2777
2789
عنوان

دیابت نوع۲

| مشاهده متن کامل بحث + 3809 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قندپنهانت چندبود؟

قند پنهان یعنی چی؟

سه ماه اول آزمایش دادم قند ناشتام ۸۳ بود و قند یه ساعتمم بعد خوردن گلوکز ۱۰۱

خواهش می کنم صلوات برا سلامت نی نیم و اینکه سروقت خودش فروردین دنیا بیاد بفرستید، ممنونم🙏🏻الهی هر کی صلوات می فرسته خدا بهترینا رو نصیبش کنه🌸من در احاطه نور خدا هستم که هیچ چیز منفی نمی تواند در آن رسوخ کند🌸هر انسانی حلقه ای ست طلایی در زنجیر خیر و صلاح من🌸تیکرم براساس زایمان سزارین هست.
توخانواده مامشکل قلبی ارثیه منم آمادگیشو دارم دکترگفته محصولات رژیمی دیابتی قندوبالانمیبره اماروی قل ...

قندگیاهی استویا هیچ ضرری نداره  ازگیاه استویا هست عضوکانال دیابت گابریک شو   gabric@

از کجا فهمیدی قند داری؟علائمت چیه؟توروخدا بگو

من اولین بارکه فهمیدم ۶سال پیش بوداصلاهیچ علایمی نداشتم گلوم عفونت کردبیمارستان بستری شدم آنتیبیوتیک مصرف کنم ازم آزمایش گرفتن فهمیدم جریانوبعدرفتم دنبال درمان

قند پنهان یعنی چی؟ سه ماه اول آزمایش دادم قند ناشتام ۸۳ بود و قند یه ساعتمم بعد خوردن گلوکز ۱۰۱

بروآزمایشگاه بگومیخوای آزمایش ای بان سی یاهمون قندپنهان بدم.قندپنهان یعنی آزمایشی که نشون بده۳ماه قبل قندت چندبوده.قندپنهان خیلیییییی مهمه.به احتمال زیاد ای بان سیت بالاست که مقدارانسولین بهت جواب نداده.از روتجربه۶سالم وحرفای دکترم بهت میگم عزیزم

قندگیاهی استویا هیچ ضرری نداره  ازگیاه استویا هست عضوکانال دیابت گابریک شو   gabric@

تمام محصولات رژیمیو داره؟تومحلمون یع مغازه رژیمی دیابتی هست یعنی میشه ازوسایلاش استفاده کرد؟😍😍😋😋😋

منم الان که تو بارداری دیابت گرفتم خیلی رعایت می کنم. هیچ چیز شیرین و غیر مجازی نمی خورم ماکارونی ...

شمابه انسولینی که براکبد هست احتیاج داری اون قند ناشتا رو تنظیم میکنه اسمش لنتوس  قکرکنم الان نوورپید میزنی