2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147913 بازدید | 5189 پست
سلام دوست جونیا من چرا همیشه ب ج یزی که برنامشوریختم و هی توفکرشم نمیرسم ب حدی ک میترسم دیگه ارزو وت ...

میترسم قانون جذب الکی باشه ویه باور پوچ باشه

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دلم نمیخواست پس چرا تلاش میکنم؟ من به معنی واقعی خسته هستم ازاین همه سال که هربارمن منت کشیدم.خ ...

آخه مگه داری چیکار می کنی ژیلاجون؟ فقط ناراحتی دیگه. درسته می شینی می نویسی که به چه شکلی برات انجام بشه و چه جوری بیاد آشتی کنه. اما همه ش داری می گی خسته م و نمی خوام من کاری بکنم. مقدار انرژی منفی ای که تو همین مدت کوتاه تو این تاپیک از تو دیدیم خیلی بیشتر از افکار مثبتت بوده. تو همش داری به خسته بودنت فک می کنی. یعنی همین شده عبارت تاکیدیت. حتی وقتی مثلا می خوای به این فک کنی که میاد از دلت در میاره باز داری به این خسته بودن فک می کنی و به اینکه دیگه بسه هرچی تو منت کشی کردی. این کارا تاثیر جذب تو رو پایین میاره چون تاکیدت رو اینا بیشتره

سلاااام به همگی 😍 😍 😍 😍 😍 

صبح زیباتون بخیرررر ❤️❤️❤️❤️

به به چ روزیه امرووووز چ صبج زیبایی 😍😍😍😍🤩🤩🤩🤩🤩🤩

چ خبرااا باز دیر رسیدم هیچ کس نیس؟؟؟ 😅

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
قانون جذب اصلا الکی نیست. یه نمونه ش همین چند دیقه پیش برای من اتفاق افتاد

عززززیزم خیلییییییییییی لطف کردی دیشب اومدی پیشم خیلیی خوشحال شدم دیدمت 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍

آخه مگه داری چیکار می کنی ژیلاجون؟ فقط ناراحتی دیگه. درسته می شینی می نویسی که به چه شکلی برات انجام ...

اره راس میگی به خسته بودن وبه ترس ازاینکه ادامه پیداکنه وعید چی کارکنم به ترس اززندگیم وترس از جداییم از بچه ام....همینا ولم نمیکنه مثلا پنج دقیقه مثبت فکرمیکنم واحساس خوب وباور دارم بقیه اش نمیتونم خودمو غول بزنم ودوبتره فکروخیال وترس

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍
دقیقا

دیروز یکساعت برات نوشتم تو خصوصی ولی قبل اینکه سند کنم کاری پیش اومد دیگه یادم رفت شب ک یادم افتاد دیدم پریده پبامم🙆‍♀️🙆‍♀️🙁

فقط ی چیزی بهت بگم توی قانون جذب اولین راه تغییر باورهاس! تغییر دادی باورهاتو؟! 

میشه دوباره بفرستی برام؟ !!!!!!

و ی چیز دیگه اینکه در رابطه با قهر همسرت و مشکلاتی ک پیش اومده مسعولیت این اتفاق رو باید برعهده‌ بگیری بااااید بدونی ک هرررر اتفاقی پیش میاد به درون خودت برمیگرده!

اینکه میگی تقصیر فلانی و منم دل دارم اصلا حرف درستی نیس!!! ی چیزی توی وجودت بوده ک اون خصوصيات بد همسرت در مقابل تو فعال شده!

حالا اولین کار اینه ک باورهات رو تغییر بدی،  دومی مسعولیت اتفاق های زندگیت رو برعهده بگیری هررررچی فشار و استرس روت هس رو کاملا رها کنی آزاد شی همه چی رو بسپاری دست خدا!

بگو خدایا این بار سنگین رو از روی دوش خودم برمیدارم و روی دوش تو میزارم... بعدم همسرت رو مقصر مدون اصلا توی وجودش عشق ببین خدا رو ببین لازم نیس حالا الان ک قهری بری جلو و فک کنی غرورت میشکنه!

تو همه چی رو به خدا بسپار خودش ی چیز ایی میندازه توی دلت بعد اگه اونارو انجام بدی موفق میشی...

حتمن حتمن باورهات رو تغییر بدی...

توی پیام هایی ک برام فرستادی کلبییی باور منفی پیدا کردم..اینا باعث میشن قانون جذب برات عمل نکنه...چون لحظه های آینده ما باورهای الانمون میسازن..پس خیلییییییییییی باید روی باورهای الانت کار کنی 

عززززیزم خیلییییییییییی لطف کردی دیشب اومدی پیشم خیلیی خوشحال شدم دیدمت 🤩🤩🤩🤩😍😍😍😍😍

خواهش می کنم عزیزم. خیلی دوس داشتم از نزدیک ببینمت. سعادتی بود. لحظه های لذت بخشی رو توی گالری شما و دوستان گذروندم که از عمرم حساب نمیشه.

اره راس میگی به خسته بودن وبه ترس ازاینکه ادامه پیداکنه وعید چی کارکنم به ترس اززندگیم وترس از جدایی ...

برای اول راه طبیعیه اینایی ک میگی،،  اما اگه بدونی پایه و اساس این دنیا فقط سعادت و خوشبختی هستش،،  فقط نعمت و فراوانی هستش اگه کم و کاستی و مشکلاتی هس از درون خودمونه بازم استرس داری؟!!!!!! بازم نگرانی؟؟؟؟؟.

اکه بدونی خود این استرس و نگرانی ریشه تمام مشکلات‌ت هس ریشه تمام بی اعتمادی هات به خدا هس بازم نگرانی؟!!!!!!!!!!!! 

پس خدا چی میشه این وسط؟! توکل اعتماد ایمان؟؟  خدا بد مارو میخاد؟!!!!! میخاد اذیتمون کنه؟!!!!.

معلومه ک نهههههه!! پس چرا بهش اعتماد نکنیم از دو روز زندگیمون لذت نبریم،  از آینده ای ک نمیذونبم اصلا هستیم یا نه اصلا نمیدونم چی پیش میاد نترسیم؟!!!!!!!!!!

خدا از مادر به بنده هاش مهربون تره! اگه مشکلی گذاشته سرراهت بخاطر اینه ک درسی باید بگیری ک بلد نبودی و یه پله بالاتر بری!!! بهش نزدیک تر شی!!!!

اگه خودت جلو جلو تماااام این نکته ها رو یاد بگیری دیگه مشکلی برات پیش نمیاد ک بخای چیز جدیدی یاد بگیری!

پس نذاریم تا یک اتفاق بد بیفته یاد خدا کنیم!!!!!!!

از همین فرصت استفاده کن زندگیتو بساز،  اینکه این تاپیک رو پیدا کردی اتفاق ساده ای نیس! پس بدون آینده ی عااااالی در انتظارته فقط و فقط بااااااید اعتماد و توکل داشته باشی ب خدا و بدونی ک صلاحت رو از همه بهتر میدونه و هرچی پیش بیاره فقط خیر مطلق هستش 

خواهش می کنم عزیزم. خیلی دوس داشتم از نزدیک ببینمت. سعادتی بود. لحظه های لذت بخشی رو توی گالری شما و ...

منم خیلییی دوست داشتم ببینم همه بچه های تاپیک رو اینکه یکی رو از نزديک دیدم خیلییی خوشحالم کرد 🤩🤩🤩

هم خودت هم همسر عزیزت خیلی خوب و مهربون بودید بازم ازشون تشکر کن  ک توی تمام مشغله های این روزا وقت گذاشتین و اومدین 😍❤️

هرچه بیشتر زندگی می کنم بیشتر به این نتیجه می رسم که هیچ چیزی اتفاقی رخ نمی دهد، حتی وجود این دشمن ها و موانع در زندگی شما اتفاقی نیست. اگر شما همواره نگرش درستی داشته باشید، خدا از آن ها به نفع شما استفاده می کند.

بیشتر چیزهایی که ما خوشمان نمی آید و از خدا می خواهیم که ما را از شر آنها خلاص کند اگر خداوند همین الان آنها را از بین ببرد، آنگاه ما به بالاترین پتانسیل هایمان نمی رسیم.

شما باید تمام دشمنان و همینطور تمام ناامیدی ها و خیانت ها را با این نگرش جدید ببینید:

آنها فرستاده نشده اند تا شما را شکست دهند، بلکه آنها فرستاده شده اند تا باعث رشد و پیشرفت شما شوند.

قانون جهان هستی بر پایه احساس است، اگر به هر دلیلی احساس خوبی نداشته باشید و این احساس را ادامه دار کنید جهان اتفاقات بد را وارد زندگیتان می کند و این زنجیره آنقدر ادامه پیدا خواهد کرد تا روندتان را تغییر دهید به عبارتی شما از قانون حس خوب= اتفاقات خوب سرپیچی کردید و مجازات آنرا با اتفاقات بد زندگیتان می دهید.

این را به خاطر داشته باشید که در زندگی همه ما مشکلات وارد می شود و زندگی خالی از مشکل نیست نه به این دلیل که زندگی سخت است بابت اینکه ما نمی توانیم همه باورها و افکارمان را مثبت کنیم اما می توانیم به مشکلات کمتر توجه کنیم، اما می توانیم بر نکات مثبت زندگیمان تمرکز کنیم و بابتشان سپاسگزار باشیم و اینگونه حس خوبمان را تداوم ببخشیم و طبق قانون جهان پاداش حس خوبمان را با اتفاقات خوب دریافت کنیم.

چگونه حسمان را خوب کنیم؟منطقه آرامشمان را پیدا کنیم.

🔹با پیاده روی کردن

🔹با در آغوش کشیدن فرزندمان

🔹با دوش گرفتن

🔹با نوشتن

🔹با نماز خواندن

🔹با آواز خواندن

🔹با نوازش حیوان خانگیمان

🔹با محبت کردن به عزیزانمان

🔹با صحبت کردن با خداوند

و هزاران راهی که شما را از احساس بد خارج کند و به سمت احساس خوب هدایت کند، یعنی شما باید یاد بگیرید که هر زمان حستان بد شد چگونه آنرا بهتر و در نهایت مثبت کنید تا اتفاقات خوب را تجربه کنید و هیچ کسی مسئول حس شما نیست مگر خودتان🌺