2777
2789

يازده هفتمه..جاري حسودم زنگ كه هيچ يه پيامم نداد تبريك بگه تازه قيافه هم ميگيره..فردا تولد دخترشه ..به شوهرم ميگم من نميرم علم شنگه به پا كرده نه شام خورده رفته تو اتاق خوابيده صبحم گمشده رفته ازديشب يه استرسي بهم وارد شده دلم براي اين بچه ميسوزه اخه چرا باردار شدم وقتي شوهر احمقي دارم...ميگم اونا چطور به بچه من ارزش نميزارن من چرا برم تولددخترش...شمابگيد چيكاركنم

خداجونم تنها چيزي كه ازت ميخوام سلامتي و ارامش روزي حلال

این چیزا اصلا ارزش فک کردن داره بیکاریا

زنگ نزده تبریکم نگفته بی شعوری خودش و نشون داده توقع داشتن از آدم بیشعورم کار اشتباهیه

کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيچي جاي مرگ خواستن از ألان به فكر بچه باش و بهش احترام بزار و ببين كدوم به نفع وصلاح خودت و بچه هست همون رو انجام بده.از هيچكس هم توقع محبت و توجه نكن.

دير شده براي افسوس عزيزم و بچه هم به مادر قوي و پناه نياز داره

تو نيم ديگر من نيستي تمام مني ....👨‍👩‍👧♥️ 

برو تولدش اينكه زنگ نزده تبريك نگفته دليل نميشه نري خونشون اگه بچه ات دنيا اومدش نيومد ديدن بچه ات اونموقع حق داري نري خونش

زهره خانمي سابق ام با عضويت سال ٩٤.از چیزی نمیترسم بجز حجم کتابهای نخونده و فیلم‌های ندیده

بنظرم بخاطر سلامتی بچت وآرامش خودتم که شده دور این حرفا وکینه ورزیارو خط بکش هرکی بده تو خوب باش برات به حز بچت هیچی مهم نباشه بالاخره یروزی نوبت توهم میرسه

به آرزوهایم قول رسیدن دادم☺️

اول از همه راه تو دلت برای شیطان باز نکن و این حس قشنگ مادر شدن و با این فکرا خراب نکن

با چنگ و دندون مراقب بچت باش خدا وقتی نیت تو را ببینه شوهرتم سربه راه میکنه

دوم اینکه هیچکس به جز شوهر و بچت تو زندگیت مهم نباشه

چرا دیگران برات مهم هستن؟؟ به درک که نپرسه تو خودتا بزم به اون ذاه و برو تولد و خوش بگذرون بذار اون بیشتر بسوزه

نه شوهرتا ناراحت کن نه ناشکری کن

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜