2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
سلام سلام صد تا سلام... به به چه روز زیبایی چه روزهای خوبی رو داریم سپری می کنیم چه جذب های عالی ...

سلااااااااااام آفرین ب تو دختر خوب و خوشگل

باریکلا تبریک بهت میگم👏👏👏👏👏👏

ما هممون جذب داشتیم منتها دقت نمسکنیم وگرنه سراسر زندکیمون پراز جذبه و جذب درشتامونم بزودی قراره از راه برسه و هممون رو کلی ذوق زده بکنه😄

هرچی باور قویتر جذبم درشت تر😃

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
سلام دوست جون جونیاااااااا😊😊😊😘😘😘 خواهر جونیاااا ببینید من امروز خیلی به انرژی مثبت و عالیتون ...

سلاااام گلمممم خوبی؟ من پیامتو دیر دیدم ولی مطمعنم ک ب حق الهی ات رسیدی

مگه میشه خدا حق کسیو نده خودش عادلترینه...

حتما میده منتها تو زمانی ک خودش برامون درنظر گرفته ک ان شاء الله امروز زمانش بوده. 

بگو بیا ببینم چی شد؟😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بچه ها برای منم داره از نظر شغلی اتفاقای خوبی میفته. منم برای شغلم نامه می نوشتم هر روز. حالا کم کم ...

آفرییییین شادی جان آفرین واقعاااا تبریک میگم👏👏👏

اگه ما برای هر خواسته ای اونو بخواهیم و رها کنیم واقعاااا بهش تو زمان خودش میرسیم موضوع اینه ک انسان کلا عجوله همه چیزو همون وقت میخواد ک از دهنش خارج شد و گفت😂

ما ب تمام آرزوهامون میرسیم هرکدوم تو وقت خودش. خدا کاراش برنامه ریزی شده است اونم چه برنامه ریزی

مطمعن باش ک ۲سال پیش وقتش نبوده و الان وقتشه و حالا ک بدون استرس گفتی خواستت و رها کردی بهش رسیدی

باریکلاااا و ممنون از تمام بچه ها ک واسه انرژی ب بقیه میاند و از جذباشون میگند

ان شاء الله منم بزودی میام و میگم جذبهام رو.مطمعنمممم ک امسال بهترین سال زندگی هممونه چون تغییر بزرگی انجام دادیم تو خودمون💪

سلاااام گلمممم خوبی؟ من پیامتو دیر دیدم ولی مطمعنم ک ب حق الهی ات رسیدی مگه میشه خدا حق کسیو نده خو ...

سلام مریم.عزیزم

بلههههههه رسیدم.بهش خداروشکر

پیامشو گذاشتم دوست خوشگلم

ممنونممم ازت

میبوسمت

خبرر خوب دارم چه خبری چه جذبی از اونا باحال پرانرژی هاااا ممنون از همتون ممنون از همه کسایی که ...

وااااااااااااااااااااااااااااااااااااآااااااااااااآاای مونرو جاااان خیلیییییی خوشحال شدم تبریک میگممممم😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄

چقدر خوبه ک آدم خوشحالی بقیه رو میبینه

باریکلا باریکلا باریکلا ک جذب کردی آفریننننننننننن👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 دمتتتت گررررررم دختر دمتتت گررررم الان ک اوج خوشحالی هستی سراسر انرژی مثبتی برای بقیه فوری دعا کن ک حتما مستجابه😍😍

چقدرررر خدا مهربونه ک مارو اینجور خوشحال میکنه وای ک چه تاپیک خوبیه اینجا همه باحالا اینجا جمعند.چقدرررر بتید خدارو شکر کرد ک ما رو دور هم جمعمون کرده... خوش ب حال الهه ک خدا اونو واسطه کار خیر کرد چقدررر دوسش داره خدا.😊

چقدر خبر خوب شنیدن آدم کوک میکنه و شاد😀

بازم تبریک میگم گلللللمممممم😗😗😗😗

دوستای گلم و مهربونم کلی عشق و محبت و خوشحالی و آرامش از سوی خدا روزیتون بشه هر روز با دلی پر از ش ...

مگه دعا از این قشنگترم داریم؟!😊

ممنون سحر مهربونم ممنوووووووون ان شاء الله درحق خودت...چقدر گللللی تو😍😍😍همه چیو گفتی و جا ننداختیاااا😁باریکلااا

سلام دوستان منم دوست دارم تو جمعتون باشم اجازه هست؟ من عاشق جذبم و هر چی بیشتر ازش بدونمبیشتر ...

عزیزم خوش اومدی ما از پایه شروع کردیم ب کمک و راهنمایی الهه جان (استارتر) 

حتنما ب خواسته ات میرسی مطمعععن باش...

اگه میخای باید از ص۴ شروع ب خوندن بکنی

یه سری تمرینها هست ک استارتر گفته و جواب سوالات بچه ها رو بخونی همه چی کااامل دستت میاد

نتیجه رو هم نگو زووود زووود، بگو خدایا من دلم میخواد زود انجام بشه ولی هرچی تو صلاح بدونی و تو زمانی ک تو میخای انجام بشه، انجامش بده ک من مطمعنممم تو هیچوقت دیر نمیکنی و کاری نمیکنه ک ب ضرر بنده ات باشه و مطمعنننن باش ک خدا بهترینها رو برای بنده کوچولوش درنظر گرفته

پس عجله نداشته باش ک عجله کار شیطونه و باعث دلهره و اضطراب و موج منفی میشه

موفق باشی و شاااد😍

سلام سلاااااااااااااام  منم هستم میخوام به اهدافم برسم بهم انرژی بدین قبلا با جذب تونستم به چی ...

وقتی قبلا رسیدی مطمعنننن باش ک الانم میرسی😉 تو خودت استاد جذبی دختر

خدا برات بهترینها رو رقم بزنه الهی😄اهداف تو همینجا پشت دره از خدا بخواه بهت میده. خودتو بسپار ب دستای مهربونش و برو تو آغوش خدا ک هیچ جا امن تر از اونجا نیست و ازش آرامش بخواه

پیشاپیش بهت تبریک میگم واسه رسیدن ب آرزوهات

یادت باشه من اولین نفر بودم ک تبریک گفتماااا😊

باور نمیکنم خدا به کسی بگوید:

" نه...! "

خدا فقط سه پاسخ دارد:

١- چشم....

٢- یه کم صبر کن....

٣- پیشنهاد بهتری برایت دارم....

همیشه در فشار زندگی اندوهگین مشو...

شاید خداست که در آغوشش می فشاردت

برای تمام رنجهایی که میبری صبر کن!

صبر اوج احترام به حکمت خداست

🌷خدایا تو را شکر میکنم🌷

هيچ چيز جز ترس و شك نمي تواند مانع رسيدن ما به آرزوهاي قلبيمون بشه .

در زماني كه  بتوانيم مراد دلمون را بدون دغدغه طلب كنيم و در اين باب تلاش لازم را انجام دهيم، خواستهامون مستجاب ميشه .

هر وقت دچار ترس از دست دادن  ، ترس از بيماري ، ترس از شكست ، احساس ناامني از قرار گرفتن در شرايط خاص شديم به خودمون بگيم خدا با ماست .

پس براي رسيدن به خواسته هامون ايمان را جايگزين ترسها و نگراني هايمان كنيم و بدونيم كه طبق قانونمندي عالم ،هر چه كه استحقاقش را با عملكردمان به دست آورديم  متعلق به ماست و  به آن مي رسيم.

كافيه همين الان بلند شيم و در جهت هدفمون يه اقدام انجام بديم و قطار موفقيت  را به سمت هدفمون توي ريلش بندازيم .

اگر ترس به وجودمون مستولي شد به خودمون بگيم :

اگر لازم باشه شكست بخوري يعني به تجربه اش نياز داشتي پس شجاع باش.

( دكتر نيلوفر اله وردی‍ )

خداروشکر عزیزم 😘حالا کجاشو دیدی بهتر از این اتفاقا منتظر ک برات بیفته کلی اتفاقای خوب میفته برات عز ...

گلنارجونم ممنونم از این همه مهربونیت. برات دعا می کنم که همیشه سربلند باشی و محبوب همه

خبرر خوب دارم چه خبری چه جذبی از اونا باحال پرانرژی هاااا ممنون از همتون ممنون از همه کسایی که ...

قبول نیست. باید تعریف کنی که چی شده. اینجوری ما هم ازت یاد میگیریم که تو موقعیت مشابه چکار کنیم.

ممنون شادی جان منم میخام آرزوم به مصلحت خودم و دیگران باشه و ضرری ب کسی نزنه.صد درصد... ولی گفتم حت ...

مریم جون نه نیازی نیست که همین جمله ها را عینا بنویسی. منم این جمله ها برام غریبه است. دلیلش اینه که نویسنده ی این کتابا حداقل 70 سال پیش این کتابا رو نوشته. ترجمه شم مربوط به حداقل 20 سال پیشه. مترجم سعی کرده با توجه به حال و هوای نویسنده، ترجمه کنه برای همین برگردانش به فارسی یک کم برای ما سنگینه. یعنی فارسی روان نیست. ما خیلی ساده تر از اینا می نویسیم و این کلمه های سنگین، پیامی که قصد نویسنده بوده رو به ما نمی رسونه. در واقع این ادبیات برای مردم همون زمان خوب بوده. تو هم به همون زبان و با همون کلماتی که دوست داری بنویس. ببین منظورش چیه به حس و حال خودت برش گردون.

دوستای گلم و مهربونم کلی عشق و محبت و خوشحالی و آرامش از سوی خدا روزیتون بشه هر روز با دلی پر از ش ...

وای خدا چه خوبه آدم روزشو با این همه کلمه های سرشار از محبت شروع کنه.

عزیزم امیدوارم همه اینا که گفتی در عالی ترین سطحش روزی خودت بشه