چراااا عزیزم؟!
حتما به یکی از فکرای منفیت بها دادی، و هیییییییی بیشتر و بیشترررر فکر منفی و حال بد اومده سمتت!
منم پریروز بدجور اعصابم داغون بودااااا و دعوا کردم با خانوادم و جروبحث سر یه مسئله ای ولی با خودم حرف زدم و یکم آروم شدم ولی مگه شیطون میزاشت دوباره عصرش جروبحثم شد و مدام کشش دادم الکیااااا😮 تقصیر خودم بود دلم میخاست دعوا کنم.کل روزم خراب بود حالم😠از صبح حسم بد بود سر یه مسئله ای فقط واسه همین و چون حالمو خوب نکردم این حس بیشتر و بیشتر شد تا منجر ب یه دعواو جروبحث شد.دیدی تقصیر خودم بود نباید بهش بها میدادم باید روش کار میکردم و سعی میکردم حسم رو الکی ام شده خوب کنم و لبخند بزنم😊
خلاصه گفتم اینکه نمیشه دوباره داری میشی مریم سابق!!!!!
ب خودم اومدم آخرشب بود دیگه و یهو یه برنامه خنده دار تفریحی جور کردم واسه خانوادم تا از دلشون دربیاد
اونوقت اینقدررر همه شاد و خندون شدند😉 باورت نمیشه کلی خندیدیم🤣فرداشم با کلی انرژی از خاب بیدار شدم و نزاشتم اون مسئله درگیرم کنه و گفتم خدا حلش میکنه مثل بقیه مسایلم و شب ک شد ب رااااحتی حل شد و من یه نفس راااحت کشیدم
عزیزم هر وقت حس و حالت بده و اعصابت خورده یکم فکر کن ببین ریشه اش کجاست، میبینی ک تقصیر خودته دراصل!!!! و اگه خودت رو بتونی مقصر بدونی راحت میتونی ک حلش کنی
مشکل از جایی شروع میشه ک ما بقیه رو مقصر میدونیم و این باعث عصبانیت و درگیری ما و درنتیجه ناراحتیمون میشه وگرنه چون ما از درون خودمون رو مسلما بیشتر از بقیه دوست داریم وقتی بدونیم خودمون تو هرمسئله بدی مقصریم باعث میشه ک زود حلش کنیم😊
نمیدونم مشکلت چیه عزیزم ولی هرچی هست بشین خوووووب فکر کن نزار برگردی ب روزگار قبلت ک دنیاتو خراب میکنی
حالا ک خدا یه فرصت بهت داده و با این تاپیک آشنات کرده بدون بین تو و بقیه افراد منفی گرا یه فرقی گذاشته و خواسته ک دنیات رو شیرین کنه پس از فرصتی ک خدا بهت داده استفاده کن و خدا رو پشیمون نکن از اینکه ب قدرتت اطمینان کرده.قدرتی ک داری اینه ک میتونی زندگیتو بسازی.نزار خدا بگه ای بابا اینم ک مثل بقیه است و بیخد بهش فرصت تغییر دادم
خدا رو روسفید کن و بگو خدا دیدی من لایق بهترینها بودم😄 دیدی تونستم با کمکت با بدیها بجنگم دیدی تونستم مشکلاتمو با کمکت حل کنم
عزیزممم قرآن بخون و ۲رکعت نماز شکر گذاری بخون فقططط واسه خدا و نعمتهایی ک بهت داده.برو سجده طولااااانی و باهاش درد و دل کن و ازش کمک بخواه بگو خدایا من کسیو جز تو ندارم کمکم کن اومدم درخونت کمکم کن.گریه نکنیااااا فقط حرف بزن با آرامش انکار واقعا فقط خودتی و خدا.اگر آخرشب ک سکوت محضه،بهتره...
ب خداااا قسم حست عالی میشه چون همون لحظه خدا خواسته ات رو اجابت میکنه خدا فوق العاده بیش از تصور ما مهربونه نسبت ب ما. کم لطفی نسبت بهش نکن و بدون خدا همیشههه کنارته و همه جا ب دادت میرسه.😗😗😗😗😗یه تجربه: سعی کن الکی ام ک شده صبح ک بلند میشی جملات مثبت بگو.بگو من انروز متاظر بهرین اتفاق زندگیمم و بهترین و شادترین خبرها بهم میرسم.من امروز غرق در شادی میشم و این شادی تا اخرشب ادامه داره.وای ک چه روز خوبی میشه امرووووز😀برو جلو اینه و ۳ دقیقه لبخند بزن.قربون زیباییهای خودت برو.غیرممکنه حالت تو طول روز بد بشه غیرممکنه.اگه جلو اینه وقت نداری همینجوری لبخندت رو حفظ کن.ب خدا معجزه میکنه.من یه روز اینکارو نکردم کل روزم خراب شد😐از خدا میخام ک کمکت کنه😍 ببخشید ک زیاد حرف زدم😁
دوستت دارم گلمممم😍😍😍