2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست
بله عزيزم متوجه ام و كاملا اين حرف درسته در مورد اكثر بچه هاي كار. ببينيد منظور از كمك ، خريد ازشون ...

آهان😁اینو کاملااااااا موافقم😄

👏👏👏👏👏

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عشقم دلم برات تنگ شد خوبی قربونت برم نی نی حالش خوبه؟شیطونی نمیکنه ک 😍 خیلی دوست دارم الهی همیشه سل ...

فدای دلـــــت خواهری ،منم دلتنگت میشم گلم

نی نی خوبه خاله جونش ممنون 😊😊

فداتم مهربون تمام اتفاقهای قشنگ دنیا برای توووو خانمی که لایقش هستی 💐🌹💐🌹💋❤💋❤ 

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مونرو جونم عزیزم برات انرژی مثبت فرستادم عزیزم اصلا من هر روز ک میام اینجا پیشتون واس همتون دعا میکن ...

عزیزمممممم

عاشقتممممم

ممنون اززتتتت

الهی به هرچی میخوایی برسیی

خدارو شکر که شماها رو دارم

دوستت دارمممم

خدا جونم شکرتتت

خبرر خوب دارم

چه خبری

چه جذبی

از اونا باحال پرانرژی هاااا

ممنون از همتون

ممنون از همه کسایی که بهم انرژی مثبت دادن

خدای خوب و مهربونم عاشقانه سپاسگزارتمممم

دوستان اون کارم که گفتم انجام شد😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊

هوووورررررررااااااااا

خدایا شکرت شکرت شکرت

از صمیم قلبم شکرت

همتونو دوست دارم زیاااااااد

لطفا بازم برام انرژی بفرستین برای ادامه راهم

سپاااااس

خبرر خوب دارم چه خبری چه جذبی از اونا باحال پرانرژی هاااا ممنون از همتون ممنون از همه کسایی که ...

خدارو هزار مرتبه شکر.ان شاالله تند تند بیایی خبرای خوب و جذب های خوبت بگی و حال دلت همیشه خوب باشه

کلی خوشحال شدم.کلی انرژی مثبت و خوشحالی در انتظارته با لبخند به پیشوازشون برو😚😚🤗🤗😘😘😘

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
خیلی خیلی خیلی دوستون دارم الهی هرچی حال خوبه مال شماها باشه هرچی انرژی مثبته بیاد سمتتون بوووس

مرسی دوست مهربون و گلم

خوشحالیت کلی انرژی خوب داد

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

دوستای گلم و مهربونم

کلی عشق و محبت و خوشحالی و آرامش از سوی خدا روزیتون بشه

هر روز با دلی پر از شادی و آرامش از خواب بیدار شید

و شبا با آرمش و دلی شاد و تن سالم سر به بالین بزارید

وکل روزتون پر از اتفاقای خوب و شیرین باشه

خدارو هزار مرتبه شکر.ان شاالله تند تند بیایی خبرای خوب و جذب های خوبت بگی و حال دلت همیشه خوب باشه ...

مرسیییی دوست خوشگلم

الهی که حال دل خودتم همیشه خوب باشه

واقعا خدارو هزاران مرتبه شکر

ان شاء الله همیشه و هر روز و هر لحظه بیاییم و از جذبهای عالیمون بگیم

روی ماهتو میبوسم خواهر جون

دوستای گلم و مهربونم کلی عشق و محبت و خوشحالی و آرامش از سوی خدا روزیتون بشه هر روز با دلی پر از ش ...

مرسییییی همچنین برلی شما

پیام شما هم کلی حال خوب و انرژی فرستاد برامون

سپاااس

بچه ها من یه چیز جدید یاد گرفتم ک مطمئنم خیلی با یادگیریش میتونه تو زندگیم تاثیر بزاره  من دیشب ...

آره واقعاااا درست میگی نوع گفتن کلمات خیلییی مهمه

باید فعل جملاتمون مثبت باشه و نباید بگیم ک مثلا من آدم عصبی نیستم! باید بگیم من خیلی خوش اخلاقم

این دوتا خیلی فرق داره چون ذهن نمیتونه فعل منفی رو تشخیص بده. وقتی بگیم ک من عصبی نیستم دقیقاااا عصبی تر میشیم

مثلا خود من دیروز ب خودم میگفتم مریم دیگه بس کن و عصبی نباش و کشش نده جریان رو.چیزی نشده ک!!! ولی دقیقاااا برعکسش عمل کردم و عصبی تر شدم!!!

باید میگفتم من خیلی ریلکسم و همه چی آرومه و اتفاقات خوبی درجریانه😉

هرفعل و کلمه ای ک اولش حرف ( ن ) است رو نباید بگیم😊باید خیلی تو گفتن کلمات دقت کنیم.شاید اولش سخت باشه ولی کم کم عادت میکنیم چون سالها اون مدلی حرف زدیم الان سخته ولی هرناممکنی، ممکنه با کمک خدای مهربونمون😄

ممنون عزیزم ک اینو بهمون یادآوری کردی

ممنون ک تجربیاتت رو میگی😘😘😘

اگه بقیه دوستان هم از تجربیات ریز و درشتشون بگند خیلی ب عوض شدن زندگیمون کمک میشه. 

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

سلام دوستان منم دوست دارم تو جمعتون باشم اجازه هست؟

من عاشق جذبم و هر چی بیشتر ازش بدونمبیشتر لذت میبرم من تو تاپيك sim simهستم اونجاهم مثل اینجا خیلی خوبه . 

خب لطفا‌ ب منم بیشتر یاد بدین من دلم ی چیز میخوام ک فعلا بهم نزدیک نیست (نمیگم ار محالاته ک بهش برسم😎) دلم میخواد زود زود بدستش بیارم چیکار کنم نتیجش سریع باشه😌؟؟

گروه آبي وزن شروع ٧٥ ، وزن هدف ٦٥     پيش ب سويه موفقيت😍