2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147897 بازدید | 5189 پست
بچه هااا بگم بهتون عصبانی شدم گاهی لازمه... بخاطر اینکه به خودتون بیایید.. من کسی رو از خودم روندم ...

سلام سلام

الهه جون دست گلت درد نکنه

ممنون بابت همه زحماتت 

ان شاء الله که به همه آرزوهای بزرگ و کوچیکت برسییی

و زندگیت پر از برکت باشه

سلام دوستای عزیز و مهربونم صبح زیباتون بخیر باشه حالتون خوبه ؟الهی همیشه خوب و خوش باشین  همیشه گل لبخند رو لباتون باشه دوستتون دارم

الهه جونم ممنون بابت متنای قشنگت عالی بود  

شادی جونم ممنون بابت اینکه لینک دانلود اون کتابو گذاشتی دانلودش کردم عزیزم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه هااا بگم بهتون عصبانی شدم گاهی لازمه... بخاطر اینکه به خودتون بیایید.. من کسی رو از خودم روندم ...

سلام صبحتون به خیر و شادی

الهه جون ببخشید ناراحتت کردم الان حالم خیلی خیلی بهتره مرسی که تحملمون میکنی دوست دارم خیلی زیاد

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
بچه ها یه سوال من تاریخ صندوق توکلم یادم رفته شما یادتونه از چه تاریخی بود

من رفتم نگاه کردم یه روز اولین نامه ک ته صندوق بود دیدم تاریخش 10 /30 بود من 2 روزدیگ چهل روز میشه صندوق توکلم

سلام دوستای عزیز و مهربونم صبح زیباتون بخیر باشه حالتون خوبه ؟الهی همیشه خوب و خوش باشین   همی ...

گلنارجون مهربونم صبح شمام بخیر و پر از خبرای خوش.

خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم بتونی بخونی و ازش لذت ببری و استفاده لازمو بکنی.

منم امروز روز 38ام هستم. 2 روزه دیگه تمومه. الان دارم نامه های امروزو می نویسم. ولی انگار دلم نمیخواد این 40 روز تموم شه اینقد که حس و حال خوبی پیدا می کنم موقع نوشتن نامه ها

گلنارجون مهربونم صبح شمام بخیر و پر از خبرای خوش. خواهش می کنم عزیزم. امیدوارم بتونی بخونی و ازش لذ ...

قربونت برم عزیزم همچنین برای شما دوستم  چه جالب تاریخ شروعمون یکیه  اره منم خیلی حس خوبی تو نوشتن نامه دارم و از طریق نوشتن نامه ب خواستم رسیدم تصمیم دارم این تموم شد نامه دیگ با خواسته دیگه بنویسم  

الهه جون یه وقتایی میشه که آدم نمیدونه چه آرزویی باید بکنه. یعنی مثلا نمیدونی آرزو کنی که بشه یا آرز ...

ببخش ک من جواب میدم ولی من میسپارم دست خدا میگم اگه خیر و صلاح تو براورده شدن این حاجت هست همون بشه 

اگر کسی به انچه درخواست کرده دست نیافته است این بدلیل کمبود در جهان افرینش نیست چون هیچ فقدانی وجود ...

سلام سارا جون من امروز اتفاقی اومدم توی تاپیک شما اگه اجازه بدید و کمکم کنید میخوام از امروز همراهتون باشم و تمریناتتون رو انجام بدم،،من متاسفانه باورهای غلط زیادی دارم و خودم رو شخص جذاب و دوس داشتنی نمیدونم همش فکر میکنم آدم لایقی نیستم یا ظاهرم ایرادی داره البته یکم اضافه وزن دارم که دارم سعی میکنم برطرف بشه ...من هفت ساله. که عاشق کسی از فامیلای نزدیکم شدم ولی اون هیچ توجه خاصی به من نداره حس میکنم لیاقتش رو ندارم و چون بی محلی اون و خونوادش رو میبینم به شدت ناامید و افسرده شدم خیلی دوسش دارم دوس دارم اونم بهم علاقمند بشه چیکار کنم خسته شدم باورم نمیشه یه روز بهش برسم و نمیتونم فراموشش کنم...  

الحمدلله علی کل حال...⁦❤️⁩برای تعجیل در فرج آقا صلوات⁦❤️⁩
من رفتم نگاه کردم یه روز اولین نامه ک ته صندوق بود دیدم تاریخش 10 /30 بود من 2 روزدیگ چهل روز میشه ص ...

ممنون دوست خوبم😘😘

پشت هر کوه بلند سبزه زاریست پر از یاد خدا. ودرآن باغ کسی میخواند که خدا هست دگر غصه چرا؟
سلام سارا جون من امروز اتفاقی اومدم توی تاپیک شما اگه اجازه بدید و کمکم کنید میخوام از امروز همراهتو ...

سلام عزیزم خوش اومدی از صفحه 4 بخون اگه وقت نمیکنی لیست مطالب مهم تاپیک بخون عزیزم

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

•جذب هامون......................................................ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹

•تمرین۸_دفتر شکرگذاری........................................ص۹۲