2777
2789
عنوان

دیابت نوع۲

3809 بازدید | 30 پست

سلام عزیزان من۲۶سالمه و۶ساله که به بیماری دیابت نوع۲مبتلاشدم الان ۷ساله هزدواج کردم ویه بچه۷ماهه دارم.درحالت طبیعی روزی۲تامتفورمین میخورم وقتدم بامراعات ورژیم غذایی خداروشکرخوبه.توبارداری والان توشیردهی بایدانسولین بزنم برای بچه وبعدشیردهی بازقرص وشروع کنم.اینابه کنار....خواستم بگم کسی مثل من هستکه توسن جوونی دیابت گرفته باشه؟بعضی وقتاافسرده وناراحت میشم ازمریضیم ودلم میخوادسالم وبدون ناراحتی باشم....خیلی دلم میگیره میبینم اطرافیانم بالذت وبدون استرس شیرینی میخورن ومن فقط بایدباحسرت نگاشون کنم.😢😢😢😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسرعموم ۱ساله دیابت نوع ۲گرفته۲۱سالشه اصلا رعایت نمیکنه خیلی واسش ناراحتم خیلییی جوونهههه

من خداروشکررعایت میکنم چون دکترم گفت مواظب خودم باشم توجوونی بابالارفتن سنم عوارض خیلی کم وسطحی ازدیابت میگیرم امااگرمواظب نباشم ....

قندت چنده؟ 

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.

پیاده روی و روحیه شاد قاتل دیابته 

منم الان تو بارداری دیابت گرفتم و انسولین می زنم

ببخشید کجایی هستید؟

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
۸۰تا۹۵

با انسولین اینه یا بدون انسولین؟

هم موقعی که الان انسولین میزنم هم وقتی که قرص میخوردم.قندم خوبه چون حصرت حتی یه حبه قندهم به دلم میز ...

منم الان که تو بارداری دیابت گرفتم خیلی رعایت می کنم.

هیچ چیز شیرین و غیر مجازی نمی خورم

ماکارونی و سیب زمینی و برنج و حذف کردم

شیرینی اصلا

یعنی از اولم اهل شیرینی جات نبودم

قند ناشتام ۱۰۰ بود و قندای سه ساعتم خوب

الان شبی ۴ واحد انسولین می زنم

جالبه از شبی که انسولین می زنم قندناشتام که هم تو آزمایش و هم با دستگاه ۱۰۰ بود یهو می شه ۱۰۹،۱۲۰ و اینا

به نظرت دلیلش چیه؟