2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147900 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام سلام صد تا سلام...

به به چه روز زیبایی

چه روزهای خوبی رو داریم سپری می کنیم

چه جذب های عالی داریم

من که دیروز یه جذب خیلی خوب داشتم

خدایا شکرت بخاطر همه چیز

خدایا شکرت که مارو تو مسیر درست قرار دادی

بازی فراوانی ممنونم

مرسی باورهای درست و قشنگم

وای که چقدر همه چی خوبه...

بچه ها واسه همگی حال خوب رو از خدا میخوام...دوستتون دارم دوست جونیاا...  

سلاااام دوست جونای خووووووبم واااااای ک چقدددد دلتنگتونم 😍😍😍😍 ینی این کارای من کِی تموم میشه عاخ ...

الهه جونم ایشالا خیلی زود نتیجه کارهات رو میبینی و پله های موفقیت رو یکی پس از دیگری به سرعت طی می کنی  

ما هم خیلی دلتنگتیم...

ایشالا همگی سال جدید رو با موفقیت های بزرگ تو زندگیمون شروع میکنیم

من که بی صبرانه منتظرم...    

سلام دوست جون جونیاااااااا😊😊😊😘😘😘

خواهر جونیاااا ببینید من امروز خیلی به انرژی مثبت و عالیتون نیازمند هستم

لطفاااااااااااااااا از ته دلتون برام انرژی مثبت بفرستین اون کاری که مورد نظرمه به بهترین شکل ممکن انجام شه و من به حق الهیم برسم😘

الهی آمین

دوستتون دارم😘😘😘😘😘😘

🔸 شاید در بهشت بشناسمت! این جمله سرفصل یک داستان بسیار زیبا و پندآموز است که در یک برنامه‌ی تلو ...

مريم جان مرسي از اين مطلب عالي و ياداوريش

دوستاي گلم

بهترين و موثر ترين راه براي جذب خوشبختي و ثروت همين راهه!

از اونچه كه خدا بهتون بخشيده، بي باكانه و سر خوشانه به ديگران ببخشيد

دست نيازي كه به طرفتون دراز ميشه رو به هيچ عنوان خالي بر نگردونيد

به خصوص بچه ها رو دريابيد، بچه هاي مريض، بچه هاي مناطق محروم، بچه هاي بي سرپرست ، بد سر پرست، بچه هاي كار، بچه هاي يتيم، بچه هاي سر چهار راه ها...

هر طور كه از دستتون بر مياد خوشحالشون كنيد، حتي شده از خودتون بزنيد اما براشون يه كاري كنيد! من همين جا به شما قول و تضمين ميدم، اون انرژي و مالي كه با خوشحالي مي بخشيد، چند برابر به خودتون بر ميگرده و اون شادي و دلخوشي كه بهشون هديه ميديد زندگيتون رو بهشت ميكنه

سلام دوست جون جونیاااااااا😊😊😊😘😘😘 خواهر جونیاااا ببینید من امروز خیلی به انرژی مثبت و عالیتون ...

دعا می کنم برات که امروز یکی از بهترین روزای زندگیت بشه و همیشه از یادآوریش و هدیه الهی ای که امروز گرفتی لبخند خیلی پررنگی رو لبات نقش ببنده؛ و اینکه توام خوش خبر باشی و بیای خبر خوبشو به ما هم بدی

بچه ها برای منم داره از نظر شغلی اتفاقای خوبی میفته. منم برای شغلم نامه می نوشتم هر روز. حالا کم کم داره گشایش خیلی خوبی تو کارمون میشه. مدتها بود دنبال کسی بودیم که بتونه برامون یه کار تخصصی رو انجام بده ولی هر دفعه ناامیدتر از قبل می شدیم. یه رویاهایی برای گسترش کارمون داشتیم که به خاطر همین قضیه رها و فراموششون کرده بودیم. تا اینکه همین چند روز پیش من توی یه مهمونی، خیلی خیلی اتفاقی با یه نفر آشنا شدم که اون کارو برامون می تونه انجام بده. یعنی فک کنین که دو سال دنبالش بودیم نمیشد. جالبیش اینه که این آدمو من سالهاست که میشناختم اما هیچوقت نشده بود که سر صحبتو باز کنه و بگه که چه تخصصی داره. اینم مث یه معجزه بود که به وقتش من از مهارتاش باخبر شدم و اینا رو از جذب و انرژی مثبت خودم می دونم. و خیلی بابتش سپاسگزارم.

سلااام عزیزم خوبی؟؟؟  اونا رو برا نمونه گذاشتم... تو ی نوعی شو بنویس ک حال خودتو خوب کنه.. و ...

سلام الهه جان خوبم عالی ام😄تو چطوری؟

ممنون عزیزم ک جواب دادی.چششششم...

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
مریم جون به نظر من تو اول بشین فک کن ببین عبارت «در جهت خیر و صلاح همگان» برای تو چه معنایی داره. تا ...

ممنون شادی جان

منم میخام آرزوم به مصلحت خودم و دیگران باشه و ضرری ب کسی نزنه.صد درصد... ولی گفتم حتما باید عین این جملات رو بگیم ک فهمیدم نیازی نیست و هرجور راحتیم باید گفته بشه.

بیشتر این جمله برام یه جوری بود: سلام بر تو عشق الهی .....  هم اکنون و در این لحظه از تو می طلبم تا خواسته مرا ................ به اذن پروردگار در کمترین زمان ممکن برآورده کنی.تشکر و سپاس.(یه حالیه😂)

این جمله رو دوسش نداشتم ک نمینویسم ولی در جهت خیر و صلاح همگان رو باهاش مشکلی ندارم و خودمونی تر مینویسم

مرسیییی😍😍😍😍

میدونم چی میگی منم دقیقا همینجوری ک میگی قبول دارم ک فقط واسطه قرار بدیم ک نامه رو برسون  ولی ت ...

آره شیما جون. منم همیشه میگفتم تو دعاهام الانم میگم

دیگه فهمیدم چی ب چیه.مرسیییییی😗😗😗

دعا می کنم برات که امروز یکی از بهترین روزای زندگیت بشه و همیشه از یادآوریش و هدیه الهی ای که امروز ...

وااااای ممنونم ارس عزیزم

واقعا انرژیم شد 100000000000

عالییییی هستی

ممنونم

حتما امروز میره تو لیست بهترین روزا برام

و حتماااا میامو خبرشو میدم

خدایا عاشقانه سپاس گزارم بابت وجود همچین دوستانیییی

الهی که هرچی حال خوب و انرژی مثبت بیاد سمتت دوست قشنگم

مريم جان مرسي از اين مطلب عالي و ياداوريش دوستاي گلم بهترين و موثر ترين راه براي جذب خوشبختي و ...

خواهش میکنم عزیزم🌷

ولی من خودم همیشه از اونایی بودم ک از بچه های کار چیز میخریدم لواشک و... 

ولی همه جا میگند ازشون نخرید تا اونایی ک بچه ها رو وادار ب این کارا میکنند برای ب رحم آوردن دل مردم، دیگه بچه ها رو وادار ب کار نکنند تا بدونند ک بچه ها براشون پولساز نیستند!!!! و من با این فکر موافقم

بچه هایی ک تو زمان مدرسه میاند و دستفروشی میکنند رو اگه ازشون چیزی نخریم افرادی ک فکر نکنم البته پدرو مادرشون باشند بچه ها رو نمیفرستند واسه اینجور کارها

ک فکر نکنم هیچ مادری حاضر باشه بچه اش اینکارا رو بکنه. خودش کار میکنه ولی نمیزاره بچه اش کار بکنه!!!! استادمون ک وکیل بود تو دانشگاه میگفت اینا باند هستند و بچه هایی ک دزدیده میشند رو وادار ر این کارا میکنند و تا حالا چندباند بزرگ رو دستگیر کردند و خودش شاهد این قضیه بوده. ولی کماکان این قضیه دزدیدن بچه ها و ب کار گماشتنشون ادامه داره...😔😔😔

منم از اون روز از بچه ها نه آدامس خریدم نه لواشک و نه....

من خودم دیدم یه بار یه زنی یه بچه ی شیرخواره رو تو زمستون و برف اومدخ بود، روی زمین لخت  خابونده بود ک کمکم کنید و ب این بچه رحم کنید و.... و مردم متاسفانه کمک میکردند!! 

آخه کدوم مادری حاضره با بچه اش اینکارو کنه و لخت رو زمین سرررررد بخوابونه😲😲😲😲 واقعاااا کدوم مادری؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمکشون نکنید تا اینا بچه ها رو واسه اینکارا ندزدند ک بدونند بی فایده است👌کمکهاتون رو بزارید برای بچه های پرورشگاه و بهزیستی!!!!

بازم هرکسی یه تفکری داره ک محترمه😊