خواهش میکنم عزیزم🌷
ولی من خودم همیشه از اونایی بودم ک از بچه های کار چیز میخریدم لواشک و...
ولی همه جا میگند ازشون نخرید تا اونایی ک بچه ها رو وادار ب این کارا میکنند برای ب رحم آوردن دل مردم، دیگه بچه ها رو وادار ب کار نکنند تا بدونند ک بچه ها براشون پولساز نیستند!!!! و من با این فکر موافقم
بچه هایی ک تو زمان مدرسه میاند و دستفروشی میکنند رو اگه ازشون چیزی نخریم افرادی ک فکر نکنم البته پدرو مادرشون باشند بچه ها رو نمیفرستند واسه اینجور کارها
ک فکر نکنم هیچ مادری حاضر باشه بچه اش اینکارا رو بکنه. خودش کار میکنه ولی نمیزاره بچه اش کار بکنه!!!! استادمون ک وکیل بود تو دانشگاه میگفت اینا باند هستند و بچه هایی ک دزدیده میشند رو وادار ر این کارا میکنند و تا حالا چندباند بزرگ رو دستگیر کردند و خودش شاهد این قضیه بوده. ولی کماکان این قضیه دزدیدن بچه ها و ب کار گماشتنشون ادامه داره...😔😔😔
منم از اون روز از بچه ها نه آدامس خریدم نه لواشک و نه....
من خودم دیدم یه بار یه زنی یه بچه ی شیرخواره رو تو زمستون و برف اومدخ بود، روی زمین لخت خابونده بود ک کمکم کنید و ب این بچه رحم کنید و.... و مردم متاسفانه کمک میکردند!!
آخه کدوم مادری حاضره با بچه اش اینکارو کنه و لخت رو زمین سرررررد بخوابونه😲😲😲😲 واقعاااا کدوم مادری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکشون نکنید تا اینا بچه ها رو واسه اینکارا ندزدند ک بدونند بی فایده است👌کمکهاتون رو بزارید برای بچه های پرورشگاه و بهزیستی!!!!
بازم هرکسی یه تفکری داره ک محترمه😊