2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست
عزيزم من درمورد این پستت و زندگیم باید خیلییی کامل ی روز براتون توضیح بدم..داستان زندگی من شنیدیه... ...

خیلییییی ممنون میشم بگی 

خودت چطوری آشنا شدی با این قانون و از روز اول چکار کردی و چطوری ب اینجا رسیدی

توسط کی؟ چه جوری؟

واقعااااا  نمیدونم چطور ازت تشکر کنم ک اینهمه کمکمون میکنی😗😗😗😗😗

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین کارو می کنم ساراجون.من همه کار هامو روی کاغذ مینویسم حتی ریزترین هارو و وقتی انجام میدم تیک میز ...

حتمن عززززیزم خیلیییی زود خیلیییییی😍😍😍😍💪💪💪💪💪

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
سلااام عزیزمممم 😍 😍  اره ایشالا برا صندوق توکل فک کنم همه باهمیم 💪💪💪 راستی من برا نامه ها ...

سارا یه چیزی بگم من دیروز یه اس ام اس برام اومد که 50 تومن بن خرید هدیه داری به مناسبت تولدت از فلان فروشگاه.حالا یه قرونم پول نداشتم انقد دوست داشتم یه چیزایی بخرم گفتم درست میشه نگران نباشه یهو خواهرم 200 تومن همینجوری برام فرستاد شوهرم 300 تومن رفتم دوتا پالتو خریدم   

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.
سارا یه چیزی بگم من دیروز یه اس ام اس برام اومد که 50 تومن بن خرید هدیه داری به مناسبت تولدت از فلان ...

مبارکت باشه عزیزم. واقعا از در و دیوار واست پول ریخته دیروز. ایشالا هر روزت همینجوری باشه. ایشالا واسه همه مون همینجوری باشه

[QUOTE=80382817]بچه هااا از امتحان کردن این قانون دست بردارید فقط و فقط عمل کنید..... خودتون نتیجه رو 

سارا جون من باردارم از اول بارداریم همش برا نی نیم انرژی مثبت میفرستم و میگم خدایاشکرت این نی نی سالم و صالح و زیبا و آروم..باهوش ..خوش قدم خوش نیت خوش ذات خوش فکر خوش شانش وخوش اقبال ..خوش قلب..خوش رو..خوش رفتار..خوش خنده..خوش بو..خوش صدا..خوش سخن ..خوش لباس وخوشگل و خوشتیپ و مهربون و دوس داشتنی و پر رزق و روزی رو بمن دادی    

اگه یه جمله تاکیدی خوب هم ب ذهنت میرسه بهم بگو که بیشتر تکرارش کنم 

چون این جمله خودم طولانیه  

ممنون عزیزم چقدرررر قشنگ و کامللل توضیح دادی همه رو ایول.ممنون ک این همه وقت گذاشتی نوشتی برام😍 فق ...

اونی ک میگی برای درمان هستش....

تو راه درمان رو برو... ولی اگه الان مامانت صد در صد خوب شده بود و شفای کامل داشت..چ حسی داشتی چیکار میکردی؟؟؟؟  مثلا اینکه از ته دلت خوشحال بودی یا جشن میگرفتی نمیدونم بخدا هرکاری ک اونموقع انجام میدادی الان باید انجام بدی اگه صد در صد شفای مادرت رو گرفتی میدونی و مطمعنی ک خوب میشه 

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓
خودتو سالم ببین. مث آدمای سالم رفتار کن. انگار که هیچ مریضی در وجوت نیست. آدمای سالم شاد هستن و به ا ...

اگه مریضی برای کسی باشه چی؟ 

مثلا من کاری میتونم بکنم برای شفای مادرم؟ چه تلاشی میتونم بکنم درصورتی ک خودش باورهاش منفیه

من فقط میتونم مقاومتی نکنم در برابر باورهای منفیش و خودم سلامتی رو براشون جذب کنم و خودشون واقعا میخواند ک شفا پیدا کنند و پرهیز غذایی میکنند دارو هاشونو مصرف میکنند

اینا کافیه؟ 

باعث میشه ک من بتونم با باور مثبت خودم و جملات تاکیدی و...  سلامتی رو براشون جذب کنم؟ 

خوشحال میشم نظر ساراجانم بدونم.ممنون دوست عزیزم ارس جان

@sara0098  

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
مبارکت باشه عزیزم. واقعا از در و دیوار واست پول ریخته دیروز. ایشالا هر روزت همینجوری باشه. ایشالا وا ...

من خیلی ولخرجم خیلییییی.اما هربار خراب کاری میکنم و زیاد خرید میکنم فوری از یه جایی برام میرسه خداروشکر.ایشالا برای همه تون همین شکلی باشه همیشه باید مثل ثروتمندا زندگی کنی تا اون جوری برات پیش بیاد

دست منو بگیر.حالم جهنمه.از حس هرشبم.هرچی بگم کمه.