باید منطقی و عرفی باشه خب عرفش از ۱۴ هست تا ۱۱۰ ۱۱۴ اینها واقعا کمترش خیلی کمه بیشترش هم زیاده انصافا دیگه بر مبنای شرایط خانوادگی دو طرف چیزی بین اینها
من ازدواج کردم گلم چون بنظر خودم شوهرم همه چی تموم بود پنج تا سکه مهر کردم همه مخالف بودن ولی من تومحضر گفتم فقط پنج تا سال ۹۷
❤️خدای مهربونم شکرت بخاطراینکه منو خوشبختترین زن دنیا کردی مرسی ک برام معجزه کردی خدای قشنگم❤️خدای قشنگم همه ی کسایی ک مشکل حل نشده دارن مشکلشونوحل کن😢❤️. تماشای تو در واقع تماشای بهشته🙂زمین بی تو جهنم برزخم بی تو چ زشته درواقع بدنت دستات خودش خانواده کشور و عشقه «❤️❤️» هر عزیزی از فامیل واشنایان نسبتامحترم تایپک و پاسخ های منودید و منو شناخت ممنون میشم حتما زنگبزنه ب همسرم بگه ک پشت سر قوم ظالمین غیبت کردم وحقیقتاروگفتم تا همسرم خیلی سریع قهوه ایش کنه 🙂من هرچیومینویسم راجب اطرافیانم نصفشوخودشوهرم جمله بندی میکنه 😂😂پس سرتون در باسن خودتون باشه ک سوژه ی بعدی شما نباشی 🙂. بعداز همه خوبیام جوابمو بابدی دادید پس هرچی شدم حقتونه☺️ ❤️
اگه حق طلاق و حضانت رو بده، 14 تا عندالمطالبه و 100 تا عندالاستطاعه قبول میکنم
کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)