2777
2789
عنوان

خيلي پشيمونم از باردارشدنم كاش ميمردم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 78 پست

حالا نیومده غصشو میخوری دلت میسوزه 

اشکال نداره برو 

تو ناراحتی که چرا تبریک نگفته حالا اگه تو هم نری میشین مثل هم دیگه پس حق اعتراض نداری زمانی توقع داشته باش که تو مثل اونا نباشی 

به نظرم بری بهتره 

وقتی خودش بچه داره آخه چه حسادتی؟؟😐 من که فکر نمی کنم باردار شدن تبریک داشته باشه

دقیقا فارغ شدن تبریک داره ن باردار

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با این تفاسیر مثل اینکه جاریتون خوب به هدفش رسیده 

اختلاف بین شما و شوهرت ...

به نظر من برو بگو بخند پاشو بیا انگار نه انگار که برات مهم باشه تبریک دیگران

هر گاه نتوانستی اشتباهی را ببخشی آن از کوچکی قلب توست، نه بزرگی اشتباه...
چطوري لذت ببرم وقتي نميزارن

ببینم تو بهش تبریک‌گفتی که الان توقع داری تبریک بگه؟

اگر نگفتی پس طبیعیه ها🤔🤔

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
گيسو جان خوبي؟!هانا خاله خوبه؟😍😍😍 منشن رويا تو تاپيك منو ديدي؟

سلام عشقم..من اعلام نمیخونم ببخشید☹تاپیک جدید زدی؟

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ای بابا بچه تو مگ برا دیگران میخوای استارتر ؟ ول کن چون دیگران حسودن نباید میاوردی؟ تازه حالا که شدی باید شکر کنی بیچاره اون طفل معصوم که خودش نخواسته شما خواستید الانم در وجودتو نفس میکشه نکن اینکارو نمیدونم چرا همه کسایی که باردار میشن یا بچه ی سومه و اضافس یا اینکه زنوشوهر موشکل دارن بچه رو نمیخوان یام دختره با دوسپسرش همخوابی کرده و بچه دار شده 

حالا ماعه بی نوا ۷ ماهه منتظریم و دوا درمون حجات و گریه خدا بهمون فرزند بده جیگرمون اتیشه قربون حکمت خدا 

بقیه رو بیخیال سعی کن توو ارامش باشی خب حالا میری یا نمیری این لجبازی خودتو اذیت میکنه دلیل رفتار جاریت هم خیلی مضحکه واقعا 

عزیزم من دوبار باردارشدم اصلا از کسی انتظار نداشتم بهم تبریک بگه ولی تو همه مراسمات شرکت کردم مگه من باردارمیشم به خاطر تبریک مردم 

این بچه برای تو فقط باید مهم باشه وشوهرت 

پس اصلا جاریتو از ذهنت خط بزن فکر کن نیست مگه جاریت برات مهمه که دوست داری تبریکشو بشنوی   

ذهنتو خالی کن وفقط به بچه ات فکر کن 

برای رسیدن به موفقیت هام یه صلوات بفرسین ممنون 

کاش میرفتی تولد و اصلا بها نمیدادی ک بهت تبریک گفتن یا ن اونجا هم عادی برخورد کن. آخه مگه مهمه جاری بهت تبریک بگه همینک خدا بهت یه همچین هدیه ای داده باید شکرگزار باشی خواهر. بخدا من حالا بعد سه سال تلاش تازه شوهرم باید عمل کنه فعلا باید قید بچه رو باز بزنم. دلم چقدر خونه چقدر پر میکشه ک حامله بشم و یه بچه سالم بیاد تو بغلم. ناشکری نکن تروخدا. به درک ک جاریت تبریک نگفته 

وقتی شوهرت اصرار میکنه برو الکی جار جنجال راه ننداز اون نی نی هم استرس بگیره. خواهر گلم 😘🌹

سلام عزیزم، تبریک میگم که مامان شدی...

بنظرم بهتر بود دعوتشونو قبول میکردین و لحظه ی آخر یه بهونه ای میاوردی و نمیرفتی،دلیلشو به همسرتم نمیگفتی... و اینکه اگر جاری شما در حق شما بدی میکنه شما نادیده بگیر مقابله به مثل نکن ولی تحویلشم نگیر

خبر دارى كه شهرى روى لبخند تو شاعر شد؟چرا اينگونه، كافرگونه، بى رحمانه ميخندى...؟!🌹🥀