سلاااام ب همه دوستای عزیزم و ساراجان
منم صبحها ک میخام باورهامو بخونم نمیتونم درست روشون تمرکز کنم و تجسم کنم.دارم کتاب ۴اثر رو میخونم،
همش احساس میکنم باورهامو اشتباه نوشتم چون میگه ب نوع کلمات خیلییی دقت کنید
احساس میکنم جملات تاکیدیم درست نیست
نمیدونم یعنی وسواس گرفتم؟؟؟
یه سوالم دارم اینکه: اگه در مورد یه مسئه ای امروز یه مدل جمله تاکیدی بگیم و تکرار کنیم و فردا یه مدل دیگه بگیم و تکرار کنیم عیبی داره یا باید فقط یه جمله خاص رو هر روز تکرار کرد؟؟
یعنی یه جمله رو بنویسم و هرروز تکرارش کنم؟
خب عاخه ممکنه امروز با یه جمله حسم خوب باشه فردا با یه جمله دیگه!
ساراجونم گفته ک ب حستون فقط دقت کنید.نمیدونم چرا اینقدر گیج میزنم. میترسم یه وقت جمله بندیم اشتباه باشه و در اثر همین ب هدفم نرسم...
کلا دلهره و استرس دارم.نه ب خاطر قانون جذب ب خاطر مشکلاتی ک دارم.نمیدونم چرا این دلهره ها دست از سرم بر نمیدارند.صبح زود و شبا موقع خواب همیشه استرس و دلهره میاد سراغم انگار کسی داره تو دلمو چنگ میزنه😣 تا یه ربعی اینجوری ام هی باخدا حرف میزنم ک آرومم کنه.بعد از بین میره خداروشکر.تو طول روز دلهره ندارماااا فقط صبحها و شبا.اینقدرم نشستم با خودم حرف زدم و سوال پیچ کردم خودمو ک ریشه دلهره هامو بدست اوردم.ولی چون اون ریشه ی استرسم ک یه مسئله ایه هنوز از بین نرفته کماکان دلشوره هام سرجاشه.نمیدونم باید چکار کنم!!😣😣😣
احساس میکنم با اینکارا خودمو دارم عقب میندازم!!! هی نوشته های باورهامو عوض میکنم.
میدونم ایمانم ب خدا هنوزم ضعیفه ک دلهره دارم ولی نمیدونم باید چکار کنم ک خدا رو باااور داشته باشم با اینکه یکمی بهم ثابت کرده ک مسئه ام داره حل میشه ولی یه نشونه ی محکمممم میخام...
برام دعا کنید بچه ها خواهشششش میکنم☹😢دعا کنید ک یه نشونه یه دلیل و سند محکمممم برای حل شدن مسئله ام بهم بده.
الهی ک همتون هرچه زودتر ب خواسته هاتون برسید و بیایید از جذباتون بگید🤗