2777
2789
عنوان

خانواده

56 بازدید | 9 پست

سلام خانوما،یه نظر میخواستم ازتون،ما با مامانم اینا رفتیم مسافرت،بعد روز دوم پسرن افتاد از دوچرخه دستش شکست،آوردمش تهران گفتن باید عمل بشه،روزی که رفت اتاق عمل نه مامانم اینا اومدن نه زنگی به شوهرم زدن،فقط منو شوهرم بودیم،بعدش تو بیمارستان ۲ روز موندم که هیچی اومدم خونه اود مامانم تنها دیدنش زود رفت،الان من ۲ هفته دس تفاهم با یه بچه کوچیک خودم میبرم مدرسه میارمش،هیچکس نیومد کمکم،حالا برادرم میخواد وام مسکن بگیره میگه شوهرت بیاد فیش حقوقی بزاره،ولی هرچی میگم بهش میگه نمیزارم،اینم بگم دخترم عمل قلب باز ش دوماه بود اونم نیومدن یه سر بیمارستان کنارم،۳ هفته بیمارستان بودم ،همه اینا جمع شده حالا شوهر منم لج کرده ،من چیکارکنم این وسط😔😔اینم بگم دامادمون مو کاشت مامانم رفت دیدنش من تو بیمارستان برا قلب دخترم گرفتار بودم ولی نیومدن سرم بزنن 

نذار شوهرت وسط بیاد ب مادرت زنگ بزن بگو ناراحتی ازش رکو راست...تو حل کنی هرکارم کنی ازت ناراحت نمیشن ولی اگه همسرت عصبیشه مطمعن باش ولکن نیستن

کارما تکرار میشه فقط دقت میخواد ک بفهمیش✌️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باشم خودم رک و واضح به خانوادم زنگ میزنم و میگم نه 

والا شوهرت حرمت نگه داشته چیز خاصی نگفته 

مگه میشه خانواده این موقع ها کمک حالم نباشه دیگه موقع گرفتاری هاشون یاد من میفتن همون بهتر که منو یاد نکنن 

پول و موقعیتم عزیزه ولی بچه هام نه

نذار شوهرت وسط بیاد ب مادرت زنگ بزن بگو ناراحتی ازش رکو راست...تو حل کنی هرکارم کنی ازت ناراحت نمیشن ...

گفتم به مامانم ناراحتم ازش ،ولی کاراشو تکرار میکنه ،الان دوهفتس دس تنهام 

من باشم خودم رک و واضح به خانوادم زنگ میزنم و میگم نه والا شوهرت حرمت نگه داشته چیز خاصی نگفته مگه م ...

اره شوهرم هم میگه اینا وقت گرفتاری خودشون میان سمت من ،چرا هیچکس نیومد کمکت ،چرا رفت ملاقات دامادتون، ولی ملاقات بچه من نیومد

گفتم به مامانم ناراحتم ازش ،ولی کاراشو تکرار میکنه ،الان دوهفتس دس تنهام

خب پس این کارا دیگه میشه عمد...پس در حد معمولی باهاشون در ارتباط باش بفهمن تو بلانسبت گاو نیستی ک بدوشن و سوارشن...علنا دارن بهت توهین میکنن دختر

خب پس این کارا دیگه میشه عمد...پس در حد معمولی باهاشون در ارتباط باش بفهمن تو بلانسبت گاو نیستی ک بد ...

اره درست میگی،منو شوهرم بد نکردیم بهشون بقران تا جایی هم که تونستیم از دستمون بر میومد کمکشون کردیم،ولی اینا دریغ از یه محبت،مثلا مامانم میتونه تو این روزا بیاد پیشم کمکم که هیچ،لااقل من دست تنها نمونم ،بعضی از روزا از زور خستگی سر بچهام داد بیداد میکنم 

اره درست میگی،منو شوهرم بد نکردیم بهشون بقران تا جایی هم که تونستیم از دستمون بر میومد کمکشون کردیم، ...

ذهنتو خالی کن از جبران محبت از سمت خونوادت...کمک نکن و کمک نگیر بحثم نکن چون خودتو از پادرمیاری قشنگم....