بچه ها سلام. صبح همه تون بخیر و پر از خنده های بلند و شادمانه.
درباره بازی فراوانی، پیشنهاد من اینه که یه فایل توی کامپیوتر درست کنین و هر چی که میخرین، عکسشو کنارش بذارین. اینجوری یادتون میمونه که چیا خریدین و هروقت به عکسا نگاه می کنین کلی لذت می برین و فک می کنم به واقعی شدنش کمک می کنه.
راستی من دیروز یه کاری شبیه تکنیک سوالای رگباری انجام دادم و در نهایت شگفتی، تمام ناراحیتم در یک لحظه از بین رفت و حالم خیلی خیلی خوب شد در حالی که قبلش فقط دلم میخواست یه لحظه تنها باشم بتونم گریه کنم و حتی کلیه هام درد می کرد از ناراحتی ولی به محض اینکه چند تا سوال از خودم پرسیدم و جوابشونو نوشتم، انگار آب رو آتیش بود. یه دفعه حالم دگرگون شد و عالی شدم. ممنونم از الهه جون. واقعا بالاخره فهمیدم که میگن خوشحالی رو میشه در درون ایجاد کرد یعنی چی.
حتی دیروز در اثنای این سوالات رگباری به یه بینشی رسیدم. یکی از سوالام این بود که اگه من این کارو بکنم دیگران پشت سرم چی میگن؟ بعد یکی از جوابایی که دادم این بود که اگه دیگران پشت سرم خوب بگن چی؟ و حالا اگه دیگران درباره م خوب بگن تاثیرش تو زندگی من چیه؟ دیدم هیچی. واقعا هیچ تاثیری نداره. بعد مث این که یه کشفی کرده باشم به این نتیجه رسیدم که اگه بد هم بگن تاثیرش تو زندگی من صفره. پس چرا نگران این باشم که دیگران چی میگن.
بچه ها شما هم هر از گاهی این کارو بکنین. واقعا به آدم حس رهایی میده. همون حسی که تو کتابا همیشه حرفشو می زدن و من هیچوقت معنیشو نمی فهمیدم.