2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرانمیاین شهرهای بزرگ مثل تهران دنبال بچه چون میدونم اینجاهاپرورشگاهاخیلی شلوغتره

فرقی نداره پرسیدم میگن همه شهراهمینه خوب بچه بیشتره درمقابل جمعیت ومسلمامتقاضی هم بیشتره

بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
چند ماه پیش خواستیم پرند بیایم جا مرکز خریداش خوبه فازهاش خیلی دور تره منم مرکز خرید دم دستم نباش ...

خوب میرفتین کوزوو اونجاهمچیز توی دسترسه خوده پرند خیلی گرونه ولی کوزو عالیه 

فرقی نداره پرسیدم میگن همه شهراهمینه خوب بچه بیشتره درمقابل جمعیت ومسلمامتقاضی هم بیشتره

بعدم هرکی ققط توشهرخودش .مثلامن قم هستم بیام تهران بهم نمیدن بجزبیام اونجازندگی کنم

رحم اجاره ای چییی یاالان توی تلوزیون تبلیغ میکنن رحم مصنوعی درست کردن نمیشه

جدی؟رحم مصنوعی؟توایران؟تنهاراه چاره م رحم اجاره ایه که هزینه ش خیلی بالاست 

جدی؟رحم مصنوعی؟توایران؟تنهاراه چاره م رحم اجاره ایه که هزینه ش خیلی بالاست 

اره بخداا توتلوزیون ایران تبلیغ میکنه یه بچه یه دوقلوهم تا حالا بدنیااوردن تلوزیونوبزار روی ایران  تبلیغ کرد شمارشو بردار 

کسی توخانوادتون نیست بتونه رحمشو بهتون اجاره بده اینجوری هزینتون خیلی پایین میاد شوهرتم میدونه بچه خودشه 

اره بخداا توتلوزیون ایران تبلیغ میکنه یه بچه یه دوقلوهم تا حالا بدنیااوردن تلوزیونوبزار روی ایران &n ...

اصلانشنیده بودم حالابرم اینترنت سرچ کنم ببینم چجوریاست .والافامیل فقط ب خواهرم گفتم قبول نکرد .

خوب میرفتین کوزوو اونجاهمچیز توی دسترسه خوده پرند خیلی گرونه ولی کوزو عالیه 

کوزو خونه هاش خیلی خوشکلن

ارزونم بودن و دیگر نیستند😊😊😊😊

مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند