2777
2789
عنوان

کیا همسرشون خجالتی و آروم دارن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2351 بازدید | 49 پست

حالا برعکس خواهر من کلا ادم ارومیه شررررر ترین ادم دور و ور ازش خوشش اومده..ما اول فکر میکردم الکیه ولی کم کم دیدیم نه بابا مثل این که واقعا خوشش اومده...پسر خوبیه ولی خب خواهرم رد کرد گفت بهم نمیایم

من مادرم و هر دم دردی ز من زاده می شود.....و این کودک که در جای جای من جان گرفته....و با بطن سرد من خو گرفته...هردم خون مرا می مکد...و استخوان بودن مرا می جود...ودر من زاده می شود....من مادرم و می دانم شکست ضمیر نور چه دردی دارد...و چکیدن میل غزل ار سرانگشتانم چه وزنی دارد...ولی حیف که افتاب مرده است...و اینه چه پوج ز انعکاسی دگر بارور است.....من در عمق پوچ لحظه ها مادرم...زمانی که سکوت از صدای اشک هایم می چکید...و بوسه های پوسیده از لبانم می گریخت...فقط لحظه ها می دانستند که نگاهم ویران خواهد شد...من مادرم و لالایی هایم رفته است...تو بگو چند وقت است مرده ام؟ چند وقت است کودکم در گور خفته است؟
اصلا نميتونم حريفش بشم خيلي ولخرجه دارم خل ميشم از دستش!!! اينم يه كارت نداره كه كلي كارت داره هركد ...

اره واقعا سخته 😥 ولی شما سعی کنید باهاشون منطقی حرف بزنید مطمئنا درک میکنن

🏃🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا برعکس خواهر من کلا ادم ارومیه شررررر ترین ادم دور و ور ازش خوشش اومده..ما اول فکر میکردم الکیه ...

به نظرم پسر آروم و دختر شیطون خیلی بهتره تا دختر اروم و پسر شیطون ، کاری خوبی کرد خواهرتون👌👍

🏃🏻‍♀️

نه بابا ما تو ماه حتی بیرونم نمیریم بگو بخندم کم کلا یه تیکه یخ 😑😑😑😑😑😑که دلم میخواد کلشو بکنم ...

خوب شما خودت گرمش کن ، به هیجان بیارش

🏃🏻‍♀️

من احساس میکنم شما مردی  برو بچسب به زنت داداش خاله زنک بازی زشته بای

واااااااای 😂 حالا درسته سبیل دارم ولی بخدا مرد نیستم سنسوراتون نصفه شبی مشکل دار شد خواهر دینی 😂😂😂😂😂

🏃🏻‍♀️

تا حالا زياد حرف زدم اما نتيجه نداشته ،قوبونت  مرسي بخاطر دلداريت🥰

خواهش میکنم عزیزم ایشون خیلی مرد خوبین انشالله این یه موردشونم درست شه کامل کامل شن😍فقط یه چیزی تاحالا شده یکی تو خیابون مزاحم تون شه بعد ایشون بخاطرتون با اون طرفه درگیر شه ؟ من بدم میاد مرد تو همچین مواقعی هیچی به اون طرف نگه ، اروما هم عصبانی میشن و دعوا می کنن؟

🏃🏻‍♀️

خواهش میکنم عزیزم ایشون خیلی مرد خوبین انشالله این یه موردشونم درست شه کامل کامل شن😍فقط یه چیزی تاح ...

مرسي نظر لطفته عزيزم،شده، اما دعوا نكرده شوهرم فقط دور شديم از اونجا 😓

منم گفتم بايد دعوا ميكردي😐

شوهرمم گفت وقت قمه قداره كشي گذشته آدمهاي ابله رو بايد به حال خودش رها كرد🤕 

مرسي نظر لطفته عزيزم،شده، اما دعوا نكرده شوهرم فقط دور شديم از اونجا 😓 منم گفتم بايد دعوا ميكردي😐 ...

شوهرتون دقیقا نمونه ی بارز یه مرد اروم تو ذهن منه 😅 

🏃🏻‍♀️

نامزد من پیش من شر و شیطونه

ولی مثلا بیرون پیش غریبه ها ساکت نیستا سرسنگینه 

فروشگاه من :انواع ست روسری وساق با دامن زیور الات تزئینیmahhgol77@ این ایدیمه لطفا پی ام بدین تا براتون لینک بزارم