2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم مخالفم اما شوهرم اصرار داشت ک داریم در حقش لطف میکنیم . باور کن همش خودمو سرزنش میکنم و ازون ب ب ...

ميفهمم، درك ميكنم، البته واقعا كه براش خوب نيست! خصوصا قبل بلوغ... تجسم كنيد رحم كسي رو قبل بالغ شدن از بدنش در بيارن. اين خوبي نداره واقعا. ولي از بابت بچه دار شدن و سختيهاش براي صاحب سگ حق ميدم. سرطان هم از ٨ سال به بعد مستعد هستن اصولا. احتمالا از بقيه سگها ميترسه، يا چون حسش به هم ريخته گيجه. فكر كنم بهتره از دامپزشك مشورت بگيريد. 

بنظرم خودتم اذیتش میکنی از حرف زدنت ک بهش توی تاپیک بی احترامی کردی مشخصه ب خودشم همینطوری میگی خود ...

اگه بهش نگم تا سه ماهم نمیاد پیشم

اسم من الی گلی هست 😎لطفا از کلمه آتونیس صرف نظر کنید ممنون 😊😊😊😊😘❤❤❤
میگم که لباس میپوشه دوتا دست داره دوتا پا روی پاهاش راه میره 

😁😁😁😁

توجه توجه بزودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود...  درخواست دوستی از آقا پذیرفته نمیشه با تشکر 
منم یه سگ دارم ببا اینو هم ببرش مردشورشو ببرن نمیخام ببینمش

خانوم درست صحبت کن نمیتونی درست تربیتش کنی دیگه تقصیر اون حیوون خدا نیست

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.
چجوری جای خوابشو یاد بگیره😪

باید واسش یه مبل بخری مخصوص خودش اوایل یه مبل ساده بگیر براش بعد شبا که میخواین بخوابی اونم بزار اون تو همش اونجا نمیخوابه چون گرمشون میشه سردشون میشه زیاد احبارش نکن برای خوابیدن اونجا

یعنی نمیشه تو حیاط،بخابه؟؟؟

تو حياطه توله سه ماهه تو اين سرما 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
خانوم درست صحبت کن نمیتونی درست تربیتش کنی دیگه تقصیر اون حیوون خدا نیست

شوهرش رو ميگه اسم سگها رو هم خراب ميكنن 😣😣😣

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك
منم مخالفم اما شوهرم اصرار داشت ک داریم در حقش لطف میکنیم . باور کن همش خودمو سرزنش میکنم و ازون ب ب ...

خيلي كار خوبي كردي من چهارتا دارم هر چهار تا عقيم هستن 

عزیزم شما گفتی تو حیاط درست کردی خونشو

اولا که سرده گناه داره من سگ خودم تو مبلش خوابیده سرد میشه میاد رو تخت میخوابه

دوما اینکه از اول واسش مبل بگیر قشنگ بتونه ببینه تورو عادت کنه بعدش خونه های فانتزی و ...

عزیزم شما گفتی تو حیاط درست کردی خونشو اولا که سرده گناه داره من سگ خودم تو مبلش خوابیده سرد میشه م ...

اصلا من تعجب كردم استارتر اينو گفت... تا حالا نديدم كسي ترير رو تو حياط نگه داره، چون اين سگ آپارتمانيه، و خيلي هم ميترسه از تنهايي.