2777
2789
ازشانس منه بدبخت شده .ن هیچوقت حتی نمیتونم آی وی اف وایناانجام بدم

الهی بگردم برات الهی فدات شم .شما بودی دنبال رحم اجاره ای میگشتی خانومی .ببخشید فضولی میکنم من دیروز قیمت رحم رو فهمیدم مخم پوکید به فرزند خوندگی فکر کنید بخدا هم ثواب داره هم خرجش کمتره همیشه همه ی درها که بسته نیست 

خدایم برایم کافیست💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوکی قرمه سبزی بزار قیمه بزار....من شام دیشبم کوکو سیب زمینی کنارشم زیتون و فلفل خیلی چسبید.زودم اما ...

عزیزم وزن جدیدت چند شده

واسه شادی روح پدر ومادرم صلوات خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه
الهی بگردم برات الهی فدات شم .شما بودی دنبال رحم اجاره ای میگشتی خانومی .ببخشید فضولی میکنم من دیروز ...

خدانکنه عزیزدلم فدات بشم .آره خواهرخودم بودم قیمتاافتضاحه واسه همین آدم نمیتونه دنبالش بره .حالابرای فرزندپذیری اقدام کردیم ولی شوهرم ناراضیه یعنی خودش باهام اومده پرونده هم تشکیل دادیم ولی خیلی ناراحته که دیگه نمیتونه بچه خودشوداشته باشه چی بگم عزیزم اینقدرخسته شدم ازاین وضعیت که نمیدونم چی بگم ن پولشودارم که برم دنبال تخمک ورحم اجاره ای ن دلشودارم که خودخواه بشم شوهرمونادیده بگیرم وبیخیال همه چی بشم اینقدرسردرگمم که حدنداره

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
چجوریه میشه یادم بدی بانون میخورن یابابرنجم میشه

غذای نونی 

مرغ  آبزو ریش ریش میکنم با پیاز داغ تفت میدم سیب زمینی و قارچ اگه دوست داشتی فلفل دلمه سرخ میکنم 

به مرغم رب میزنم قارچ سیب زمینی رو قاطیش میکنم همین خیلم ساده و خوشمزه س 

😍😍😍

آهای تمومه زندگیم       بی تو تمومه زندگیم     
شوهرش اجازه نداد باخودش نخواست چون کسی که شوهرداره شرطه شوهرش قبول کنه 

خودش نخواست وگرنه اگه خودش دلش میخواست واصرارمیکردمحال بودشوهرش رضایت نده خودم میشناسم شوهرشو

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
خدانکنه عزیزدلم فدات بشم .آره خواهرخودم بودم قیمتاافتضاحه واسه همین آدم نمیتونه دنبالش بره .حالابرای ...

عزیزم غصه نخور بخدا بچه نداشتن بهتر از موقعیت منه یه دختر دارم عین فرشته ها اما مریضه چهارسالشه نمیشینه راه نمیره جویدن نداره بلع نداره از اطرافش درک درستی نداره حرف نمیزنه و خیلی مشکلات دیگه حالا ببین خدا تورو خیلی بیشتر از من دوس داشته که حد اقل بهت بچه نداده 

خدایم برایم کافیست💗