2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147887 بازدید | 5189 پست

سلام دوستای گلم خوبین؟بعدظهرقشنگتون بخیر باشه😍

الهه جون راستش من راجع ب نامه به فرشتگان ی سوالی برام پیش اومده اینکه من ی طلایی گم کردم یعنی کسی دزدیده ازم حالا بخام نامه بنویسم به فرشته ی شامیویل بنویسم که برای اشیاء گمشده هم هست یا نامه به فرشته ی اون شخصی ک طلامو برداشته بنویسم؟اگه باید به فرشته ی اون شخص بنویسم میشه بگین به کدوم فرشته اش بنویسم؟🤔بچها جون شمام هرکدومتون بلدبن سوال منو لطفا راهنمایی کنین❤

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

راستی ی چیز دیگه😆اونایی که نامه هاتون تموم شده میدونم الهه جون گفت بریزینشون دور ولی آخه کجا بریزمشون چون تو همه نامه هام بسم الله نوشتم و اسم خدارو اوردم عذاب وجدان دارم بریزم سطل آشغال و اینا...اگ راه دیگه ب ذهنتون میرسه بگین

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستی ی چیز دیگه😆اونایی که نامه هاتون تموم شده میدونم الهه جون گفت بریزینشون دور ولی آخه کجا بریزمش ...

من میگم بریزن تو آب حلش کنید بعد بریزید بره

البته بازم هر چه الهه بگه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سلام عزیزممم  حدودش یادم نیست سه چهار ماهی ولی فقط بهش فکر میکردم الان میاد پیشنهاد میده  ...

حتما خدا خواسته حست دوباره خوب بشه ک دعوتت کرده ب این تاپیک

تمام تلاشتو بکن خدام کمکت میکنه عزیزم نگران نباش همه چی ب زووودی درست میشه.فقط سعی کن ک حست رو خوب کنی تا خوبیا سرزیر بشه ب زندگیت.همه ی ما مراحل سخای رو تو زندگیمون گذروندیم ولی سختیا زود تموم میشند. سعی کن اگه یه اتفاق خیلیییی کوچیک خوب برات میفته خیلییی زیاد عین بچه ها شادی کنی و شکر خدا رو ب جا بیاری واسه همون اتفاق ب ظاهر کوچیک، اونوقت میبینی ک شادیهای بزرگتری میاد سمتت😉

خوشبخت بشی الهی و آفرینننننن ب تو ک همسرت رو جذب کردی👏👏👏👏👏👏👏

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عــــه دختر خوب قهر چیه!؟مگه بچم!!قربون دلت برم ک انقدر مهربونی😘😘ی بغــل محکم از طرف من😘😘 من فق ...

چقدررررر خوشحال شدم پیامت رو تو اعلانهام دیدم😄 فکر میکردم دیگه نمیای☹

خوبی السا جون.عزیزم همه انسانها ایراداتی دارند کسی نمیتونه بگه من بی عیبم!!! تو ک میگی تو لحظه زود تصمیم میگیری با قانون جذب سعی کن برطرفش کنی از خدا بخواه کمکت کنه.مثلا من خودم خیلی شدید زود جوش میاوردم.اصلا قاط میزدم یهو به خاطر مسئله ای جزیی! درحدی ک میخاستم یکیو بکشم😂😂😂خُلی بودما🤣🤣ولی الان اینقدر خوب شدم همشم مدیون خدا و کمکهاش و بعدش تکنیک لبخندم😊 تمام ماهایی ک تو تاپیکیم مسلما ایراداتی داریم باید بگردیم دنبال راه حلش. وقتی ب خدا نزدیک بشیم خدا راه حل برطرف کردن عیبهامون رو نشونمون میده.خدا هواسش بهمونه وگرنه اینجا جمعمون نمیکرد🙃

الانم واسه خونه ای ک خریدی بهت واقعاااا تبریک میگم و خدا رو خیلییییی شکر کن خیلیاااااا تا ببینی چطور یهویی از جایی ک نمیدونی خونه ای صدبرابر بهتر از قبلی بهت میده. ب اونایی فکر کن ک پس از سالها هنوز اسبابشون این ور اون میکشونند و مکافات مستاجری رو دارند و خونه ندارند.یه نفس رااااحت بکش ک مستاجر نیستی! و شکر کن ک خونه ای واسه خودت داری حتی اگه یه آلونکه! من خواهر خودم ک ازدواج کرده بود اولش مستاجر بود و بعدا تونست یه خونه ۵۰ متری بخره ک نصفشم حیاط بود😕فقططط یه اتاق داشت! چون فقط میخاست از مستاجری راحت بشه و پول چندانی نداشتند مجبور ب خرید این خونه شدند.نمیدونی چقدر سختی کشید تو این زندگی اصلا نتونست جهازش رو کامل بچینه! من همش بهش میگفتم خدارو شکر کن ک از مستاجری دراومدی و راحت شدی چقدر سخت بود. ان شاء الله خدا خونه بزرگی بهت میده.اونم میگفت اره😊 خلاصه گذشت و بعد از چندسال یه خونه خیلییییی بزرگ ک واقعا معجزه بود خدا بهش داد.الان جا هم زیاد داره واسه وسایلش هی میخره ک خونه رو پُرش کنه😂😂اون ختم سوره طلاق رو هم خونداااا...خدایا واقعاااا شکرت. حالام بهش میگم ان شاء الله خدا بازم یه خونه بزرگترت بده.میگه میخام چیکار😁الانشم جا زیاد دارم...

خلاصه گفتم ک بدونی اگه واقعا خدارو شکر کنی ب خاطر خونه ای ک داری واقعااااا شکر کنیا از ته دلت نه زبونی اونوقت میبینی ک چطور خونه ای ک تصورشم نمیکنی و عالیه رو بهت میده.اصلا واقعا خونه خنده داره واسه جذب ب قول آقای شریفی ما بهترین و بزرگترین چیزها رو خدا بهمون میده😉در مورد نامه ب فرشته ام بگم ک حساس نشو.باید با نامه نوشتن حس و حالت خوب بشه وگرنه ب قول آقای شریفی خودِ نامه نوشتن ک تاثیری نداره.نامه مینویسیم ک حسمون خوب بشه. پس ریز نشو تو جزییات، فقط وقتی داری نامه مینویسی فرض کن ک واقعا داری نامه ب فرشته ای مینویسی ک اون میاد میخونه نامه ات رو و حرفاتو ب خدا میگه و وساطت میکنه برای رسیدن ب خواسته ات ب خدا.اینجوری حست خوب میشه😍

ان شاء الله ک تمام بچه ها زووود بیاند و جذباشون رو بگند.منم همینطور😊

سلام سلام دوستای خوب و مهربونم که اینقد قشنگ بلدین برای همه دعا کنین. من که واقعا تحت تاثیر اینهمه م ...

سلام عزیزم

میگما شادی جون خوبه بلدم نیستی و اینقدرررررر قشنگ دعا میکنی😂😂😂

واقعا دعات قششششنگ بود و ب من ک چسبید و خوشحال شدم

الهی ک همینطور ک ب فکر خوشحال کردن مایی خدا خوشحالت کنه هرجوری ک میدونه و الهی ک این دعا درحق خودت زودتر از بقیه مستجاب بشه😘😘😘😘

بنده هایی ک اینقدررر مهربونند ببین خدا چقدر مهربونه!!

مگه میشه ما رو ب خوستمون نرسونه حتمااااااا میرسونه

فقط ما باید آماده دریافتش باشیم و خودمونو هم سطح  خاستمون کنیم ک عین تازه ب دوران رسیده ها نباشیم وقتی ب خواستمون رسیدیم🤣🤣

دیدید کسی ک خدا پول هنگفتی بهش میده چون امادگی و ظرفیت دریافتش رو نداشته بیظرفیت بازی درمیاره و عین ندید بدید ها رفتار میکنه

خدام داره ما رو آماده دریافت خواستمون میکنه ما باید تمام تلاشمون رو بکنیم ک زودتر آماده بشیم💪💪💪

خودمونیم ها چقدر من حرف میزنم😁🤣

منم چن سال پیش تمام مشخصات همسری که دوس داشتم داشته باشم رو نوشته بودم جالبه الان که نگا میکنک خیلی ...

شماها رو ک میبینم بیشتر امیدوار میشم

ممنون ک تجربیاتتون رو در اختیار ماها میزارید😊 الهی ک خوشبخت بشید

الان درامد بالا رو برای همسرتون جذب کنید عیبی نداره گلم😘

بچه ها قبلن اینطوری نبودم ولی الان وقتی ناراحت میشم تو تصوراتم خودمو میزارم روبروم بعد میشینم به صحب ...

چقدرررر عالی سحر جون😄

منم گاهی اینجوری با خودم حرف میزنم وقتایی ک حسم بده یا افکار بد میاد سمتم.

ب نظر من ک عیبی نداره ما باید هرکاری بکنیم فقط واسه داشتن حسسسس خوب و خوب شدن حالمون

هرکاری....

بچه ها من یه کشفی کردم اگر از اول صبح ک بلند میشیم سعی کنیم همشششش لبخند بزنیم( ک البته یکم سخته چون ممکنه غرق کارای روزمره ک هستیم یادمون بره) اونوقت اصلا افکار منفی نمیاد سمتتون. کلا الکی ام احساس شادی میکنید.دلیلیشم نمیدونیدا ولی بیجهت شادید.

میدونید چیه فقطططط ب خاطر لبخنده

چون مغز نمیتونه تشخیص بده فرق لبخند مصنوعی و طبیعی رو و فکر میکنه ک شادید الان😄

این تجربه منه البته...

راستی ی چیز دیگه😆اونایی که نامه هاتون تموم شده میدونم الهه جون گفت بریزینشون دور ولی آخه کجا بریزمش ...

بریز تو آب جاری اگه جایی سراغ داری

وگرنه بریز بازیافت ک پودر میشه و دوباره تبدیل ب مواد میشه. البته من همش اینکارو میکنم نمیدونم درسته یا نه.ولی راه دیگه ای خب نیست

سطل آشغال واقعا درست نیست!!!! گناهه

@golnaar     @_fatiiiiiiii_     @مادر_نمونه5     @sara_f ...

سلااام عشقم خوبی😊مرسی صدام زدی گلم درگیر خونه تکونی 

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید
السا یخی جان، عزیزم الهه جون در کل گفتن منظورشون فقط شما نبودین،عزیزم منم خیلی زود رنج ودل نازک هستم ...

عزیزم چرا نمیتونم هیچوقت صدات کنم

رنگ اسمت با@ آبی نمیشه مثل بقیه🤔

چون عدده؟؟؟؟

سلااام عشقم خوبی😊مرسی صدام زدی گلم درگیر خونه تکونی 

سلاااام خوبی عزززیزم کم میای چرا؟ موفق باشی و دلت شاد هرجا هستی😍

ببخش مزاحمت شدمااااا😁 خونه تکونی خوش بگذره😂

جذبات چطوره؟ حال دلت چطوره؟

سلاااام خوبی عزززیزم کم میای چرا؟ موفق باشی و دلت شاد هرجا هستی😍 ببخش مزاحمت شدمااااا😁 خونه تکونی ...

دیگه ولشون کردن😭😭😭البته یکیشون شدا تمام وسیله خونه هامو عوض کردم تقریبا...ولی حال دلم داغونه مریم گلی امروز از صب همش بغض میکنم نمیدونم چمه

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید