2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست
سلام الهه جان.من هیچ موقع از بدبختیم اینجا صحبت نکردم.فقط گفتم راهنمایی خواستم تا حسای خوب برگردِ خو ...

السا یخی جان، عزیزم الهه جون در کل گفتن منظورشون فقط شما نبودین،عزیزم منم خیلی زود رنج ودل نازک هستم جوری که اگه همسرم خسته هم باشه یکم بی حوصله باهام حرف بزنه ازش خیلی ناراحت میشم، ولی از حرف الهه جون اصلا ناراحت نشدم .چون میدونم که میخواد ما هیچ وقت امیدمون رو از دست ندیم تا به هدفمون بر سیم ،دوست خوبم ما این قانون جذب رو با هم شروع کردیم و با هم پیش میریم تا به هدفمون برسیم پس منم از شما میخوام که گروهمون رو ترک نکنین ،ما به هم دیگه نیاز داریم تا بتونیم خوب پیش بریم و از تجربه هامون استفاده کنیم 

منتظر خبر جذبهای کوچیک و بزرگت تو این تاپیک هستم😍😍😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟

سلام سلام دوستای خوب و مهربونم که اینقد قشنگ بلدین برای همه دعا کنین. من که واقعا تحت تاثیر اینهمه مهربونیتون قرار گرفتم. ممنونم از اینکه ما رو هم توی دعاهای قشنگتون سهیم می کنین. می خواستم بگم من بلد نیستم اینقد خوب دعا کنم و بنویسم اما دیدم اینم یه باور اشتباهه. برای همین منم الان دعا می کنم براتون؛ برای همه به خصوص الهه عزیزمون:

ایشالا اینقد خیر و خوشی از زمین و آسمون رو سرتون بباره که ندونین بابت کدومش خوشحالی کنین. ایشالا همیشه غرق در عشق و نعمت و فراوانی باشین و خوشبختی مهمون همیشگی خونه تون باشه.

نه بابا مث اینکه منم بلدم   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چن سال پیش تمام مشخصات همسری که دوس داشتم داشته باشم رو نوشته بودم جالبه الان که نگا میکنک خیلی خصوصیاتش همونطوریه که خواسته بودم ولی از خودم متعجبم بعضی جاها خیلی توقعم پایین بوده و مثلا نوشتم که خوب خرج می کنه حتی اگه درآمدش پایین باشه و الان میگم خب چرا انتظار درآمد بالا رو نداشتم میخوام بگم اگه اون موقع خودمو بیشتر دوس داشتم و قدر خودمو بیشتر میدونستم چیزای بهتری میخاستم و مطمئنا میرسیدم

سلام به دوستای خوب و مهربونم که خدا خیلی دوستتون داره

با تمام وجود حس میکنم  امروز پر اتفاقای خوب و شیرین واسه همه هستش

زود بلند شید  در رو باز کنید که امروز پشت در پر از  معجزه های ماهرانه خداست 

زندگیتون رنگ و بوی خدا

دلتون شاد

تنتون سالم

لبتون خندون

قلبتون سرشار از آرامش

در پناه خدا باشید که قطعا مهربان ترین پناهنده اس

مهر و تایید خدا پای آرزوهاتون

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف

بچه ها قبلن اینطوری نبودم ولی الان وقتی ناراحت میشم تو تصوراتم خودمو میزارم روبروم بعد میشینم به صحبت کردم با خودم

که وقتی خدا هس چرا غصه میخوری ،مگه مهربون تر از خدا هس. چیزی که حق الهی تو هستش که کسی نمیتونه ازت بگیره،چرا میشینی به نداشته هات به شکل غصه نگاه میکنی ،اصلن وقتی خالقت صاحب همه قدرت هاس میشه به چیزی به شکل نداشته نگاه کرد فقط وقتش نرسیده وگرنه خدا برات کنار گذاشته.چرا خودتو دوست نداری مگه چی کم داری،چرا به نعمت هایی که خدا داده کم توجه میکنی

اصلن وقتی خدا هس دیگه غصه چرا

تا جایی که حالم رو خوب کنم با خودم حرف میزنم

نمیدونم الهه جان این روش درسته یا نه؟؟؟

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
منم چن سال پیش تمام مشخصات همسری که دوس داشتم داشته باشم رو نوشته بودم جالبه الان که نگا میکنک خیلی ...

فقط یه بار نوشتی؟؟کجا گذاشتیش؟؟

سلام به روی خندون و ماهت گلترین مامان دنیا عشقین بخداااااا😘😘😘 یکی از این عکس أخری ها که گذاشتم ...

ای جوووووونم عزیزدلم ،شما چقدر مهربووووونی فدااااات

دست گلت درد نکنه بانوی زیباااااااااا 

دوست خوب خودمممممممی😘😘😘😘😉😉😉😉

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
آخه من چی بگم با این همه دعای قشنگ ک برای من و دوستام کردی 😄😄😄😄فدای تو با قلب مهربووونت💜 چی بخ ...

تو عزیزدلمی آخه خانمی 

ممنوووووون بخاطر دعای زیبااااات عشقولی 

دوستت دارم رفیق خوبم 😘😘😘😘😘😘😘

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
این متن ارزش چندبار خوندن رو داره  چندبار خودندم و باهاش لبخند زدم از بس زیبا دعا کردی😄😄😄😄 ...

ای جووووون دلم مهربووووووونم 😁😚😚😚😚😉😉😉

سلام بروی ماه تک تک دوستای عزیززززم

صبح دل انگیزتون بخیر و خوشی 

امیدوارم این روزهای پایانی سال ۹۷ رو با خوشی و شادمانی پشت سر بزارید و با آغازی عالیترررررر روبرو بشید 

آغاز سال ۹۸ یکی از بهترین سالهای زندگیتون باشه و سرشار از اتفاقهای خوب و عالی باشه انشاالله به امید خدا

دوست جونیااااام خیلی دوستتون دارمااااا😍😍❤❤💋💋

عه السایخی قهر نکن دیگه😢😢😢😢😢 گریم میگیره کسی از اینجا بره هااااااا.ب خاطر من😁بیا😗😗😗😗 اینج ...

عــــه دختر خوب قهر چیه!؟مگه بچم!!قربون دلت برم ک انقدر مهربونی😘😘ی بغــل محکم از طرف من😘😘

من فقط خواستم به حرف الهه جون گوش بدم و منظورش رو این طور گرفتم،،شرمنده،،یه خورده هم خودم باید خبر جذب خونرو با خوشحالی تو کامنتم میذاشتم،،ولی خوب این خبر جذبمو خراب کردم متاسفانه،،ی خورده زود تو لحظه تصمیم گیری میکنم😔😔😔

به خدا اون روز فقط قصدم گرفتن ی راهنمایی بود،،حتی اون دوستمون ک گفتن ی نامه به فرشته صاحب خون بنویس،،من اون نامرو مثِ نامه های دیگ به خدا نوشتم و فقط به جای خدا نوشتم فرشته صاحب خونه وپشتش هم نوشتم برسد به دست فرشته صاحب خونه. بعد ک کامنتارو خوندم دیدم دوستان راجع به نامه سوال کردن تازه فهمیدم بابا این ی جور دیگس به خدا دیگه روم نشد بپرسم چ جوریه؟

یا اون دوستمون ک گفتن کارایی ک بعد خرید خونه رو انجام بده انجام دادم. فقط میخواستم ی کاری کنم این قضیه زودتر تموم بشه و تکلیفم معلوم بشه.😞

بازم ببخشید..الهه جون نمیخواستم ناراحتت کنم😘😘

اگرم بوده ناخاسته بوده شرمنده،،کم در حقم خوبی نکردی و من اینو میدونم وفقط میتونم بگم ببخشید😘😘

💖I lov you Elahe💖

💖💖💖💖💖💖

بچه ها دوستون داااارم شَدی ی ی د.

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
عــــه دختر خوب قهر چیه!؟مگه بچم!!قربون دلت برم ک انقدر مهربونی😘😘ی بغــل محکم از طرف من😘😘 من فق ...

عزیزم من اصلا منظورم شخص خاصی نبود ک،،  فقط از روی دلسوزی گفتم تو ب عنوان تلنگر در نظر بگیر،،  وگرنه من چ خصومتی و چ ناراحتی میتونم باهاتون داشته باشم؟!!!

اونم ماها ک بایذ در وجود تک تک انسانها بایذ خدارو ببینیم باید عشق بدیم بهم!!!

بحث من اصلا بحث عصبانیت نبود مث حرف های قبلیم برای ارتقا شما بود..برای اینکه شاید با حرف من به خودتون بیاین و ی پله بالاتر برین..

حالا اینبار ک گذشت ایشالا از سری های بعد اگر چیزی گفتم حرفی زدم دیگه زودرنجم ناراحت میشم و بهم برمیخوره نداریم...

ما از نیت قلبی هم مطمعنیم پس ناراحت شدن از دست هم بی معنیه...

حالام بوس بوس آشتی دوست خوبمممم بازم عذرخواهم😍😍❤️❤️❤️❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

وای الهه جونم به خدا شرمندم کردی😓قربونت برم من،،انشالله همیشه بخندی💓انشالله به همه آرزوهات برسی💓💓

دیگه بگم ک خیلی دوست دارم💖💖انشالله ک تو مسیر آرزوهات موفق و موید باشی💖💖

به قولی دس به خاک میزنی طلا بشه،زندگیت پر از برکت و انرژی های خوب بشه💗😘😘از منم بوس بوس💋

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝