2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور با خواسته فرق داره ها....چطوری پی نتیجه مشخص شد؟؟ 🤔 چی بوده باورت؟ 

ساراجون سوال منم جواب بده لطفا چندتا پست بالاتر

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان میشود  یه صلواتم مهمونم کنید

بچه ها من خونم رو  اون هفته تمیز کردم ولی چون حس خوبی داشتم  کمکم قالیچه آشپز خونه هم شستم  این هفته رو بالش ها هم در آوردم ریختم ماشین حوله ها هم جمع کردم ریختم ماشین این هفته البته این کارها رو دوماهی یکبار انجام میدم ولی الان وقتش نبود باز انجام دادم تازه سرکارم هستم ولی حالمو خوب میکنه این تمیزکاری ها  هی حس میکنم این کارم انجام بدم یه اتفاق خوب می یوفته

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
ساراجون ی سوال دارم من...ی جا تو همین تاپیک شما گفتی ک آدم نمیشه برای کسه دیگه جذب کنه فقط میتونی وا ...

عزيزم گسی میتونه ک انرژیش خیلییی بالا باشه،،  اونم معجزه نمی‌کرده با کار کردن روی ذهن طرف شفاعت میکرده..

اون به یک درجه از ایمان و عرفان رسیده ک رسیدن به‌ش خیلی تلاش و زمان میخاد ک واقعا مقدور نیس برای هرکسی 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

سارا جون من تو باورهام خواسته نداشتم که بگم فلان اتفاق میفته باورهامو فقط درمورد چیزای ذهنی خودم نوشتم مثلا نوشتم من همیشه مرتب هستم اعتمادبنفسم بالاست گذشته رو فراموش کردم خیلی منظم و دقیقم و هر روز تکرارشون میکنم 

و تاثیرش رو میبینم اتفاقایی افتاد ک واقعا زندگیم داره مثل باورهام میشه 

صندوق توکل هم امروز روز سوممه و فقط روز اول از نگرانیم نوشتم از روز دوم فقط خداروشکر کردم ک ب راحتی ب خواسته م رسیدم ...

درمورد لبخند ولی هنوز ب مقاومت دارم و عملیش نکردم کتابی معرفی نمیکنی که بیشتر درموردش مطالعه کنم..

من کتاب شفای زندگی رو واسه باردوم دارم با دقت میخونم و تمریناتشو انجام میدم

دیروز یه جذب داشتم تو دفتر نوشتم خدا روشکر که به زودی فلان مبلغ به حسابم واریز میشه و چن بار تکرارش کردم با خوشحالی عصرش خواهرم گفت تو قرعه کشی اسم من دراومده و اون پولی ک نوشتم برام واریز میشه  

ساراجون من شنبه شروع کردم میتونم از همون شنبه تمام کارا را باهم انجام بدم...مثلا هم باوراما مرور کنم ...

اره عزیزم باهم انجام بده،،  کاری نداره ک رو هم ۵ دقیقه وقت میبره 

عزيزم گسی میتونه ک انرژیش خیلییی بالا باشه،،  اونم معجزه نمی‌کرده با کار کردن روی ذهن طرف شفاعت ...

ب نظرم اون با ما فرقی نداشته اون فهمیده بود ک اگ از خدا برای اون طلب مغفرت کنه و براش دعای خیر کنه خدا بیشتر از اون ب اون کمک میکنه چون همش میگ حتی با ادمای بدم مهربون باشین از خدا براشون طلب مغفرت کنید چون ب نفع خودمون هست پاداشی نصیبمون میشه

تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز   
ساراجون ی سوال دیگم دارم ازت..شما چند وقته قانون جذب کار میکنی؟میشه جذب هایی ک تو زندگیت داشتیو بگی؟ ...

عزیزم گفتم به دوستمون بایذ ی روز کامل داستان زندگیم رو تعریف کنم براتون 

من اینم بگم پریشب نخوابیدم دیروز ظهر خابیدم عصر نمیخواستم بیام سرکار خوابم بود من دفتر بیمه دارم صبح و عصر باز هست تا 8 شب خلاصه دیروز ساعت 4 گفتم ولش بزار بخوابم بعد یه چیزی توی دلم گفت پاشو برو یه خبری هست امروز اومدم یه مشتری تپل برام اومد

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
سارا جون من تو باورهام خواسته نداشتم که بگم فلان اتفاق میفته باورهامو فقط درمورد چیزای ذهنی خودم نوش ...

عزيزم لبخند ک مقاومت نداره،،  هر دفعه یادت اومد حتی شده سطحی لبخند بزن...از نتیجه شگفت‌زده میشید...

فقط تمرین لازم داره 

من اینم بگم پریشب نخوابیدم دیروز ظهر خابیدم عصر نمیخواستم بیام سرکار خوابم بود من دفتر بیمه دارم صبح ...

ایوووول😅😅👏👏👏👏👏

ب نظرم اون با ما فرقی نداشته اون فهمیده بود ک اگ از خدا برای اون طلب مغفرت کنه و براش دعای خیر کنه خ ...

نه معلوم بود خیلی با ما فرق داره کلا همه چیزو میدونست انگار..مثلا اون مرده که رفته بود بانک وام بهش ندادن این خانم بهش گفت که تو بانک خصومت ایجاد کردی براهمون بهت ندادن..قشنگ خودش خبر داشت انگار از همه چیزـ.به قول ساراجون اون به یه درجه ای از عرفان رسیده بوده خیلی ذهنیتش با ما آدمای معمولی فرق میکنه

به آرزوهام قول رسیدن دادم                                  خدایا شکرت؛ خدایا شکرت؛ خدایاشکرت