من گشنه ام نبود و اشتهای زیادی نداشتم و کلا شاید ۱۰ قاشق برنج خوردم...از گوشت غذام هم زیاد نخوردم.....کلا از بشقابم خیلی غذا مونده بود....اون خودش کامل خورد....آخرش بهم گفت چیزی هم که نخوردین...منم گفتم خیلی گرسنه نبودم....حس میکنم ناراحت شد....بد شد به نظرتون؟
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همه غذاهاش کباب و جوجه و این چیزا بود....منم زرشک پلو سفارش دادم...چون به نظرم اون سبک تر از همه شون ...
پ زیاد هم گرون نبوده 😂😂
عیب نداره فک کردم ماهیچه اینا سفارش دادی
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید
خب میگفتی گشنم نیست فوقش یه سوپ سفارش میدادی یا فقط سالاد
گفتم شاید اونجوری خودش معذب بشه که داره غذا میخوره و من فقط سوپ بخورم
نه اتفاقا چون میدونستم زیاد گشنه ام نیست و قراره کامل نخورم خیلی گرون سفارش ندادم...ولی خوب حس میکنم ناراحت شد
خوب پس فردا بخوای بری زیر یه سقف این تعارف کردنا درست نیستاراحت باشخوب گشنه نبودیمن بودم تیک اوی میک ...
اواین قرار بیرون رفتنمون بود...گفتم شاید زشت باشه
وقتی گرسنه نبودی و کم غذایی سفارش نمیدادی چون این طوری که گفتی منم بودم ناراحت میشدم
اون که خیلی بدتره....من خودم مهمون کنم کسی رو و خودم غذا بخورم غذا بخورم یکی غذا نخوره معذب میشم..فکر میکنم طرف داره تعارف میکنه
نه اتفاقا چون میدونستم زیاد گشنه ام نیست و قراره کامل نخورم خیلی گرون سفارش ندادم...ولی خوب حس میکنم ...
ن نمیشه
آنقدر هم استرس ناراحتی اینا رو نکش هنوز اول راهین انشالله خوشبخت ترین باشین
من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید