2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147894 بازدید | 5189 پست
بچه ها من با بازی فراوانی یه چیزی رو جذب کردم. دیروز نشسته بودم و داشتم عکس چند تا ظرف بلور خیلی قشن ...

به بههههه 😋 😋 مبارکه عززززیزم 😍 😍 😍 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

💞💞💞

خداوند همیشه فرصت هایی را برای برکت بخشیدن به شما فراهم می آورد.

شما دو راه برای انتخاب دارید ؛ راه ترس و یا راه عشق .

اگر شما به افکار ترسناک توجه کنید ، به احتمال زیاد آنها را به زندگی خود جذب می کنید ، افکاری همچون بیماری ها ، غم ها و ناامیدی ها.

در مقابل اگر افکار احساسی خوب را انتخاب کنید ، عواطف مثبت ، ایمان و انتظارات خوب را جذب می کنید ؛ افکاری همچون فراوانی ، سلامتی ، خوشبختی و اهداف عالی زندگی.

خداوند همیشه در جستجوی کسانی ست که با آغوش باز و باور و ایمان قوی و معصومیت کودکانه در انتظار معجزات الهی هستند و برایشان این معجزه ها را فراهم می آورد.

خواسته خداوند برای همه بندگانش ، آرامش و شادمانی ست و برکاتش در جهان هستی نهفته است و «این شمایید که باید در جایگاه ارتعاشی بالا برای دریافت این برکت ها و موهبت ها قرار گیرید».

افکار مثبت را برگزینید . باور شما معجزه می آفریند . خداوند شما را دوست دارد و همیشه برایتان برکات الهی را جاری می سازد و همه چیز نیکو پیش می رود.

💞💞💞 

جذب رابطه عاشقانه؛

وجود همه انسانها از عشق ساخته شده است و همواره به سمت عشق و روابط عاشقانه متمایل است، جذب یک رابطه عاشقانه هرگز شانسی و به صورت تصادفی ایجاد نمیشود، در واقع شما توانایی کنترل 100% شرایط زندگی از جمله جذب روابط خود را دارید.

برای جذب یک رابطه عاشقانه ابتدا بایستی بتوانید رابطه عاشقانه ای با خود برقرار کنید زیرا تا مادامی که خودتان را عاشقانه دوست نداشته باشید، از دیدن چهره خود ، از اندام، از شرایط فیزیکی و اخلاقی خویش لذت نبرید در دیگری نیز نسبت به شما چنین احساسی بوجود نخواهد آمد.

توجه داشته باشید که همه چیز ارتعاش است زمانیکه در حالت احساسی خوبی نسبت به خویش قرار دارید، آن حالت احساسی، آن حس زیبا و رضایتمندی از خویش ارتعاشی به جهان هستی ارسال خواهد کرد که افرادی با ویژگی های متناسب با آن احساس و ارتعاش زیبا به سمتتان جذب خواهند شد و آنگاه است که این اصل را درک خواهید کرد که خواسته ها هر چند بزرگ در برابر زیباترین احساسات انسانی سر تعظیم فرود می آورند و روند جذب هر آنچه اراده کنید جز این نمی تواند باشد.

/

سلام سلام ب همتون ب دوستای گلم ب با انرژی ترین دوستای من😍😍😍صبحتون بخیررر چ حرفای قشنگی زدین اول صبحی کلی انرژی گرفتم خدا خیرتون بده .امروز خیلی روز خوبیه پر از خیر و برکته...به آنچه پیشاپیشم است با اعجاب مینگرمممم😍😍😍

خدای من همانیست که من میخواهم ان شالله من هم همانی باشم که خدا میخواهد....
می خواستم کتابو اینجا بذارم برات. اما آپلودش تا آخر میره و خطا میده. به جاش لینکشو میذارم: https:/ ...

خیلی ازت ممنونم دوست قشنگمممم😘😘😘😘

سلام سلام ب همتون ب دوستای گلم ب با انرژی ترین دوستای من😍😍😍صبحتون بخیررر چ حرفای قشنگی زدین اول ص ...

سلااام عزیزمممم 😍 😍 صبح بخیر ❤️ 

قربون تو دوست گل و عزیززززززززززم  فدای محبتت خانم گل  الهی هرچی از خدای یکتا و بزرگوار ...

ای جانممم قدمش مبارک باشه ان شاء الله

خداوند دختر نازتم حفظ کنه

خیلی برات خوشحال شدم

ممنونم الهی که شما و بچه های این تاپیک هم به همه آرزوهای قشنگتون برسین

هرچی آرزوی خوبه مال شماها💕💕💕💕🌷🌷🌷🌷💝💝💝😘😘😘😘😘😍😍😍

سلاااام عزیزم خوبی؟ روزت مبارک...ان شاء الله و همینطور تو گلی جان

سلام مریم گلی قربونت منکه عالیم تو خوبی ..روز توام مبااارک عزیزم😍😍😍😘😘😘😘😘😘

یکی از بچه ها درباره نامه نوشتن به فرشته سوال کرده بود. راستش فک کنم این مورد رو الهه جون توضیح بدن خیلی بهتره. شایدم هنوز وقتش نشده باشه و من اصلا نباید صحبتشو میکردم. منظورم اینه که شاید صحبت کردن من از این موضوع باعث بشه که روند آموزشمون که الهه جون برنامه ریزی کرده به هم بخوره. ولی یه لینک برای یکی از دوستان فرستاده بودم. تو گوگل هم می تونید پیدا کنید.