2777
2789
عنوان

خيلي پشيمونم از باردارشدنم كاش ميمردم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قبل از الم شنگه باید تاپیک میزدی...خودتو میزدی به مریضی میگفتی حالت تهوع دارم بعدشم میرفتی خونه مامانت میگفتی رفتم دکتر...باید از قبلشم میگفتی آره حتما بریم تولد خیلی زشته نریم ....تا کلکت بگیره...تنها راه خبیثانه بود که به ذهنم رسید...😄

❤... عهد می بندم زمانی که نه زود است نه دیر...مهربانی حاکم کلّ مناطق می شود..  ❤
بیخیال بابا واس بقیه اینقد خودتو اذیت میکنی 

ببخشید،شرمنده یه سوال بی ربط دارم.من سه ماهه اقدام به بارداری کردم،الان ماه چهارمه و چند روز به موعدم مونده،برای اولین بار درد خفیف زیر شکم دارم.بنظرت احتمال داره باردار باشم؟

عزیزم آخه بارداری که تبریک نداره حالا ممکنه یکی شعورش برسه تبریک بگه ویکی هم به هر دلیلی نگه....حساس نباش والکی واسه خودت استرس درست نکن...بنظرم برو وزندگی رو به کام خودتون تلخ نکن...

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

عزیز تولد رو برو خوش بگذرونیم فقط و فقط بخاطر دل خودت و شاد شدن اون فسقلی

از این به بعدش مثل خودشون باش

عمه های شوهرم نه باردارمو تبریک گفتن نه فوت مامانبزرگمو تسلیت ، منم الان باهاشون رفت و آمد دارم ولی مثل خودشون تو تبریک و تسلیت خنثی ام و به رو خودم نمیارم

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
کاش میرفتی تولد و اصلا بها نمیدادی ک بهت تبریک گفتن یا ن اونجا هم عادی برخورد کن. آخه مگه مهمه جاری ...

انشالله كه خدا بهت يه بچه سالم بده

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

شما توقع بیجا داری گلم،قرارنیس همه واسه بارداری تبریک بگن،بخاطر یه سری حرف و حدیث پوچ زندگیتو تلخ نکن،برو تولدش کادوشم ببر بعد بشین بخور و کیف کن و لذت ببر😊😉بیخیالش اصلا هم محلش نذار انگارنه انگار 😉

سلام🙋‍♀️
چطوري لذت ببرم وقتي نميزارن

بخاطر یه تبریک نگفتن باید خودتو اذیت کنی

فردا برو تولد دلت شاد شه 

کنجد تو دلیت شاد شه

هسرت شاد شه

اینقدر حرس نخور خواهری😢😢😢

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤