2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
عزیزم طبیعیه اولشه  یه لیست از نکات مثبت هرچی داری فکر میکنی تهیه کن و فقط به اونا فکر کن  ...

اره سخته ومن شدیدا الان به معجزه نیازدارم.

ازدیروزهم نصف کتاب راز ،روخوندم ها ولی سخته یا واس من اثرنداره

تمام دارایی ام خداییست که دغدغه ازدست دادنش راندارم😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساراجان تمرین ص ۴رونوشتم ببین خوب شده؟فقط نخندین ها🙈

اینی که میگم چهارسانتی فرورفته تصور نکنید که بد شده ها نه طوری سطحی شده که زیاد معلوم نیست

اره سخته ومن شدیدا الان به معجزه نیازدارم. ازدیروزهم نصف کتاب راز ،روخوندم ها ولی سخته یا واس من اث ...

واسه همه اثر داره باید احساساتتو تغییر بدی با فکر کردن خالی چیزی درست نمیشه ولی کلام و تکرار روی فکرت اثر میذاره و تکرار فکرت حستو میسازه و در نهایت بووووم😁بهش میرسی

واسه همه اثر داره باید احساساتتو تغییر بدی با فکر کردن خالی چیزی درست نمیشه ولی کلام و تکرار روی فکر ...

تکرارمیکنم وبعدش باورمیکنم که اون اتفاق میفته ولی زود باور وحس هام میپرن

واسه همه اثر داره باید احساساتتو تغییر بدی با فکر کردن خالی چیزی درست نمیشه ولی کلام و تکرار روی فکر ...

ببین چه طوره تمرینم رو بالا فرستادم

واون حس های خوبم روهم که نوشتم واقعا میشه اتفاق میفته ها خیال بافی ها نیستن

سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک اندازه نداره...

روز اول نمایشگاه پیشنهاد کاری عااااالی گرفتم ک اصلا فکرشم نمی‌کردم همکاری با یک نویسنده و کارگردان معروف برای نقاشی های کتابشون 😍😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️❤️

همچنااان انرژی های خوبتونو برام بفرستین خوشگلاااا

عاااااشقتونمممممممم و حسابی دلتنگ ❤️❤️❤️❤️😍😍😍😍😍😍😍

گفتم فقط بیام خبر و بدم   خوشحالتون کنم ❤️❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹😍😍😍😍😍😘😘😘😘😘😘

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلام منم ميخوام باشم خيلي نياز دارم زندگيم ب هم ريختس ميخوام با اين قانون  درستش كنم  ممن ...

سلام عزیزم تونستی کاری برازندگیت بکنی باقانون جذب؟؟؟؟؟؟؟لطفا بگوتامنم بتونم پیش،برم وامیدواربشم

سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک ا ...

ساراجون لطفا به تمرین من نگاهی بنداز همین بالا منتظر توبودم

ژیلا جون به نظرم اون قسمتی که نوشتی «اون از برنامه های اینترنتی فقط تلگ رامو داره و ...» اینو پاکش کن. مگه با تلگ رام نمیشه کاری کرد. به جاش بنویس همسرم به من بی نهایت وفاداره و نگاهش به همه دنیا، نگاه پاک و خوبیه.

اون قسمتی که گفتی «طاقت دوری منو نداره و زود میاید آشتی میکنه» به نظرم به جاش بنویس «میون ما فقط عشق حکمفرماست و دلهای ما همیشه به هم نزدیکه مثل دو نیلوفر که به هم پیچیده ن»

به نظر منم بهتر بود خودت میرفتی از اول میگفتی. حالا هم چیزی نشده. از این به بعد خودت اول بگو. اینجوری کاری که انجام شده بار منفیش خیلی کم میشه.

سلااام سلاااام سلاااام بچه ها نتونستم پیاماتونو بخونمممم فقط اومدم بگمممم انقددددد خوشحالم ک ا ...

ساراااااااااااااااااا آفرین مبارکت باشه. مبارکت باشه واقعا حقت بود. این همه عشق واسه کارات گذاشتی. بایدم اینجور میشه. من خیلی دلم میخواد امروز بعدازظهر بیام کاراتو ببینم عزیزدلم. امیدوارم جور بشه. می بوسمت

ژیلا جون به نظرم اون قسمتی که نوشتی «اون از برنامه های اینترنتی فقط تلگ رامو داره و ...» اینو پاکش ک ...

اخه کاری نمیکنه که اون انیستاروهم چون میدونه من اصلا دوس ندارم ازلح من نصب کرده.

واینکه گفتی بهتربود خودت میرفتی ازاول میگفتی منظورت چی بود عزیزم