2777
2789
عنوان

دختراا همه بیاین صادقانه بگید مجردا که می‌خوان ازدواج کنن حتی متأهلا

| مشاهده متن کامل بحث + 1488 بازدید | 155 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من طلاق گرفتم.

۴۳ سالم هم هست.

البته تحصیل‌کرده و شاغلم و خانواده تحصیل کرده و خوبی دارم.

بخوام دوباره ازدواج کنم نظرم روی ۱۱۴ تاست.

ولی دیگه امممکان نداره زیر ۷۲ تا قبول کنم.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
کامنت بالایی منو بخون

راست میگی.... ولی خب اگه طرف خونواده درست حسابی داشته باشه نمیان سهم نوه های خودشونو که بردارن و اینکه خب من اگه بخوام یه شاخه گل بنویسم قطعا در برابرش حق طلاق و... میخوام

آقایون چرا سره مهریه درخواست دوستی میدین😐😐😐چون گفتم ۱۴ تا 😅😅😅

چون کفتارند و منتطر مفت خوری!

بعد به زنها میگن زندگی مگه معامله است؟!!!

اگر معامله نیست چرا تا دختر میگه ۱۴ تا دست و پاتون شل میشه؟!

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

حق طلاق

خروج از کشور

اشتغال 

حضانت

حق تصنیف احوال بعد ازدواج 

رو بده یه سکه هم مهریه نمیخوام

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 
راست میگی.... ولی خب اگه طرف خونواده درست حسابی داشته باشه نمیان سهم نوه های خودشونو که بردارن و این ...

یاست باشه قانون مال روز ناخوشی

نه روز خوشی

آدم حسابی که قانون نمیخواد

باید حق با تو باشه که اگه طرفت ناحسابی بود حق تو بگیری

متوجه منظورم شدی؟