2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147890 بازدید | 5189 پست

@sara0098  

سلاااام الهه جان خوبی عزیزم؟ کم پیدایی هااااا...

سوالا منو جواب نمیدی گلم😁

ببخشید صفحه ۱۹۵ هست

از دست من اگه ناراحتی من جنبه ام بالاست یا اینجا بگو یا تو خصوصی

من کالی نکلدمااااا😁🙃😁🙃😁

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ولشون کردن😭😭😭البته یکیشون شدا تمام وسیله خونه هامو عوض کردم تقریبا...ولی حال دلم داغونه مریم ...

چراااا عزیزم؟!

حتما به یکی از فکرای منفیت بها دادی، و هیییییییی بیشتر و بیشترررر فکر منفی و حال بد اومده سمتت!

منم پریروز بدجور اعصابم داغون بودااااا و دعوا کردم با خانوادم و جروبحث سر یه مسئله ای ولی با خودم حرف زدم و یکم آروم شدم ولی مگه شیطون میزاشت دوباره عصرش جروبحثم شد و مدام کشش دادم الکیااااا😮 تقصیر خودم بود دلم میخاست دعوا کنم.کل روزم خراب بود حالم😠از صبح حسم بد بود سر یه مسئله ای فقط واسه همین و چون حالمو خوب نکردم این حس بیشتر و بیشتر شد تا منجر ب یه دعواو جروبحث شد.دیدی تقصیر خودم بود نباید بهش بها میدادم باید روش کار میکردم و سعی میکردم حسم رو الکی ام شده خوب کنم و لبخند بزنم😊

خلاصه گفتم اینکه نمیشه دوباره داری میشی مریم سابق!!!!!

ب خودم اومدم آخرشب بود دیگه و یهو یه برنامه خنده دار تفریحی جور کردم واسه خانوادم تا از دلشون دربیاد

اونوقت اینقدررر همه شاد و خندون شدند😉 باورت نمیشه کلی خندیدیم🤣فرداشم با کلی انرژی از خاب بیدار شدم و نزاشتم اون مسئله درگیرم کنه و گفتم خدا حلش میکنه مثل بقیه مسایلم و شب ک شد ب رااااحتی حل شد و من یه نفس راااحت کشیدم

عزیزم هر وقت حس و حالت بده و اعصابت خورده یکم فکر کن ببین ریشه اش کجاست، میبینی ک تقصیر خودته دراصل!!!! و اگه خودت رو بتونی مقصر بدونی راحت میتونی ک حلش کنی

مشکل از جایی شروع میشه ک ما بقیه رو مقصر میدونیم و این باعث عصبانیت و درگیری ما و درنتیجه ناراحتیمون میشه وگرنه چون ما از درون خودمون رو مسلما بیشتر از بقیه دوست داریم وقتی بدونیم خودمون تو هرمسئله بدی مقصریم باعث میشه ک زود حلش کنیم😊

نمیدونم مشکلت چیه عزیزم ولی هرچی هست بشین خوووووب فکر کن نزار برگردی ب روزگار قبلت ک دنیاتو خراب میکنی

حالا ک خدا یه فرصت بهت داده و با این تاپیک آشنات کرده بدون بین تو و بقیه افراد منفی گرا یه فرقی گذاشته و خواسته ک دنیات رو شیرین کنه پس از فرصتی ک خدا بهت داده استفاده کن و خدا رو پشیمون نکن از اینکه ب قدرتت اطمینان کرده.قدرتی ک داری اینه ک میتونی زندگیتو بسازی.نزار خدا بگه ای بابا اینم ک مثل بقیه است و بیخد بهش فرصت تغییر دادم

خدا رو روسفید کن و بگو خدا دیدی من لایق بهترینها بودم😄 دیدی تونستم با کمکت با بدیها بجنگم دیدی تونستم مشکلاتمو با کمکت حل کنم

عزیزممم قرآن بخون و ۲رکعت نماز شکر گذاری بخون فقططط واسه خدا و نعمتهایی ک بهت داده.برو سجده طولااااانی و باهاش درد و دل کن و ازش کمک بخواه بگو خدایا من کسیو جز تو ندارم کمکم کن اومدم درخونت کمکم کن.گریه نکنیااااا فقط حرف بزن با آرامش انکار واقعا فقط خودتی و خدا.اگر آخرشب ک سکوت محضه،بهتره...

ب خداااا قسم حست عالی میشه چون همون لحظه خدا خواسته ات رو اجابت میکنه خدا فوق العاده بیش از تصور ما مهربونه نسبت ب ما. کم لطفی نسبت بهش نکن و بدون خدا همیشههه کنارته و همه جا ب دادت میرسه.😗😗😗😗😗یه تجربه: سعی کن الکی ام ک شده صبح ک بلند میشی جملات مثبت بگو.بگو من انروز متاظر بهرین اتفاق زندگیمم و بهترین و شادترین خبرها بهم میرسم.من امروز غرق در شادی میشم و این شادی تا اخرشب ادامه داره.وای ک چه روز خوبی میشه امرووووز😀برو جلو اینه و ۳ دقیقه لبخند بزن.قربون زیباییهای خودت برو.غیرممکنه حالت تو طول روز بد بشه غیرممکنه.اگه جلو اینه وقت نداری همینجوری لبخندت رو حفظ کن.ب خدا معجزه میکنه.من یه روز اینکارو نکردم کل روزم خراب شد😐از خدا میخام ک کمکت کنه😍 ببخشید ک زیاد حرف زدم😁

دوستت دارم گلمممم😍😍😍

چراااا عزیزم؟! حتما به یکی از فکرای منفیت بها دادی، و هیییییییی بیشتر و بیشترررر فکر منفی و حال بد ...

مرسی قربونت برم...ناخوداگاه خنده اومد رو لبام ....مرسی که بفکرمی ممنون عزیزم😘😘😘😘😘😘

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

🍀ﻣﻨﻔﯽ ﺑﺎﻓﯽ ﻣﻤﻨﻮﻉ🍀

ﻭﻗﺘﯽ ﮐﻼﻣﯽ ﺭﺍ ﺟﺎﺭﯼ ﮐﺮﺩﯼ ﺍﺭﺗﻌﺎﺷﯽ ﻣﯽﺳﺎﺯﯼ ﻭ ﺍﺭﺗﻌﺎﺵ ﺗﻮ ﻣﻮﺟﯽ ﻣﯽ ﺳﺎﺯﺩ ﺩﺭ ﺩﻝ ﻣﺨﺎﻃﺐ

ﮔﺎﻫﯽ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺝ ﻣﯽ ﺗﻮﺍﻧﺪ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺯﯾﺮ ﺑﺮﺩ ﻭ ﮔﺎﻩ ﺑﻪ ﺍﻭﺝ

ﺍﻭﻟﯿﻦ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻫﻤﺮﺍﻩ ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺝ ﺑﻪ ﺑﺎﻻ ﯾﺎ ﺑﻪ پاﯾﯿﻦ می ﺮﻭﺩ ﺧﻮﺩ ﺗﻮ ﻫﺴﺘﯽ...

نگذار ﻣﻮﺝ ﮐﻼﻣﺖ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺑﻪ ﻧﺰﻭﻝ ﺳﻮﻕ ﺩﻫﺪ...ﺍﮔﺮ ﻧﻤﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﻧﮕﻮ

ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺩﺍﻧﯽ ﺑﻪ ﺑﻬﺘﺮﯾﻦ ﺷﯿﻮﻩ ﺑﮕﻮ ﺑﺎﯾﺪ ﻫﻤﻮﺍﺭﻩ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮﯾﻦ‌ﻫﺎﯾﺖ ﺭﺍ ﺑﺮ ﺯﺑﺎﻥ ﺁﻭﺭﯼ

ﺣﺘﯽ ﺑﻪ ﻫﻨﮕﺎﻣﻪ ﺧﺸﻢ...

ﺁنچه ﺭﺍ ﮐﻪ ﮐﻼﻡ ﺗﻮ ﺟﺎﺭﯼ میسازد...

ﻫﻤﻪ ﺁن چیزﯼ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺗﻮ ﺩﺭ ﺁﻥ ﻟﺤﻈﻪ ﻫﺴﺘﯽ

ﺑﮕﺬﺍﺭ ﺗﺎ ﻓﻘﻂ ﺧﻮبی‌هایت ﺟﺎﺭﯼ ﺷﻮﺩ

ﺍﺯ ﺍﻧﻌﮑﺎﺱ ﺗﯿﺮگی‌ها ﺑﺮ ﺁﯾﻨﻪ ﺩﻝ ﻣﺨﺎﻃﺒﺖ ﻭﺍﻫﻤﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ باش...

ﭼﺮﺍ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺗﯿﺮگی ها ﮔﺴﺘﺮﺵ ﻣﯽ ﯾﺎﺑﺪ...

ﺗﻮ ﺑﻪ ﻧﻮﺑﻪ ﺧﻮﺩﺕ نگذار ﮐﻪ ﺟﻬﺎﻥ ﺗﯿﺮﻩ ﻭ ﺗﺎﺭ ﺷﻮﺩ

ﻫﻤﯿﺸﻪ ﺯﯾﺒﺎﺗﺮین‌هاﯾﺖ ﺭﺍ ﺟﺎﺭﯼ ﮐﻦ

ﺟﻬﻨﻢ ﻣﮑﺎﻧﯽ ﺟﻐﺮﺍﻓﯿﺎﯾﯽ ﺩﺭ ﺟﺎﯾﯽ ﻧﯿﺴﺖ ﺑﻠﮑﻪ ﺣﺎﻟﺘﯽ ﺍﺯ ﺭﻭﺡ ﻧﺎﺭﺍﺿﯽ ﺍﺳﺖ.

ﺭﺿﺎﯾﺖ ﺩﺭﻭﻥ ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻬﺸﺖ.

🌷" ﺁﺭﺍﻣﺶ " ﻫﻨﺮ نپردﺍﺧﺘﻦ ﺑﻪ ﻣﺴﺎﺋﻠﯽ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺣﻞ ﮐﺮﺩﻧﺶ ﺳﻬﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ.🌷

مرسی قربونت برم...ناخوداگاه خنده اومد رو لبام ....مرسی که بفکرمی ممنون عزیزم😘😘😘😘😘😘

آفرین همیشههههه بخند

شنیدی میگند بخند تا دنیا بهت بخنده😀

با خودت صحبت کن؛

صحبتهای هیچ کسی جز خود شما بر خودتان موثرتر نیست، وقتی افکار منفی به ذهنتان هجوم می آورد با خودتان صحبت کنید و از جملات مثبت برای آرامش خود استفاده کنید.

به خود بگویید که روزهای قشنگی در انتظار من است.

به خود بگویید که من خدایی بزرگ و مهربان دارم او وعده داده است که هرگز مرا در شرایط سخت رها نخواهد کرد او همیشه حواسش به زندگی من است.

به خود بگویید که من شادی و موفقیت را انتخاب می کنم و ایمان دارم که به همه آرزوهایم می رسم.

به خود بگویید که من عاشقت هستم تو شایسته و لایق بهترینهای این جهان زیبا هستی.

صحبتهای درونیتان را با احساسات زیبا آغاز کنید و آن را آرام آرام به اوج برسانید.

زندگی با افکاری مثبت و مداوم آنقدر زیبا میشود که حتی تصورش را هم نمیکنید!!!

جا نزن!

جسور باش...

این قانونِ ارتفاع است؛

هرچه بیشتر اوج می‌گیری؛ باد و باران، بی‌رحم‌تر می‌شود،

و نفس کشیدنت سخت تر!

تو اما محکم باش!

نه به زمزمه‌یِ پرنده‌هایِ پایین دست، توجهی کن،

نه هیاهویِ لاشخورهایِ حسود!

عقاب باش!

ارتفاعاتِ بالا، جایِ پرنده‌هایِ ضعیف نیست!

سلاااام به همگی ببخشید دوستای گلم ک این روزا کم میام،،  روزای آخر همه کارام باید به سرعت پیش ببرم خیلی فشار رومه نمیتونم خیلی اینجا بیام ولی تند تند سعی میکنم بیام بخونمتون...

الان داشتم ی مطلبی میخوندم ک خیلییی جالب بود گفتم برا شما هم بذارم با مدرک و سند متوجه شید ک خدا دنیا رو براساس فراوانی و خیر آفریده،،  و تنها نیروی جهان نیروی خیر هستش و تمام...

ولی وقتی ما خودمون ب نیروی خیر اعتقاد نداریم نیروی شر جاش رو میگیره...

مث اتاقی ک توش چراغ روشن نباشه تاریکه!

عدم وجود چراغ باعث تاریکی میشه! وگرنه تاریکی وسیله نیس ک یهو بخوایم ی جارو تاریک کنیم ی کلید بزنیم! اگه چراغ خاموش کنیم تاریک میشه،  دقیقا مث نیروی خیر و شر!حالا این رو ببینید چی گفته 👇

هيچ چيز بدي بر تو واقع نخواهد شد و بلايي نزد خيمه ي تو نخواهد رسيد. زيرا كه حضرت اعلي فرشتگان خود را درباره ي تو امر خواهد فرمود تا در تمامي راههايت تو را حفظ نمايند. " ( مزمور نود و يكم _ 10 و 11)

این آیه در مورد نامه به فرشتگان هم صدق میکنه،،توی قرآن هم خدا گفته برای انسان فرشته هایی خلق شده ک از شش جهت راست چپ جلو عقب بالا و پایین محافظت کند..

پس اگه نامه می‌نویسید مطمعن باشید همچین فرشته ای هس و میخونه نامه تون رو اگه با باور کامل بنویسید حتمن انجام میشه...

این نامه نوشتن دیگه روز و تایم مشخصی نداره!.

هرجقددد ک حست خوبه و وقت داری بنویس هروقت تونستی!

خواهشا باز شرو نکنید دقیقا چی بنویسم!

کِی بنویسم!

به کدوم فرشته بنویسم!

برای این مورد چی بنویسم!

برای اون مورد چی بنویسم!

توی اون بیستم به صورت کلی راهنمایی کردم از روی همون نگاه کنید و بنویسید..

خواهشا حساس نشید دقیق نشید ک آی اگه اسم فرشته رو ننویسم حاجتم برآورده نمیشه و این حرفا!!!!

مهم باور دزونیتون هس حستون ارتعاشتون!!!!

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه هااا برای چند نفر بخواین نامه بنویسین همزمان موردی نداره! ولی به یک فرشته چند تا نامه مختلف ننویسید!

مثلا فرشته درونم لاغر کنم 

باز ی نامه دیگه فرشته درونم موفقم کن...

ب عنوان مثااال گفتم هااا کوتاه گفتم متوجه شید وگرنه طبق اون پست اولم بنویسید نامه هاتونو..

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سلام مریم جونم😘😘چقدر من از تو انرژی میگیرم دختر خوب😘😘خیلی دوسِت داریما خااانم...

چشم از این ب بعد بیشتر رو جذبام و کاراش دقت میکنم،بابت تبریک خونه هم خیلی ممنون عزیزم،،،در این مورد ک خیلی خدارو شکر میگم و ی جور خوشحالی ته قلبم حس میکنم،خدارو شکر.

انشالله همه دوستان ب آرزوهای قشنگشون برسن..آمین💖💖

چقدر زیبا هستند انسانهایی که شبیه حرفهایشان هستند💝
چقدرررر عالی سحر جون😄 منم گاهی اینجوری با خودم حرف میزنم وقتایی ک حسم بده یا افکار بد میاد سمتم. ...

مرسی مریم جان😍😍😘😘

درسته ندیدمت ولی خیلی دوستت دارم

ان شاالله خدا بهترین ها رو نصیبت کنه که لایق بهترین ها هستی.لبخند های روی لبت همیشه و همیشه از ته دلت باشه

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف
سلاااام به همگی ببخشید دوستای گلم ک این روزا کم میام،،  روزای آخر همه کارام باید به سرعت پیش بب ...

مرسی عزیزم که برامون وقت میزاری

ان شاالله تو تموم مراحل زندگیت موفق باشی

مهربون تموم مهربونیای دنیا نصیبت بشه😍😍😘😘

جایی که راه نیست، خداوند راه می گشایید❤              یا جلیل،یا رئوف ،یا رحیم، یا لطیف