2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خجالتی و آروم دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 49 پست
زیاد کاری به هم نداریم دیگه ۸سال عادت کردیم زیاد که گیر بدم دعوامون میشه هر وقت خودش حس داشت شوخی می ...

حالا سفره چیدن زیاد مهم نیستش 😂 تو زندگی تون حس هیجان هم دارید ؟

🏃🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله كاملا!!! من از لحاظ مالي اذيت ميشم شوهرم واسه همه نقش مادر رو بازي ميكنه خيلي خوبه زيادي خوبه

واسه همینه من این ارومارو خیلی دوست دارم😍 هیجان و تفریح های هیجانی هم با هم دارید ؟ دعوا هم کم دارید درسته ؟ ادمای اروم بد دل و شکاکم نیستن نه ؟ 

🏃🏻‍♀️

اخه با حيا و نجيب با خجالتي خيلي فرق داره  كلا خوبه روحيات همسرها اختلاف زياد با هم نداشته باش ...

درسته یه جورایی ولی همه ی با حجب و حیا ها یه خجالت و مظلومیت ریز تو اخلاقشون دارن

🏃🏻‍♀️

مثلا شوخی و خنده زیاد باشه ، برنامه تفریحی زیاد با هم داشتن ، بزن و بکوب رقص دو نفره باهم ، یه همچین ...

نه بابا ما تو ماه حتی بیرونم نمیریم بگو بخندم کم کلا یه تیکه یخ 😑😑😑😑😑😑که دلم میخواد کلشو بکنم یا اصلا نباشم پیشش

خدایا میدونم من صاحب دوتا بچه تپلی میکنی ❤❤

شوهر من خیلی ادم با حیا و نجیبیه . شاید از بیرون ادم مظلوم و خشکی و کم حرفی به نظر بیاد ولی توی خونه اصلا خشک و کم حرف نیست خیلی هم شیطونه . بعضی ادما از بیرون یه جور دیگه به نطر میان تا باهاشون زندگی نکنی واقعا نمیفهمی اخلاقشون چه جوریه. 

واسه همینه من این ارومارو خیلی دوست دارم😍 هیجان و تفریح های هیجانی هم با هم دارید ؟ دعوا هم کم داری ...

اصلا شكاك نيست به هيچ وجه!!! خيلي آرومه و بهم آرامش ميده تفريح هم دوردور با ماشين و رستوران و سفر داريم . تنهاچيزي كه من دارم از دستش سكته ميكنم به مرز جنون رسيدم اينه كه از بس مهربونه همه سوارش ميشن ميدوني چند نفر رو ضامن شده اقساطش افتاده گردنش!!! يا اينكه همسايه زده به سپر ماشينمون ميگه زشته از همسايه خسارت بگيرم نگرفت!!!

يا اينكه مرگ نزديكان همه ي خرج مراسم سوم و هفتم حتي سنگ قبر رو گردن ميگيره ميگه ثواب داره😐

از همه مهمتر اينكه از ازدواج سابقش يه دختر داره كه زن سابق اون بچه رو كرده اهرم و به معناي واقعي ميدوشه شوهرمو !!! 

كاش يكم متعادل بود فقط تو خرج كردن

اصلا شكاك نيست به هيچ وجه!!! خيلي آرومه و بهم آرامش ميده تفريح هم دوردور با ماشين و رستوران و سفر دا ...

خیلی ویژگی مثبت دارن خداروشکر ایشون  ولی باید کنترل و مدیریت شون کنید مثلا کارت حقوقی و اینا رو ازشون بگیرید ، باهاشون منطقی حرف بزنید 

🏃🏻‍♀️

[QUOTE=79419965]به نظرتون اروم بودنه خوبه ؟ دوست تون احساس سرخوردگی نمیکنه ؟ 

فعلا که دوستن...اره پسره ادم خوب و مهربون و منطقیه  و خیلی درکش میکنه...دوست من ادم پر انرژی و هیجانی و پسر هم اونو محدود نمیکنه یا مثلا غر نمیزنه و همینطور اهل جوک گفتن و شوخی کردن و اینا نیست..کلا همیشه با یه لبخند همراهیش میکنه...ولی بهم خیلی میان...

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
خیلی ویژگی مثبت دارن خداروشکر ایشون  ولی باید کنترل و مدیریت شون کنید مثلا کارت حقوقی و اینا رو ...

اصلا نميتونم حريفش بشم خيلي ولخرجه دارم خل ميشم از دستش!!!

اينم يه كارت نداره كه كلي كارت داره هركدوم يكم يكم پول توشه اصلا نميدونم حقوقشو به كدوم كارت ميريزن