2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست

سلام دوستای گلم صبحتون بخیر   ساراجون من هرموقع حس و حالم خوبه خیلی دعات میکنم چون تو باعث همه ی این حس و حال های قشنگ من شدی...دوست جونیا امیدوارم همتون به جذب هاتون برسین  

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچها من فقط به خواسته هام فکر میکنم و تجسمشون میکنم اما هنوز بلد نیستم ارتعاش بفرستم..شما بلدین ارتعاش بفرستین یا فقط مثل من بهش فکر میکنین؟

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
بچها من فقط به خواسته هام فکر میکنم و تجسمشون میکنم اما هنوز بلد نیستم ارتعاش بفرستم..شما بلدین ارتع ...

ارتعاش همون فکر کن باور داشتن خواسته هاس ... وقتی بهش فکر می‌کنی و تجسم می‌کنی باید باور داشته باشی ک همون خواسته رو داری و مال خود خودته 

سارا جون آدرس اینستا آقای شریفی رو هم.میفرستین لطفا

اوره اگ انیستاش باشه من می‌تونم از گوگل ببینم تلگرامو ندارم 

سلاااام ب همه دوستای عزیزم و ساراجان

منم صبحها ک میخام باورهامو بخونم نمیتونم درست روشون تمرکز کنم و تجسم کنم.دارم کتاب ۴اثر رو میخونم، 

همش احساس میکنم باورهامو اشتباه نوشتم چون میگه ب نوع کلمات خیلییی دقت کنید

احساس میکنم جملات تاکیدیم درست نیست

نمیدونم یعنی وسواس گرفتم؟؟؟

یه سوالم دارم اینکه: اگه در مورد یه مسئه ای امروز یه مدل جمله تاکیدی بگیم و تکرار کنیم و فردا یه مدل دیگه بگیم و تکرار کنیم عیبی داره یا باید فقط یه جمله خاص رو هر روز تکرار کرد؟؟ 

یعنی یه جمله رو بنویسم و هرروز تکرارش کنم؟ 

خب عاخه ممکنه امروز با یه جمله حسم خوب باشه فردا با یه جمله دیگه!

ساراجونم گفته ک ب حستون فقط دقت کنید.نمیدونم چرا اینقدر گیج میزنم. میترسم یه وقت جمله بندیم اشتباه باشه و در اثر همین ب هدفم نرسم... 

کلا دلهره و استرس دارم.نه ب خاطر قانون جذب ب خاطر مشکلاتی ک دارم.نمیدونم چرا این دلهره ها دست از سرم بر نمیدارند.صبح زود و شبا موقع خواب همیشه استرس و دلهره میاد سراغم انگار کسی داره تو دلمو چنگ میزنه😣 تا یه ربعی اینجوری ام هی باخدا حرف میزنم ک آرومم کنه.بعد از بین میره خداروشکر.تو طول روز دلهره ندارماااا فقط صبحها و شبا.اینقدرم نشستم با خودم حرف زدم و سوال پیچ کردم خودمو ک ریشه دلهره هامو بدست اوردم.ولی چون اون ریشه ی استرسم ک یه مسئله ایه هنوز از بین نرفته کماکان دلشوره هام سرجاشه.نمیدونم باید چکار کنم!!😣😣😣 

احساس میکنم با اینکارا خودمو دارم عقب میندازم!!! هی نوشته های باورهامو عوض میکنم.

میدونم ایمانم ب خدا هنوزم ضعیفه ک دلهره دارم ولی نمیدونم باید چکار کنم ک خدا رو باااور داشته باشم با اینکه یکمی بهم ثابت کرده ک مسئه ام داره حل میشه ولی یه نشونه ی محکمممم میخام...

برام دعا کنید بچه ها خواهشششش میکنم☹😢دعا کنید ک یه نشونه یه دلیل و سند محکمممم برای حل شدن مسئله ام بهم بده.

الهی ک همتون هرچه زودتر ب خواسته هاتون برسید و بیایید از جذباتون بگید🤗 

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
به انرژی های خوبتون نیاز دارم دوستای گلم لطفا همراهیم کنید ان شاء الله هرچی حال خوبه مال شماها باش ...

عزیزم اینو مطمعن باش ک خواستت هرچی باشه اگه خدا واقعا صلاحت بدونه بهت میده

خدا ک  استعفرالله بخیل نیست.اگه هم بهت نده بدون ک صلاحت نبوده و برات بهترش رو درنظر گرفته

از خدا بخاه ک حس و حالت رو خوب کنه و بهت انرژی بده چون هیچ کسی نمیتونه حال کسیو خوب کنه غیر از خدای مهربون😄 

امیدوارم ک آرزوی دلت با صلاح خدا یکی بشه😄

سلاااام ب همه دوستای عزیزم و ساراجان منم صبحها ک میخام باورهامو بخونم نمیتونم درست روشون تمرکز کنم ...

عزیزم جمله ی تاکیدی رو سارا ی بار گفت هر جمله ای ک حس خوب بهت می‌ده رو همون بگو ..بعدشم تو نامه ها هم هر دفعه همون خواسته حالا با هر حسی متفاوت نمی‌خواد کپی اون قبلی باشه گلم

عزیزم جمله ی تاکیدی رو سارا ی بار گفت هر جمله ای ک حس خوب بهت می‌ده رو همون بگو ..بعدشم تو نامه ها ه ...

سوالم اینه ک میتونیم هر روز جمله ای متفاوت بگیم واسه جملات تاکیدی؟؟؟ مگه نباید تکرارش کنیم تو ۴۰ روز.امروز ۲۱ بار یه جمله رو بگم و فردا ۲۱ بار یه جمله دیگه رو بگم اشکالی داره؟؟

وگرنه واسه صندوق توکل در مورد خواسته ام هروقت حسم هرچی بود واسه خدا مینویسم.

میدونید عاخه فقط من نیستم ک از درون استرس دارم

مثلا از پریروز تا حالا اینقدررر حس و حالم خوب بووود😄😄 داشتم مقدمات کارام رو میکردم انگار ک براورده شده

اونوقت از بس خانوادم بهم گفتند ک چه خبره ک داری اینکارا رو میکنی؟؟!!! چرا میکنی؟ و........ 

منم بهشون گفتم ک لابد خبریه. اونام هی گیر دادند ک چه خبره؟ منم گفتم ب دلم الهام شده.نگفتم ک از قانون جذب دارم استفاده میکنم چون اگه بگم حتما مسخرم میکنند.

حالا امروز مادرم اومده میگه اینکارا رو میکنی مطمعنی ک ب حاجتت میرسی.عاخه از کجا مطمعنی به ماهم بگو تا خوشحال بشیم!! منم نکفتم و دوباره دلشوره افتاد تو دلم ک نکنه نشه و آبروم جلو خانوادم بره😭

کلا خانوادم انرژیشون همیییشه منفیه.من تو همچین خانواده ای بزرگ شدم و الان سختمه ک یه دفعه تمام انرژیهامو مثبت کنم.ب خدا خیلی دارم زور میزنم ولی گاهی حرفاشون منو ب شک میندازه ک نکنه نشه.کاش یه جا تنها واسه خودم زندگی میکردم اونوقت ۳سوت میرسیدم ب خواسته هام😃

گرچه سارا بهم گفته ک محلشون نزار.مقاومت نکن.منم وقتی دارند حرفای منفی میزنند اصلا هیچیشون نمیگم و سکوت میکنم و تو دلم میگم یه روزی ب همتون ثابت میشه ک خدا جواب منو داده! ولی حرفی نمیزنم.

همش تو دلم جملات مثبت میگم ولی ب خدا بازم گاهی تو دلم آشوب میشه میترسم میترسم ک نشه و تمام مقدماتی ک فراهم کردم بیخد باشه و آبروم بره.بگند این دخترمونم دیوونه شده!!! 

میدونم همش از بی ایمانیه و عدم توکل واقعی ب خدا... من نیاز ب نشونه ی محکممممی دارم از جانب خدا ک دلم خیلییی قرص بشه ک هرکسی ام حرفی زد تو دلم اطمینان داشته باشم ک حرفاشون بیخده چون نشونه ی خدا رو دیدم. کاش خدا یه نشونه ی قوی بهم بده😉

ولی چکار کنم چکار میتونم بکنم ک ایمانم محکممم بشه ک هیچ طوفانی ام نتونه تکونم بده ؟؟؟؟؟

ارتعاش همون فکر کن باور داشتن خواسته هاس ... وقتی بهش فکر می‌کنی و تجسم می‌کنی باید باور داشته باشی ...

آخه آقای شریفی میگن فکر کردن و تجسم کردن با ارتعاش فرق داره.میگن فکر به تنهایی هیچی رو نمیسازه....من نمیتونم چرا نمیتونم قشنگ ارتعاش خوب وارد کنم

آخه آقای شریفی میگن فکر کردن و تجسم کردن با ارتعاش فرق داره.میگن فکر به تنهایی هیچی رو نمیسازه....من ...

من ویس های آقای شریفی رو گوش ندادم ولی میدونم ارتعاش همون احساسه ..یعنی حس خوب و عالی داشتن ..یعنی تو ی چیری رو می‌خوای باید نسبت بهش حس خوب داشته باشی و باورش داشته باشی همون حس خوبه ارتعاشه ک داری می‌فرستی ...من اینجوری برای خودم بیانش کردم حالا سارا جون خودش میاد بهترشو برات توضیح میده

سوالم اینه ک میتونیم هر روز جمله ای متفاوت بگیم واسه جملات تاکیدی؟؟؟ مگه نباید تکرارش کنیم تو ۴۰ روز ...

سارا گفت هر جمله ای تاکیدی رو بهت حس خوب میده رو تکرار کن ...حالا متفاوت فرقی نداره ..اون برامون ی مثال زده ک بهتر متوجه شیم مهم حس خوبیه ک می‌فرستیه گلم