دوستای گلم نرسیدم کل صفحات رو بخونم اگر کسی جذب جالبی داشته صفحشو بگین بخونم .اما در مورد جذبهای خودم
سالها پیش اولین بار که فیلم راز رو دیدم و با تصورات ذهنی دوست داشتم روی یکی از دوستام تمرکز کنم که مدتها بود باهم قطع رابطه کرده بودیم،خلاصه سعی کردم این حس رو بوجود بیارم که بهم پیام میده و بابت رفتارش عذر خواهی میکنه ساعت حدود ۱ونیم شب بود و همسرم خواب و منم داشتم به دوستم فکر میکردم چند دقیقه نگذشته بود که صفحه گوشیم روشن شد برداشتم و باور کردنش انقدر سخت بود که دوست داشتم جیغ بکشم .آره دقیقا همون دوست مغرورم بهم پیام داد و منم جوابشو دادم و دوستیمون ادامه دار شد ...
دومین بار چند سال پیش نزدیک عید بود و همسرم بیکار یعنی درامد داشت ولی کار ثابت نداشت و واسه عید پول و ماشین در بساط نداشتیم تا بریم عروسی خواهر شوهرم ...
یه شب که داشتیم در مورد جذب و نوع احساسات صحبت میکردیم تصمیم گرفتیم یه چک درست کنیم و یه مبلغی رو توش بنویسیم واسه خودمون در وجه خودمون ...
فرداش من یه برگه بریدم و یه چک درست کردم و مبلغ رو وارد کردم و در کنار اون توی یه برگه اهداف و خواسته هامون رو نوشتم یکیش یه ماشین واسه عید بود ...
جالب بود تا عید تونستیم یه ماشین تهیه کنیم و هرچند نصف پولشو پرداخت کردیم و بقیشو قرار شد بعد عید بدیم ولی به هرحال واسه عید و توی اون موقعیت نعمت خوبی بود...
یه چیز دیگه در مورد قانون جذب بگم دوستان اگر آرزوی چیزی رو دارین یه چیز خوب بخواین نه اینکه به نظرتون اون چیز بزرگ و دست نیافتنی بیاد اگر اینطور باشه یا بهش نمیرسین حالا هرچقدرم بهش فکر کنین یا خیلی کمتر از اون نصیبتون میشه
سالها دوست داشتم از مستاجری رها بشیم و خونه داشته باشیم حتی اگر شده یه خونه ۶۵ متری آرزو میکردم بیشترم باشه ولی انگار ۶۵ متری رو به واقعیت نزدیکتر میدیدم هرچند در زمان مستاجری خ نه زیر ۱۰۰متر اجاره نکرده بودیم..چرا؟😅چون هرجور حساب میکردم کمتراز ۶۵ متر کوچیک میشد واسمون ....و چون یه آرزوی بزرگ بود واسم انگار احساسم نمیتونست بیشتراز اون رو درک کنه انگار با دودوتا چارتای درامد و پولمون داشتم آرزو میکردم
حالا تصور کنین خونه خریدیم و به اصطلاح گفتن ۷۰ متریه تا سند بیاد بقیه پول رو یا ما میدیم یا فروشنده ،سند که آماده شد دیدیم خونه ۶۵ متره 😅😂یاد احساسم افتادم که هرچند آرزوی بیشتر ازین رو داشتم ولی کائنات به حسم جواب داد نه آرزوم ✋😅
اینو گفتم که بگم کائنات فقط با احساستون کار میکنه
پس هرچیزی که حستون رو خوب میکنه همون کارو بکنین تا قشنگیای بهتری جذب کنین