2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست
دوستای گلم همتونو خیلی دوست دارم شما بهترین دوستای منین...مطمئنم ب زودی زود این تاپیک میشه پر از جذب ...

چه خوب عزیزم چقدر آدم ذوق میکنه اینا رو میبینه و میشنوه ان شاءالله بیای بگی یکی خونه خریده اون یکی ماشین لوکس خریده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای خوشگل و ناز و عسلم

یهویی یه اتفاق خیلی خوب براتون بیفته

کلی از ته دل بخندید

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
دوستای گلم نرسیدم کل صفحات رو بخونم اگر کسی جذب جالبی داشته صفحشو بگین بخونم .اما در مورد جذبهای خود ...

سلااام پوپک جان خوبی گلم ماشالااااا ب این همه جذب خوب

تو ک استادی دخترررر😊آفرینننن تبریک میگم

جذب خونه ات رو خندم گرفت...و واقعا درکت میکنم.آدم گاهی بعضی چیزا رو نمیتونه تصور کنه ک داشته باشه. مثلا من نمیتونم تصور کنم ک یه روزی گرونترین ماشین دنیا رو داشته باشم.یعنی منو بِکُشندم نمیتونم تصور کنم😂😂😂

فقط یه سوال؛ 

واسه جذب تماس دوستت،تو تصورت واست غیرقابل باور نبود ک دوستت تماس بگیره؟؟؟ یعنی عمیقا باور داشتی ک دوستت بعد از مدتها بالاخره تماس میگیره؟؟؟یا اینکه پیش خودت گفتی من بهش فکر میکنم و تصور میکنم ک تماس میگیره، حالا یا جذبم جواب میده یا نمیده!(این تصور رو داشتی یا نه) یکم توضیح میدی تو این زمینه چیا تصور کردی و چ حسی اون موقع داشتی(قبل از تماس دوستت)

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ ❤️ ❤️  امروز تازه روز اول نمایشگاه هستش عزیزم ب امید خدا❤️❤️ ...

الهه جان سلااام خوبی دخترررر گلللل

تو ک آخر انرژی هستی نیازی ب ما نداری😉من مطمعنم تو اینقدرررر قلبت مهربونه ک خدا جواب این همه خوبیت رو میده ک درحق بندگان خدا کردی

امیدوارم بهترین نمایشگاه تو مشهد، نمایشگاه تو باشه😀

امروز مسلماااا شیرین ترین روز زندگیت بوده برات از این روزها بازم میخام از خدا

زندگیت سراسر شادی باشه الهی😄

منم دلم همیشه حرم امام رضارو میخاد من از امام رضا و خواهرش خیلی حاجت گرفتم اره واقعا کاش میشد همو می ...

اووووه آره حتما میترکونیم

اینم جذب میکنیم یه روزی هممون همدیگه رو میبینیم😃

دیگه چطوری شدنش با خدا

ما فقط میخواهیم😉

من متوجه نشدم چطوری اینهمه پولو خرج کنیم ؟از کجا بیاریم؟ منظورت اینه  تو تصوراتمون خرج کنیم؟

عزیزم باید یه دفتر برداری و هرروز بنویسی و تصور کنی ک امروز یه میلیون پول داری و اونو ریز ریز خرجش کنی نه اینکه یه دفعه مثلا یه چیز یه میلیونی بخری

ریززززش رو بنویس حتی پفک و شکلات و... رو بنویس و جوری خرج کن ک انگار پولدار واقعی هستی و حس خوبی باید بهت دست بده وقتی راااحت داری خرج میکنی.

روز اول یه میلیون روز دوم ۲میلیون و هرروز یه میلیون اضافه میشه. تا روز چهلم ک ۴۰ میلیون رو باید تو یه روز خرج کنی و بنویسی

عـــــه دقیقاً همین اتفاق واسه ما افتاد.اون موقع ک با خواهرم واسه خونه دعا میکردیم،خواهرم میگف ی خون ...

چقدرررر قشنگ گفتی السا جون

واقعااااااا درسته و بیشتر از قبل بهش ایمان اوردم ب حرفات😍😍😍😍

دوستای گلم همتونو خیلی دوست دارم شما بهترین دوستای منین...مطمئنم ب زودی زود این تاپیک میشه پر از جذب ...

باریکلااااااااا عاطفه خانمممممم👏👏👏👏👏

ما هممون داریم جذب میکنیم کم کم پله پله میریم جلو

خدایا شکرتتتتتتتت😍

دوستای گلم من دوروزه دارم حسابی انرژی مثبت میدم به خودم و شادم چندماهه از یکی طلب داشتم اصلا فکرشم ن ...

واقعاااااا؟؟؟؟ 😄😄😄😄باریکلا پوپک داری خوب پیش میری

ادامه بده ک ت  لایق بهرینهایی

و مطمعنمممم  ب زوودی ب تمااام آرزوهای قشنگت میرسی و میای اینجا میگی

دلتتتت شاد و لبت خندون باشه الهی همیشه😗😗😗😗

سلام.این همراهی چجوریه؟

سلام خوش اومدی خانمی.تاپیکیه ک باورها و طرز فکرامون رو نسبت ب زندگی عوض میکنیم تا ب تمام خواسته هامون برسیم.در مورد قانون جذبه.دوست داشتی خوشحال میشیم ب تعداد دوستهامون اضافه بشه😍

باید حوصله کنی و از ص ۴ تاپیک بخونی مطالب مهم رو برات میزارم لیستش رو👇

تمرین1_تغییر باورها ...ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون...ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا...ص۱۲

• پرسش و پاسخ...ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی...ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده...ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند...ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند...ص۳۲

•جذب هامون...ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل...ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری...ص۹۲

•تمرین۹_بازی فراوانی...ص۱۴۰

•تمرین۱۰_نامه به فرشته ها...ص۱۹۴

سلام خوش اومدی خانمی.تاپیکیه ک باورها و طرز فکرامون رو نسبت ب زندگی عوض میکنیم تا ب تمام خواسته هامو ...

باشه گلم ممنونم

👪خدایابابت بهترین وقشنگترین هدیه ای که بعداز۱۵ماه بهم دادی ازت ممنونم.خودت ازش محافظت کن👪

سلامممم دوست جونیااا امیدوارم دلتون شاد باشه و لبتون خندون, مخصوصا الهه ی عزیز که با صبر وحوصله سوالارو جواب میده, عزیزم بهترینهارو واستون میخوام منم چند روزه دارم تاپیک و میخونم و بالاخررررره رسیدم بهتون باورام و  نامه به خدا رو نوشتم کلی حس خووب بهم داد صندوقمم درست کردم ولی هنوز.خواسته هامو ننوشتم که فردا مینویسم, از خوندن مطالبتون حالم عالللی میشه حال شماها چطوره عالیییییی هستین؟؟؟  

سلااام پوپک جان خوبی گلم ماشالااااا ب این همه جذب خوب تو ک استادی دخترررر😊آفرینننن تبریک میگم جذب ...

مریم جون مرسی گلم بابت اینهمه انرژی....

راستش همون شب فیلم راز رو دیده بودم و بارها واسم پیش اومده بود به کسی فکر میکردم و مثلا فرداش کسی ازش چیزی میگفت یا جایی میدیدم.ولی ایندفعه مدام داشتم به این فکر میکردم که دوستم پیام میده بهم و اصلا اصلا شک هم نداشتم راستش نمیدونم چرا ولی انقدر حسم قوی بود که اصلا شک هم نداشتم و مدام تکرار میکردم الان پیام میده و داد .

واسه خونه ما و بهترین ماشین دنیا هم اگر کتاب ۴اثر اسکاول رو خونده باشی جواب داده که ما دوتا ذهن داریم یه ذهن استدلالیه و یکی دیگه ذهن نیمه هوشیار .درواقع اون ذهن استدلالی که دودوتا ۴تا میکنه و با همون احساسات مارو کنترل میکنه اجازه نمیده احساس کنیم خونه بزرگ میتونیم داشته باشیم یا ماشین عالی .و ذهن نیمه هوشیار رو تحت تاثیر قرار میده .باید بتونیم استدلال رو کنار بذاریم موقع تجسم و با تمام وجود حسمون رو درگیر کنیم.

در واقع این هنر جذب کردن و خلاصه قانون جذبه 

البته ایرادی هم که به فیلم راز گرفته شده همینه که باید زمینه آرزو هم فراهم باشه تا بهتر بشه باتمام وجود حس و باور کرد .ولی به نظر من کم کم و پله پله پیشرفت خودتو تصور کن و پیش برو عزیزم یهو یه مازراتی یا پورشه برقی خب مدام ذهن استدلالیت آلارم میده نمیشه دیگه 😉😉😉