2777
2789
عنوان

خيلي پشيمونم از باردارشدنم كاش ميمردم😞😞😞

| مشاهده متن کامل بحث + 839 بازدید | 78 پست
ببخشید،شرمنده یه سوال بی ربط دارم.من سه ماهه اقدام به بارداری کردم،الان ماه چهارمه و چند روز به موعد ...

اره احتمال داره از پریودت گذشت تست بزن

اگه مخالفی ریپلایی نکن حوصله دعوا ندارم 🖐🏼باتشکر😁                  
من ازاين ناراحتم شوهرم بخاطره اون كسافطا به منو بچم استرس وارد ميكنه ميره تو اتاق ميخوابه

عزيزم ،براي منم تازگي داره كه گفتي بايد بهت زنگ ميزدو تبريك مي گفت،يادت باشه اين توقع درستي نيست ،اين از اين كه نبايد ناراحت بشي،دوما كلي بخودت برس و با شوهرت يه كادوي قشنگ بگير و با روي خوش برو تولد ،هيچ چيزي توي دنيا ارزش اينو نداره كه تو و ني ني گلت ناراحت بشين

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز ساده من از بارداریت استفاده میکردی نباید رک میگفتی نمیام ک  میگفتی باشه بریم ولی غروب همون روز حالت بد میشد خودتو میزدی ب حال خرابی شده تابیمارستان بری   تمام

خداي خوبم همه وجودم مواظب فرشته توي وجودم باش من اونو ازت سالم ميخوام تو رو جان مهدي🙏🏻🙏🏻🙏🏻

شماها باشوهراي كله شق و زبون نفهمتون چيكارميكنيد دلم ميخواد فرار كنم برم ي جاي دور نه خونه پدر نه خونه شوهر فقط برم بعضي موقعه ميزنه به سرم لباسامو جمع كنمو برم 

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال