2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147897 بازدید | 5189 پست
سلام دوستای گلم صبحتون بخیر . ازتون میخوام برام انرژی مثبت بفرستین امروز . یه مشکلی برام پیش اومده ...

سلام گلم

آفرین که انقدر ایمانت قوی هستش

به خوب کسی اعتماد کردی ،خدا درمان هر دردی هستش

فقط به خودش بسپار و خودت رو رها کن و مطمعن باش خواسته ات هرچی ک باشه برآورده میشه خانم🌹🌹

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋

سلااام سلاااام دوستای عززززیزم 😍 😍 😍 خوب و خوشبن ایشالا؟؟؟ 😍😍😍😍

صبح زیباتون بخیرررر❤️❤️❤️❤️❤️

همه چی خوب و عالی ایشالا؟؟؟؟؟ 😍😍😍

لبخندم ک همه یادشون میمونه همیشه و اسفاده میکنن ازش دیگه😅

ایشالا اگه خدا بخاد چهارشنبه هفته آیندده دیگه نمایشگاه شرو میشه کارای کن تموم🤪

دیگه بعدش میتونیم دوباره برنامه مون رو از سر بگیریم  😍💪

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر انسانی عطر خاصی دارد گاهی برخی بوی خدا میدهند همانند مادر♥️ ‌ میلاد باسعادت بانو حضرت فاطمه ز ...

ای جانم عزیززززم 

روز خودتــــم هزاران بار مباررررک خوشگلم🌹🌹🌷🌷🌷

آرزوهام خاطره میشن،مطمعنم😉آرامش سهم قلبی ست که در تصرف خـــــداست🌹🌷عاشقتــــــم خداجونم  ❤ خدا در وجـــــود منِ ،من حسِش میکنـــــم 💜 خداجون یه دنیا ممنون که پسر خوشگل و سالمم رو توی دلم گذاشتی 💋
سلااام سلاااام دوستای عززززیزم 😍 😍 😍 خوب و خوشبن ایشالا؟؟؟ 😍😍😍😍 صبح زیباتون بخیرررر❤️❤️❤️❤️❤ ...

سلاااااام الهه جووووووووون 

چطوووووری خوشگل خانم

دلتنگتیم خانمی ،انشاالله موفقیت هات روز به روز بیشتر و عالیتر بشه گلم ،مباررررررک باشه انشاالله بسلامتی پیش بره نمایشگاه زیبااااات 🌹🌹🌹🌷🌷🌷💋💋💋💋❤❤❤❤

هر روز...

متفاوت باشیم از دیروز

لبریز باشیم از امروز

و خالی باشیم از فردا

صبحتان زیبا و پرگل

روزتان پر خنده و شاد

و لحظه هایتان ماندنی🍃

سلام خوبان ،سلام مهربونا ،سلام رفیقای گل

چهارشنبه تون بی‌نظیر🍃🌸

دوست قشنگم شما کجا کتاب دانلود میکنی من از گوگل نمیتونم دانلود کنم

می خواستم کتابو اینجا بذارم برات. اما آپلودش تا آخر میره و خطا میده. به جاش لینکشو میذارم:

https://panteashop.ir/دانلود-رایگان-قانون-توانگری-کاترین-پا/

بچه هااا بگم بهتون عصبانی شدم گاهی لازمه...

بخاطر اینکه به خودتون بیایید..

من کسی رو از خودم روندم یا گفتم پیامبرید یا معصوم؟!!!!

متوجه حرف من نشدید انگار...

من میگم طرز خواستنتون اشتباهه مخصوصا توی این مساعلی مث ازدواج و خونه و اینا ک بحث مرگ و زندگی نیس باید تمرین کنید تغییر بدید افکارتون رو دیگه،،  من گفتم قانون جذب رو بزارید کنار خیلییی هم جدی گفتم و ن صرفا از روی عصبانیت.. بخاطر اینکه بعضی ها واقعااااا اشتباه کار میکنن و این حتی نتیجه بدتری هم داره توی روح و روانتون بعدم میگید چرا چرا چرا....

حداقل توی نفس قضیه باید مطمعن بشید بعد شرو کنید به جذب دیگه..من نگفتم این مسیر  خیلییییییییییی سخته؟!!!

اصلا کنترل افکار. توی هر لحظه واقعااا کار دشواریه من ادعای پاکی و معصومیت ندارم ادعای کارشناس جذب بودنم ندارم منم خسته میشم عصبانی میشم جذبم بهم میخوره زندگیم یهو بهم میریزه..همشم جذب خودم میدونم وقتی افکارم یکم منحرف میشه سریع همه چی تغییر میکنه و این خیلی سخته ک مدام ب فکر کنترلش باشم..اونم تو شرایط سخت،  چون شرایط آسون و خوشی ک همه خوب و خوشن دیگه توانایی نمیخاد!!! 

ولیییی وقتی این حالت بهم دست میده بهتون گفتم چیکاز کنین کنم همون کارارو میکنم ریلکس میکنم استراحت میدم ب خودم،،  دوباره شروع میکنم وویس های انگیزشی گوش دادن،،،  و کارایی ک حالمو دوباره خوب کنه،،  ولی نمیام بشینم از بدبختیم ب اینو اون بگم،،  بگم اینطوری شد اونطوری شد من چ بدبختم من نتونستم جذب کنم خدا منو دوس نداره ازین حرفا...

حداقل قوانینی ک گفتم رو ک دیگه انجام بدید!

الان اون دوستمون ک برا خونه میگفتن! شما وقتی از اول میگفتی خدایا اکه این خونه برامون خوبه خوشبختی میاره ب صلاحمون ک بشه اکه ن من فقط خوش‌بختی و آسایش و آرامش میخام از تو همونی رو بده ک آرامش و خوشبختیم تضمین توش!!

بعد وقتی  اون خونه کنسل میشد عایا ناراحت میشد؟!!!.

حالا منظور منو متوحه میشید؟!!!!!

من خودم با خواست خودم این تاپیک رو راه اینداختم از کسی هم هیچ توقعی ندارم..روزی هم ک تاپیک رو راه اینداختم میدونستم با همه نوع آدم برخورد خواهم دا‌شت...اگرم الان چیزی میگم یا اند حرف میزنم بخاطر اینکه ب خودتون بیاین با دلسوزی و عزیزم گفتن من کارتون پیش نمیره! با درس از اشتباه هست ک جلو میرید واقعا واقعا کااااش کسی هم بود توی زنذگی من اینطوری گاهی به خودم می‌آورد منو!!!!

پس لطفا تلاشتون رو زیاد کنید صرفا ب امید من ک نباید باشین! من اینجام تا جایی ک توانش رو دارم جواب سوالاتون رو بدم و کمک کنم رو به جلو برید...اما وقتی می‌یان خصوصی ۱۰ صفحه براتون تایپ میکنم راجع ب مشکلتون میگید عایا انصاف این نیس ک گاهی برید اون هایی ک گفتم رو بخونید و باز به خودتون بیاید؟!!! 

سلاااااام الهه جووووووووون  چطوووووری خوشگل خانم دلتنگتیم خانمی ،انشاالله موفقیت هات روز به ر ...

فدات شم عزیزم مررررسی مهربونم ❤️❤️❤️

ایشالا ب امید خدا آخراشه دیگه 😍

بچه ها من با بازی فراوانی یه چیزی رو جذب کردم. دیروز نشسته بودم و داشتم عکس چند تا ظرف بلور خیلی قشنگ رو توی فایلی که برای بازی درست کردم می ذاشتم. البته خریدش مال قبل بود. ولی دیروز که عکسا رو می ذاشتم خیلی از دیدنشون ذوق کرده بودم. دیشب که برای تبریک روز مادر رفتیم خونه مادرشوهرم، بهم یه شیرینی خوری بلور به عنوان کادوی روز زن داد که دقیقا مث عکسایی بود که پیدا کرده بودم. خیلی قشنگه. عاشقش شدم.

حالا فهمیدم که واسه هرچی که خیلی ذوق داشته باشم همونو میتونم به دست بیارم. چون این اتفاق واسه چیزای دیگه هم افتاده برام تو همین بازی.

اگر کسی به انچه درخواست کرده دست نیافته است این بدلیل کمبود در جهان افرینش نیست

چون هیچ فقدانی وجود ندارد بلکه دلیلش اینست که ان شخص با در خواستش همساز نیست و فرکانسی متفاوت از انچه میخواهد از خود ساطع میکند

🌹🌹🌹🌹🌹🌹

هیچ مسابقه و رقابتی برای رسیدن به خواسته ها وجود ندارد فقط گشودن یا بستن در به انچه درخواست میکنید مطرح است