2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست

«أَلا بِذِكرِ اللَّهِ تَطمَئِنُّ القُلُوبُ»

استادی می فرمود :

این آیه معنایش این نیست که با ذکر خدا دل آرام می گیرد

این جمله یعنی خدا می گوید:

جوری ساخته ام تو را که جز با یاد من آرام نگیری...!!

تفاوت ظریفی است!

اگر بیقراری؛

اگر دلتنگی؛

اگر دلگیری؛

گیر کار آنجاست که هزار یاد،

جز یاد او، در دلت جولان می‌دهد...

قلبتون همیشه پر از عشق ❤️

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

قانون جهان هستی بر پایه احساس است، اگر به هر دلیلی احساس خوبی نداشته باشید و این احساس را ادامه دار کنید جهان اتفاقات بد را وارد زندگیتان می کند و این زنجیره آنقدر ادامه پیدا خواهد کرد تا روندتان را تغییر دهید به عبارتی شما از قانون حس خوب= اتفاقات خوب سرپیچی کردید و مجازات آنرا با اتفاقات بد زندگیتان می دهید.

این را به خاطر داشته باشید که در زندگی همه ما مشکلات وارد می شود و زندگی خالی از مشکل نیست نه به این دلیل که زندگی سخت است بابت اینکه ما نمی توانیم همه باورها و افکارمان را مثبت کنیم اما می توانیم به مشکلات کمتر توجه کنیم، اما می توانیم بر نکات مثبت زندگیمان تمرکز کنیم و بابتشان سپاسگزار باشیم و اینگونه حس خوبمان را تداوم ببخشیم و طبق قانون جهان پاداش حس خوبمان را با اتفاقات خوب دریافت کنیم.

چگونه حسمان را خوب کنیم؟منطقه آرامشمان را پیدا کنیم.

🔹با پیاده روی کردن

🔹با در آغوش کشیدن فرزندمان

🔹با دوش گرفتن

🔹با نوشتن

🔹با نماز خواندن

🔹با آواز خواندن

🔹با نوازش حیوان خانگیمان

🔹با محبت کردن به عزیزانمان

🔹با صحبت کردن با خداوند

و هزاران راهی که شما را از احساس بد خارج کند و به سمت احساس خوب هدایت کند، یعنی شما باید یاد بگیرید که هر زمان حستان بد شد چگونه آنرا بهتر و در نهایت مثبت کنید تا اتفاقات خوب را تجربه کنید و هیچ کسی مسئول حس شما نیست مگر خودتان!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر

من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی همش ب یادتونم و فردا هم ک الهه نمایشگاهشه ک حتما عالی برگزار میشه😉الهه جان بیا تعریف کن چطور بوداااا... @sara0098  

ان شاء الله ک حالتون خوب باشه و سرگرم کارای شاد باشید و دلتون پراز شادی و لبتون پراز خنده باشه.

امروز خیلیییی خوشحال شدم و خداروشکر میکنم ک خواهرم تونست یه گوشی خوشگل بخره و از جایی ک فکرشم نمیکردیم بهمون پول رسید. با اینکه من بازی فراوانی رو انجام نمیدم ولی از خدا خواسته بودم ک بهمون از هرجایی ک میدونه پول بده ک گوشی بخریم😄 الان فوق العاده شادم چون یهویی پریروز پول ب دستمون رسید و امشبم گوشی رو خریدیم.یعنی واقعاااا چقدر خدا کاراش دقیقه و منظمممم...عاخه چقدررررر خدا مهربونه هرچی بگم کم گفتم دوسش دارم عاشقشمممممم😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 بدون اینکه ما از جیبمون خرجی کنیم تونستیم گوشی بخریم همچین چیزی خیلیییی باحاله هااااا😄😄😄😄جزییاتش بماند ک چه جوری😁😂

واقعااااااااا درسته ک هیچ کس از یک ثانیه ی بعدِ خودش خبرنداره پس چرا بیجهت  غصه بخوریم وقتی نمیدونیم چی در انتظارمونه!!!!! ک اگه ب خدا توکل کنیم چیزی جز شادی در انتظارمون نیست😊

ان شاء الله زندگیتون پراز این یهویی های شاد باشه ک من امروز تجربه اش کردم.حسسس فوق العاده شیرینه ک برای تک تکتون آرزو میکنم... بازم دلم از این یهویی های شاد میخاد بازممم میخاااام میخاااام میخااااام.... چسبید بهم خیلیییییی چسسسبید😃😃😃😃😃عالی بود عالییییی خدایا شکرت شکرت شکررررررررتتتتتتتتتتت.....دلم میخاد جیغ بزنممممممممم😉

دوستتون دارمممممم😍😍😍😍😍

#بازی‌فراوانی من تکنیکی بهتون میدم که هرکسی انجامش بده و نتیجه مشابه نگیره من دیگه قانون جذب رو ...

من متوجه نشدم چطوری اینهمه پولو خرج کنیم ؟از کجا بیاریم؟

منظورت اینه  تو تصوراتمون خرج کنیم؟

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

چه خوووووب عاااالی بود البته دوست داشتم جزئیاتشو بگی ولی خب نمیتونس هم در همین حد خیلی خوشحالم که جواب گرفتی 😊😊😊😊به امید جذب های قشنگتر و بهتر 

دوستای گلم نرسیدم کل صفحات رو بخونم اگر کسی جذب جالبی داشته صفحشو بگین بخونم .اما در مورد جذبهای خودم 

سالها پیش اولین بار که فیلم راز رو دیدم و با تصورات ذهنی دوست داشتم روی یکی از دوستام تمرکز کنم که مدتها بود باهم قطع رابطه کرده بودیم،خلاصه سعی کردم این حس رو بوجود بیارم که بهم پیام میده و بابت رفتارش عذر خواهی میکنه ساعت حدود ۱ونیم شب بود و همسرم خواب و منم داشتم به دوستم فکر میکردم چند دقیقه نگذشته بود که صفحه گوشیم روشن شد برداشتم و باور کردنش انقدر سخت بود که دوست داشتم جیغ بکشم .آره دقیقا همون دوست مغرورم بهم پیام داد و منم جوابشو دادم و دوستیمون ادامه دار شد ...

دومین بار چند سال پیش نزدیک عید بود و همسرم بیکار یعنی درامد داشت ولی کار ثابت نداشت و واسه عید پول و ماشین در بساط نداشتیم تا بریم عروسی خواهر شوهرم ...

یه شب که داشتیم در مورد جذب و نوع احساسات صحبت میکردیم تصمیم گرفتیم یه چک درست کنیم و یه مبلغی رو توش بنویسیم واسه خودمون در وجه خودمون ...

فرداش من یه برگه بریدم و یه چک درست کردم و مبلغ رو وارد کردم و در کنار اون توی یه برگه اهداف و خواسته هامون رو نوشتم یکیش یه ماشین واسه عید بود ...

جالب بود تا عید تونستیم یه ماشین تهیه کنیم و هرچند نصف پولشو پرداخت کردیم و بقیشو قرار شد بعد عید بدیم ولی به هرحال واسه عید و توی اون موقعیت نعمت خوبی بود...

یه چیز دیگه در مورد قانون جذب بگم دوستان اگر آرزوی چیزی رو دارین یه چیز خوب بخواین نه اینکه به نظرتون اون چیز بزرگ و دست نیافتنی بیاد اگر اینطور باشه یا بهش نمیرسین حالا هرچقدرم بهش فکر کنین یا خیلی کمتر از اون نصیبتون میشه 

سالها دوست داشتم از مستاجری رها بشیم و خونه داشته باشیم حتی اگر شده یه خونه ۶۵ متری آرزو میکردم بیشترم باشه ولی انگار ۶۵ متری رو به واقعیت نزدیکتر میدیدم هرچند در زمان مستاجری خ نه زیر ۱۰۰متر اجاره نکرده بودیم..چرا؟😅چون هرجور حساب میکردم کمتراز ۶۵ متر کوچیک میشد واسمون ....و چون یه آرزوی بزرگ بود واسم انگار احساسم نمیتونست بیشتراز اون رو درک کنه انگار با دودوتا چارتای درامد و پولمون داشتم آرزو میکردم 

حالا تصور کنین خونه خریدیم و به اصطلاح گفتن ۷۰ متریه تا سند بیاد بقیه پول رو یا ما میدیم یا فروشنده ،سند که آماده شد دیدیم خونه ۶۵ متره 😅😂یاد احساسم افتادم که هرچند آرزوی بیشتر ازین رو داشتم ولی کائنات به حسم جواب داد نه آرزوم ✋😅

اینو گفتم که بگم کائنات فقط با احساستون کار میکنه 

پس هرچیزی که حستون رو خوب میکنه همون کارو بکنین تا قشنگیای بهتری جذب کنین 

سلاااااااام سلاااااااااااام دوستای عزیززززم شبتون بخیر من یکم سرم شلوغه خیلی کار دارم کم میام ولی ه ...

سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️ 

امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️

کلییییی انرژی خوب برام بفرستید ک با آغوش باز پذیرای هم‌چون هستم از تک تکتونم ممنونممم دوستای گلم 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه ها کیا قرار بود ازین تاپیک بیان نمایشگاه؟؟؟؟ 

میخاستم بگم اگه اومدین دیدین همسر پیشم لطفا از نی نی سایت اینا هیچی نگین 🤣🤣🤣🤣🤣

بفهمه تو این سایت آدرس گذاشتم کشته منو 😂😂😂

منتظرتونم خوشگلاااا 😍😍😍😍❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

سلام الهه جونم 

خوبی فداتشم ،ای جانم بسلامتی خانم گل

مطمعن باااااااااش نمایشگاهت به بهترین نحو ممکن برگزار میشه و همونطوری ک میخوای پیش میره عزیزم ،تو موفق هستی و موفقتر میشی 😀💪💪💪😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام مرررررریم جونم ،خوبی مهربون 

به به چه جذب خوب و عالی ایووووول ،مبارکتون باشه گوشی نو عزیزدلم 

جذب های بهتر و بیشتر برات آرزو میکنم خانم گل😍😍😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلام عزیزدلم وای چقد خوب و عالی   خداروشکر مبارک باشه عزیزم مبارک خواهرت باشه الهی همیشه تو زندگیتون پر از جذبای عالی و خوب داشته باشین عزیزم  الهی همیشه حس و حالت عالی و انرژیت 100 درصد باشه  عاشقتم   

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

سلام عزیزدلم  خیالت جمع انرژی های ما همیشه پشتته و مطمئن باش عالی پیش میره امشب و این چند شب با خبرای خوب و شاد و حس و حال عالی میای پیشمون   راستی خسته نباشی قربونت برم  

دوستای گلم نرسیدم کل صفحات رو بخونم اگر کسی جذب جالبی داشته صفحشو بگین بخونم .اما در مورد جذبهای خود ...

سلام عزیزدلم خوش اومدی ب جمعمون   اصن تو فکر این نباش ک نمیرسی همین که الان جذباتو گفتی معلومه حسابی واردی و اینده خیلی روشن و زیبایی پیشه روته با اومدن ب اینجا و شاررژ شدن هر روزمون دیگ جذبای بیشتری هم خواهی داشت عزیزم بهت تبریک میگم و ممنون ک تجربتم گفتی الهی هرچی ک دوس داری و میخای خدا بهت بده و همیشه شاد باشی و حس و حالت عالی و تنت سلامت