2777
2789
اصلا من تعجب كردم استارتر اينو گفت... تا حالا نديدم كسي ترير رو تو حياط نگه داره، چون اين سگ آپ ...

اره دقیقا اصلا کلا هر سگی بخوای خونگی بارش بیاری میشه

مخصوصا از تولگی

تریر خیلی خونگیه تو خونه باید باشه مخصوصا تو این سرما گناه داره

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
اره دقیقا اصلا کلا هر سگی بخوای خونگی بارش بیاری میشه مخصوصا از تولگی تریر خیلی خونگیه تو خونه بای ...

اميدوارم استارتر يه تصميم درست بگيره، چون يا از سرما تلف ميشه، يا از ترس.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا من تعجب كردم استارتر اينو گفت... تا حالا نديدم كسي ترير رو تو حياط نگه داره، چون اين سگ آپ ...

چه لذتي داره سگ تو حياط اونم سگ خونگي ،والله اين پسر بزرگ من اگه حال داشتم جيشش رو ياد بدم و موهاش خيلي خيلي نميريخت اونم مياوردم تو البته گرماي خونه اذيتش ميكنه چون به زور هم يه ساعت ميارمش تو سريع له له ميزنه و ميدوه سمت در كه باز كن من برم تو حياط بچه انگار پالتو پوست تنشه 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

دقیقا 

اصلا ادم شرایط نداره نباید بیاره یا به بهترین نحو ممکن بزرگش کنه یا اصلا نیاره چون ادم دلش میسوزه

الان سگ من اخلاقای منو گرفته😂😂😂

از سروصدا بدش میاد🤣

یه بار حواسم نبود تلویزیون گزاشته بودم رو صدای بلند بنده خدا رفته بود تو اتاق😂😂

چقدر زار زدم واسش بچم

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
چه لذتي داره سگ تو حياط اونم سگ خونگي ،والله اين پسر بزرگ من اگه حال داشتم جيشش رو ياد بدم و موهاش خ ...

اينهمم نشستم توضيح نوشتم تو اين تاپيك در باب نگهداري از سگ... آخرشم كه سهمش حياط شد.

من كه سگم با اينكه بزرگه تو خونست، ديگه نژاد آپارتماني كه سهله.

اينهمم نشستم توضيح نوشتم تو اين تاپيك در باب نگهداري از سگ... آخرشم كه سهمش حياط شد. من كه سگم با ا ...

حياط داري كه تو خونه است؟؟من سه تاشون تو خونه ان اين يكي حياط اونم باز دلبخواه خودشه از اول انتخابش حياط بود البته يه اتاق ورزش داشتيم كه جمع كرديم  شد اتاق آقا تخت و تشكش توشه  

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
مشکل داره خاهر مشکل سرده 

خب بهش بگو قبلا این مدلی بودی الان مشکل داری بیا بریم دکتر . اگه اینقد مطمعنی ک فقط موضوع مشکل داشتنه پس چرا اینقدر بدت میاد ازش تقصیر خودش ک نیس

دقیقا  اصلا ادم شرایط نداره نباید بیاره یا به بهترین نحو ممکن بزرگش کنه یا اصلا نیاره چون ادم ...

بله موافقم، سگها خيلي از آدم تأثير ميگيرن و تأثيرگذارم هستن، سگ منم با اينكه بزرگه خيلي آروم و مراقبه، آرامشش رو خيلي دوست دارم. هيچ زمانم نديدم خرابكاري كنه. خيلي موجودات دوست داشتنيي هستن!

حياط داري كه تو خونه است؟؟من سه تاشون تو خونه ان اين يكي حياط اونم باز دلبخواه خودشه از اول انتخابش ...

حياط داريم، هر موقع خودش بخواد بهمون ميگه ميذاريمش بره بچرخه و تفريح كنه. ولي كلا تو خونه ميخوابه و غذاشم داخل ميديم. تو خونه جاي خاص خودشو داره و هيچ زمان جاي ديگه اي نميخوابه. مثلا بره تو سالن و ... ابدا. فقطم با اسباب بازيهاش بازي ميكنه، نه سراغ دمپايي رفته تا به امروز نه قالي.

خيلي خيلي مودبه. واقعا يه موقعها خودم متعجب ميشم از اينهمه نظمي كه داره.

اوردمش داخل من نمیدونستم نمیشه تو حیاط،باشه.چون اخرای بارداری ام خواستم عادتش بدم که دور بچه نیاد

اوردمش داخل من نمیدونستم نمیشه تو حیاط،باشه.چون اخرای بارداری ام خواستم عادتش بدم که دور بچه نیاد

آخي، خوب كردي، گناه داشت 🙏🏻🌺

بابت بچه هم خودت بچه رو نبري سمتش اونم نمياد، انشاالله بچه كه به دنيا اومد چند بار بري تو اتاق مثلا در رو ببندي و شير بدي متوجه ميشه و نمياد سمتش.