2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
بچه ها من 22 بهمن تولدمه دعا کنید که تا اون روز خدا نامه هامو باز کنه و هدیه بهم بده چیزی رو که میخو ...

انشالله ک هرچی میخای،خدا روز تولدت بهت بده  تولد دختر منم ۲۱بهمنه  

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت  
واسه برادرم بودو معدلش... نوشته بودم که پسر درسخوانی هست و معدلش... شده ولی خوب اونطوری نشد... یعن ...

ن عزیزم ولی نباید ک معدل مینوشتی...

تو باید باورت رو تغییر بدی در مورد برادرت ک فک میکنی درس هاش ضعیف،،. هنوزم با گرفتن ی کارنامه ک نتیجه مشخص نمیشه تو داری رو سال‌های بعدی و روی ایندش تاثیر میزاری 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونی ک میگی برای درمان هستش.... تو راه درمان رو برو... ولی اگه الان مامانت صد در صد خوب شده بود و ش ...

اوکی اوکی گرفتم

مثلا میرفتم شیرینی میخریدم میدادم ب مردم یه عالمه شیرینی😃

مرسییییییی

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
انشالله ک هرچی میخای،خدا روز تولدت بهت بده   تولد دختر منم ۲۱بهمنه    

ای جانم تولد دختر گلت مبارک باشه ایشالا  دخملتم سعادت ابدی رو هدیه بگیره

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
نه معلوم بود خیلی با ما فرق داره کلا همه چیزو میدونست انگار..مثلا اون مرده که رفته بود بانک وام بهش ...

اره مشخص عزیزم منظورم این ک ماهم میتونیم با سعی و تلاش به اون درجه برسیم  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
سارا یه چیزی بگم من دیروز یه اس ام اس برام اومد که 50 تومن بن خرید هدیه داری به مناسبت تولدت از فلان ...

واااای به به چ کیفی هم میده 😋😋😋😍😍😍

اگه مریضی برای کسی باشه چی؟  مثلا من کاری میتونم بکنم برای شفای مادرم؟ چه تلاشی میتونم بکنم در ...

ببخشید من نظر میدم.

ولی مثلا اگه مامانت حالش خوب بود شاید می بردیش تفریح. یا مثلا می گفتی حالا که امروز ماشالا حالتون بهتره بیاین با هم کیک درست کنیم. یا ترشی بندازیم. یه چیزایی مث این خلاصه

[QUOTE=80382817]بچه هااا از امتحان کردن این قانون دست بردارید فقط و فقط عمل کنید..... خودتون نتیجه ر ...

عزیزم 😍😍

هرجمله ای ک راحتی دیگه ً..

ی جمله ی کلی مثلا بگو خدایا شکرت بخاطر فرزند سالم و صالح و زیبایی ک بهم بخشیدی 

من خیلی ولخرجم خیلییییی.اما هربار خراب کاری میکنم و زیاد خرید میکنم فوری از یه جایی برام میرسه خدارو ...

تولدت مبارک سارا جون الهی همیشه سلامت و شاد باشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی و خوشبخت باشی  لبت خندون  

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ساراجون مشق شبو بذار شنبه انشالله

عزیزم نمیخوام دخالت کنم یا فضولی ولی جمله ات رو اگه دوست داری عوض کن و باور کن هرچی دلت بخواد رو خدا بهترینشو بهت میده البته بازم من معذرت میخوام

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
ببخشید من نظر میدم. ولی مثلا اگه مامانت حالش خوب بود شاید می بردیش تفریح. یا مثلا می گفتی حالا که ا ...

نه بابا این چه حرفیه لطف میکنی واقعا ک نطر میدی و وقت میزاری برام

مرسیییی عزیزم ... ایولللل باریکلا

گرفتم منظورتونو😉😉😉

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
تولدت مبارک سارا جون الهی همیشه سلامت و شاد باشی و به همه ارزوهای قشنگت برسی و خوشبخت باشی  لبت ...

ممنونم عزیزم لب همه تون همیشه خندون آرزوی من عملی شدن آرزوی تک تک بچه های تاپیکه به امید خدا که بهشم میرسیم 

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.