2777
2789
عنوان

کیا بعد از کورتاژ سقط ضخامت رحمشون کم شد

| مشاهده متن کامل بحث + 1766 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم برا من نمیشه اصلا با دوز بالای استرادیول و اکویین و شیاف و ژل و همه چیزا تا بیست سیکلم بازم ضخام ...

مال منم همون با ۵ بدون دارو و آمپول شد من بیخیال شدم گفتم خودش خواست میده نخواستم حتما صلاحم نیست..خدا دلتو شاد کنه ان شاءالله..

آرامش و سلامتی و دیگر هیچ...
چرا با قرص سقط نکردي

با قرص دفع شد ولی تو سونو بازم بقایا داشتم ک کورتاژ خشن برام انجام دادن

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
قبلش ضخامتت بالا بود ؟ مطمئنی به کورتاژ ربط داره؟

قبلش اصلا نمیفهمیدم چون دوبار با اولین اقدام باردار شدم و اصلا نمیفهمیدم ک ضخامتم چنده

هر چه دلم خواست نه آن می شود                                        هر چه خدا خواست همان می شود
چرا کورتاژ خشن انجام دادن؟؟ از قصد خشن انجام دادن؟؟

ن گلم بقایا داشتم ک مجبور شدم کورتاژ انجام بدم و ی زور بقایا با کورتاژ دفع شد

ن گلم بقایا داشتم ک مجبور شدم کورتاژ انجام بدم و ی زور بقایا با کورتاژ دفع شد

یعنی خود دکتر بعد کورتاژ گفت که بقایات اونجوری بوده که مجبور شده خشن انجام بده؟؟

حالا منم کورتاژ شدم چون دومین کورتاژ م بود دکتر ملایم انجام داد و الان بازم باقی مانده دارم😔

یعنی خود دکتر بعد کورتاژ گفت که بقایات اونجوری بوده که مجبور شده خشن انجام بده؟؟ حالا منم کورتاژ شد ...

ن گلم دکتر اصلا چیزی بهم نگفت بعد از کورتاژ و گفتش کورتاژت موفقیت آمیز بوده و خیلی خوب بوده الان بعد از دو سال بعد از کورتاژ باردار نشدم ک رفتم دکتر تا اینکه ضخامت رحمم کمه و بعد دکتر با دوز بالای داروی ضخامت هر کاریم میکنع ک ضخامتم بالا بره نمیره میگه بخاطر کورتاژ خشنی ک داشتی ضخامتت کم شده و باردار نمیشی . شما مشکل ضخامت نداشتین ؟