2777
2789
عنوان

کیا بعد از کورتاژ سقط ضخامت رحمشون کم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1757 بازدید | 44 پست
ن پری منظمه ولی ضخامتم اصلا با دارو هم جواب نمیده الان دو سال بعد از کورتاژم گذشته ولی رحمم خیلی ناز ...

عزیزم چکار کردی بار دارشدی منم مشکل شما دارم 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
عزیزم چکار کردی بار دارشدی منم مشکل شما دارم 

من اون موقع ک باردار شدم شباف واژنی استفاده کردم ولی نمیدونم از اون بود یا ن شاید معجزه شد برام

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اون موقع ک باردار شدم شباف واژنی استفاده کردم ولی نمیدونم از اون بود یا ن شاید معجزه شد برام

سلام عزیزم ممنون که جواب دادی عزیزم شما هر ماه ضخامتتون چند بود فولیکول بالغ داشتين؟؟؟ شیاف چی؟؟؟ 

ميشه يه روزی منم بی بی چکم مثبت شه. لطفا دوستان واس مادر شدنم صلوات بفرستين.ممنونم 
سلام عزیزم ممنون که جواب دادی عزیزم شما هر ماه ضخامتتون چند بود فولیکول بالغ داشتين؟؟؟ شیاف چی؟؟؟&nb ...

فولیکول بالغ نداشتم و اگرم با قرص و آمپول بودش فولی شانزده میشد . ضخامتم از پنج و نیم دیگه بالاتر نمیرف . قرص واژنی واژیفوم

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
فولیکول بالغ نداشتم و اگرم با قرص و آمپول بودش فولی شانزده میشد . ضخامتم از پنج و نیم دیگه بالاتر نم ...

من عزيز دلم خدا برات خوش بخواد که جواب دادی از روز چندم سیکل  استفاده کنم تا چندم؟؟؟ روزی چند تا بعد از طریق واژن یا مقعد؟؟ 

من عزيز دلم خدا برات خوش بخواد که جواب دادی از روز چندم سیکل  استفاده کنم تا چندم؟؟؟ روزی چند ت ...

حالا شمام استفاده کنین شاید ان شالله فرجی شد براتون

من عزيز دلم خدا برات خوش بخواد که جواب دادی از روز چندم سیکل  استفاده کنم تا چندم؟؟؟ روزی چند ت ...

از روز سوم پریود تا وقتی فعمیدم ک باردارم بازم ادامش دادم تا دوازده هفته بارداری و بعد کم کم قطعش کردم. من سر این ضخامت کم چیا دردی ک نکشیدم . بعد از کورتاژ خشن من اینجور شدم .

روزی یکی فقط شبا استفاده میکردم . قرص واژنی هستش با اپلیکاتوره

مممنونم خواهر گلم خدا خیرتان بود 

کجایی هستین ؟

ی ماه پیش زنگ زدم داروخونه گفتش ک دیگه پیدا نمیشه.

پیدا کردی لطفا بهم بگو

مممنونم خواهر گلم خدا خیرتان بود 

برین بگردین از داروخونه پیدا کنین استفاده کنین خدا رو چ دیدی شاید برا شمام شد .

از روز سوم پریود تا وقتی فعمیدم ک باردارم بازم ادامش دادم تا دوازده هفته بارداری و بعد کم کم قطعش کر ...

عیزم منم بچم سر زا از دست دادم تو تاپیکای قبليم نوشته دکترم محاکمه شد الان پنج سال از قضیه میگذرد اما بچه دار نشدم جنین دارم اما ضخامتم بالا نميره من اهوازهستم شما کجایی تهران شاید گیر بیاد 

عیزم منم بچم سر زا از دست دادم تو تاپیکای قبليم نوشته دکترم محاکمه شد الان پنج سال از قضیه میگذرد ام ...

من استان بوشهر هستم

عیزم منم بچم سر زا از دست دادم تو تاپیکای قبليم نوشته دکترم محاکمه شد الان پنج سال از قضیه میگذرد ام ...

پیجورشین شاید گیرتون اومد

فولیکول بالغ نداشتم و اگرم با قرص و آمپول بودش فولی شانزده میشد . ضخامتم از پنج و نیم دیگه بالاتر نم ...

عزیزم تو رابه خدا جواب بده شیاف واژیفوم از روز چند پری استفاده کردی.بت این شیاف ضخامتت چند شد.اخه منم مشکل ضخامت دارم