیه هم نیست آزمایش داده خوبه. یعنی ممکنه همی ...

من مبتلا نیستم. میخواستم تجربیات یکی از کسانیکه مبتلا هستن رو از نزدیک بشنوم. درمانش اونطور ک خوندم فقط ماساژ و بانداژ و ورزش هست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مبتلا نیستم. میخواستم تجربیات یکی از کسانیکه مبتلا هستن رو از نزدیک بشنوم. درمانش اونطور ک خوندم ...

ایشالا که خیره. ممنون از راهنماییت.کسی از اطرافیانت این مشکلو داره؟

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
من مبتلا نیستم. میخواستم تجربیات یکی از کسانیکه مبتلا هستن رو از نزدیک بشنوم. درمانش اونطور ک خوندم ...

سلام میشه از این بیماری و راه درمانش بگی من نوزادم مبتلا به لنف ادم دست شده و خیلی نگرانم

سلام میشه از این بیماری و راه درمانش بگی من نوزادم مبتلا به لنف ادم دست شده و خیلی نگرانم

سلام شما چیکار کردین پسر منم یکی از پاهاش درگیره

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
خواهش میکنم از دوستان عزیز پزشک، جراح یا هرکس که یک مورد عینی بیماری لنف ادم پا در نزدیکانش هست منو ...

سلام عزیزم بیا بگو چیکار کردین و کجا رفتین واسه پاهای اون بچه؟ پسر منم لنف ادم داره

خواهش میکنم برای سلامتی و شفای بچه هام یه صلوات بفرستید.... انشالله با نفس های حق شما خدا دل منو هم شاد کنه
پیش بهترینن دکترای کشورم رفتم حتی خارج  هر راهی رودکه بگین امتحان کردم  یکی از جراحا قبو ...

سلام ببخشید کدوم دکتر گفتن عمل میکنند و این که نگفتن چند درصد احتمال بهبودی داره؟