2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147887 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی امین

ﻣﺎﻫﻴﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﺷﻮﺏ ﺩﺭﻳﺎ به خدا ﺷﻜﺎﻳﺖ ﺑﺮﺩﻧﺪ، ﺩﺭﻳﺎ ﺁﺭﺍﻡ ﺷﺪ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺻﻴﺪ ﺗﻮﺭ ﺻﻴﺎﺩﺍﻥ ﺷﺪﻧﺪ. ﺁﺷﻮﺑﻬﺎﻱ ﺯﻧﺪﮔﻲ ﺣﻜﻤﺖ ﺧﺪﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺧﺪﺍ ﺩﻝ ﺁﺭﺍﻡ ﺑﺨﻮﺍﻫﻴﻢ ﻧﻪ ﺩﺭﻳﺎﻱ ﺁﺭام.

سلام الهه جان من همیشه دعاگوت هستم و امیدوارم که نمایشگاهت  برات پر برکت باشه وموفق باشی عزیزم

منم تبلیغ نمایشگاهتون رو تو اینستا گذاشتم خیلی دوست داشتم که بتونم بیام مشهد و دوست مهربونم رو از نزدیک ببینم و از نمایشگاهت دیدن کنم .و همچنین زیارت که خیلی احتیاج دارم بهش.از شهر ما تا مشهد دو روز راهه و با بچه کوچیک  واقعا سخته 

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

بچه ها سلام. صبح همه تون بخیر و پر از خنده های بلند و شادمانه.

درباره بازی فراوانی، پیشنهاد من اینه که یه فایل توی کامپیوتر درست کنین و هر چی که میخرین، عکسشو کنارش بذارین. اینجوری یادتون میمونه که چیا خریدین و هروقت به عکسا نگاه می کنین کلی لذت می برین و فک می کنم به واقعی شدنش کمک می کنه.

راستی من دیروز یه کاری شبیه تکنیک سوالای رگباری انجام دادم و در نهایت شگفتی، تمام ناراحیتم در یک لحظه از بین رفت و حالم خیلی خیلی خوب شد در حالی که قبلش فقط دلم میخواست یه لحظه تنها باشم بتونم گریه کنم و حتی کلیه هام درد می کرد از ناراحتی ولی به محض اینکه چند تا سوال از خودم پرسیدم و جوابشونو نوشتم، انگار آب رو آتیش بود. یه دفعه حالم دگرگون شد و عالی شدم. ممنونم از الهه جون. واقعا بالاخره فهمیدم که میگن خوشحالی رو میشه در درون ایجاد کرد یعنی چی.

حتی دیروز در اثنای این سوالات رگباری به یه بینشی رسیدم. یکی از سوالام این بود که اگه من این کارو بکنم دیگران پشت سرم چی میگن؟ بعد یکی از جوابایی که دادم این بود که اگه دیگران پشت سرم خوب بگن چی؟ و حالا اگه دیگران درباره م خوب بگن تاثیرش تو زندگی من چیه؟ دیدم هیچی. واقعا هیچ تاثیری نداره. بعد مث این که یه کشفی کرده باشم به این نتیجه رسیدم که اگه بد هم بگن تاثیرش تو زندگی من صفره. پس چرا نگران این باشم که دیگران چی میگن.

بچه ها شما هم هر از گاهی این کارو بکنین. واقعا به آدم حس رهایی میده. همون حسی که تو کتابا همیشه حرفشو می زدن و من هیچوقت معنیشو نمی فهمیدم.

سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

الهه جونم سلام...خیلی خوشحالم بخاطر نمایشگاهت و خیلی خیلی دوست داشتم مشهد بودم و میتونستم هم خودتو از نزدیک ببینم و هم از کارات دیدن کنم...

مطمئنم که همه چیز خوب پیش خواهد رفت...

منتظر خبرای خوبت هستیم دوست مهربونم...  

دوستان سلام به همگی 

امیدوارم حال دلتون خوب باشه

خدا رو بخاطر داشتن دوستان خوبی مثل شما شکر می کنم

امروز قراره از آسمون برامون طلا بباره  

خدایا ممنونم بخاطر همه چیز...

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

مریم گلی گوشی نو مبارک...

چه جذب عالی داشتی عزیزم

ایشالا جذبای بزرگترت رو بیای و برامون تعرریف کنی