خانوم_بهارر مدیر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 عنوان ناهار چی بزارم اسون باشه | مشاهده متن کامل بحث + 1443 بازدید | 155 پست چی دلوس تونم خووووو 😕مغزم دوزید از پس فکل تردم 😔 1397/10/23 | 08:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 عدس پلو اگه گوشت چرخی ام داری عدس پلو با گوشت چرخ کرده اره خوبه
مارسیس عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 2198 چرانمیاین شهرهای بزرگ مثل تهران دنبال بچه چون میدونم اینجاهاپرورشگاهاخیلی شلوغتره فرقی نداره پرسیدم میگن همه شهراهمینه خوب بچه بیشتره درمقابل جمعیت ومسلمامتقاضی هم بیشتره بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
tarantino عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 691 من دیشب خورش کرفس درست کردم، امروز باید فقط پلو بذارم 😁 مهدخت، ۳۱ ساله، لیسانس معماری، ساکن تهران، الهی مرا آن ده که آن به 😍🙏
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 چند ماه پیش خواستیم پرند بیایم جا مرکز خریداش خوبه فازهاش خیلی دور تره منم مرکز خرید دم دستم نباش ... خوب میرفتین کوزوو اونجاهمچیز توی دسترسه خوده پرند خیلی گرونه ولی کوزو عالیه
مارسیس عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 2198 فرقی نداره پرسیدم میگن همه شهراهمینه خوب بچه بیشتره درمقابل جمعیت ومسلمامتقاضی هم بیشتره بعدم هرکی ققط توشهرخودش .مثلامن قم هستم بیام تهران بهم نمیدن بجزبیام اونجازندگی کنم بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 من دیشب خورش کرفس درست کردم، امروز باید فقط پلو بذارم 😁 خوشا بحالت ای دوست😂😂
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 بعدم هرکی ققط توشهرخودش .مثلامن قم هستم بیام تهران بهم نمیدن بجزبیام اونجازندگی کنم چقدر دنگوفنگ دارههه غصه نخور قربونت برم خدابزرگه ان شالله درست میشه
مارسیس عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 2198 رحم اجاره ای چییی یاالان توی تلوزیون تبلیغ میکنن رحم مصنوعی درست کردن نمیشه جدی؟رحم مصنوعی؟توایران؟تنهاراه چاره م رحم اجاره ایه که هزینه ش خیلی بالاست بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
مارسیس عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 2198 چقدر دنگوفنگ دارههه غصه نخور قربونت برم خدابزرگه ان شالله درست میشه فدات عزیزم ممنونم بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 جدی؟رحم مصنوعی؟توایران؟تنهاراه چاره م رحم اجاره ایه که هزینه ش خیلی بالاست اره بخداا توتلوزیون ایران تبلیغ میکنه یه بچه یه دوقلوهم تا حالا بدنیااوردن تلوزیونوبزار روی ایران تبلیغ کرد شمارشو بردار کسی توخانوادتون نیست بتونه رحمشو بهتون اجاره بده اینجوری هزینتون خیلی پایین میاد شوهرتم میدونه بچه خودشه
خانوم_بهارر مدیر استارتر عضویت: 1397/10/15 تعداد پست: 1386 سیب زمینی سرخ کرده یه تخم مرغم بشکون توش ازپس خوردیم یباردیگه درست کنم فکرکنم شوهرم منو باماهی تابه ازپنجره بندازه بیرون خخخخ😂
مارسیس عضویت: 1397/09/06 تعداد پست: 2198 اره بخداا توتلوزیون ایران تبلیغ میکنه یه بچه یه دوقلوهم تا حالا بدنیااوردن تلوزیونوبزار روی ایران &n ... اصلانشنیده بودم حالابرم اینترنت سرچ کنم ببینم چجوریاست .والافامیل فقط ب خواهرم گفتم قبول نکرد . بی همگان به سرشودبی توبه سرنمیشود❤
zizi_khanoom عضویت: 1397/08/02 تعداد پست: 3959 خوب میرفتین کوزوو اونجاهمچیز توی دسترسه خوده پرند خیلی گرونه ولی کوزو عالیه کوزو خونه هاش خیلی خوشکلنارزونم بودن و دیگر نیستند😊😊😊😊 مهربان و ملایم باش، اجازه نده دنیا تو را زمخت و خشن نماید… به درد و رنج اجازه نده تو را بیزار نماید… به تلخی ها اجازه نده، شیرینی زندگیت را، از تو بربایند