2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تنهایی مزه نمیده که دورهم باشی باپیازو نون سنگکو سبزی خوردن یک حالیییی میده یه پیاله بده اینوررر دلم ...

منم خیلی دوست دارم شوهرم دوست نداره خدابیامرز پدربزرگم که زنده بود هر هفته که میرفتم خونشون میدیم از صبح برام ابگوشت بار گذاشته میگفت تو دوست داری واسه تو پختما اتفاقا همیشه هم ابگوشت رو باسبزی وپیاز کنارش نیخوردیم الان که گفتی یادش افتادم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
منم خیلی دوست دارم شوهرم دوست نداره خدابیامرز پدربزرگم که زنده بود هر هفته که میرفتم خونشون میدیم از ...

خدارحمتشون کنه من فقط باسبزی وترشی وسالادمیارم رومیز .پیازنمیارم چون بعداازبوش تودهن بدم میادچه واسه خودم چ شوهرم .وگرنه اگه بونداشت من همه غذاهاروباپیازمیخوردم اینقدرکه دوست دارم

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
ازشانس منه بدبخت شده .ن هیچوقت حتی نمیتونم آی وی اف وایناانجام بدم

چرااا از پرورشگاه نوزاد نمیارین حالا که انقدر همودوستدارین اون بچه هم به خانواده میرسه هم شما به بچه بخداا مادر بودن فقط به زایمان کردن نیست همیشه به این فکر میکنم که اگه یروزی بیان بگن دخترم تو بیمارستان عوض شده وهرخانواده بچه واقعیه خودشو بگیر من خودمو میکشم ولی دخترم نمیدم حتی اگه اون بچه من نباشه مهره مادری به نه ماه بارداریو زایمان نیست اگه نوزاد بیارین انگار خودت بدنیااوردیش اون بچه هم نمیفهمه هیچوقت

خدارحمتشون کنه من فقط باسبزی وترشی وسالادمیارم رومیز .پیازنمیارم چون بعداازبوش تودهن بدم میادچه واسه ...

بیخیال بوششش من بابیشتر غذاهام میخورم خیلی دوستدارم بایه ادامس نعنایی درست میشه

مرغ بخوابون تو مواد. جوجه تابه ای درست کن با برنج و گوجه

جوجه چینی؟

دیشب شوهرم دلش خواستتتتتت

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند  
خدارحمتشون کنه من فقط باسبزی وترشی وسالادمیارم رومیز .پیازنمیارم چون بعداازبوش تودهن بدم میادچه واسه ...

مرسی خدارفتگان شناروهم بیامرزه

منم خیلی از بوی بعدش بدم میاد اگه بخورم بعدش یه سیب میخورم ومسواک میزنم واقعا بوش میره یه ادامسم میجوم که دیگه کلا اثری ازش نباشه😊

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
چرااا از پرورشگاه نوزاد نمیارین حالا که انقدر همودوستدارین اون بچه هم به خانواده میرسه هم شما به بچه ...

من اصلابابچه پرورشگاه مشکلی ندارم یعنی اصلابرام فرقی نداره بچه کی باشه فقط دلم میخوادیه بچه توزندگیمون باشه امابرای شوهرم خیلی مهمه میگه بچه ی خودمون باشه فقط .البته حالابعداز15سال تازه راضی شده البته اونم بلاجباربخاطرتنهایی من وگرنه همین الانم اصلادلش راضی نیست حالاپرونده تشکیل دادیم گفتن 3،4سال بایدمنتظرباشین 

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤