2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147908 بازدید | 5189 پست

ببخشیذ ک تاپیک رو قفل میکنم دوستای گلمممم دیگه خیلییی دیرم شده بود یهو ساعتو دیدم.........

ایشاا فردا صب باز ساعت ۹ میام✋❤️

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

🌸اینم لیست مطالب تاپیک

‌•تمرین1_تغییر باورها ............................................ص ۴

•پاسخ دوستان و لیست باورهاشون.........................ص ۸

•تمرین2_نوشتن احساس درمورد خدا.......................ص۱۲

• پرسش و پاسخ..................................................ص ۱۲

•تمرین3_باز کردن راه عبور انرژی.............................ص۲۵

•تمرین۴_انجام کارهای عقب افتاده.........................ص۲۵

•تمرین۵_تکنیک تحسین و لبخند............................ص۳۲

•تمرین۶_مخصوص خانومای ک قصد بارداری دارند....ص۳۲

•جذب هامون......................................................ص۳۳

•تمرین۷_تکنیک صندوق توکل.................................ص۴۹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای عزیزم دیروز همتون راجع به زندگی شخصیم ی سری سوال داشتین...

چون کاربریم برای نقاشی هام و ایناس ممکن ‌شناخته بشم برای همین نمیتونم خیلی واضح صحبت کنم...

فقط در این حد بگم بهتون من چهار سال پیش یک بارداری ناخواسته داشتم،،  با وجود اینکه ناخواسته بود ولی تا فهمیدیم خیلی خوشحال شدیم خونواده هامونم همینطور!!!

اما انقد ک لوس و استرسی نبودم از استرس شبا خواب نداشتم خلاصه ک قلبش تشکیل نشد و سقط شد...ینی نمیدونین چ شبایی تا صب نماز شب میخوندم و زجه میزدم و از خدا میخاستم قلبش تشکیل شه!! ولی با التماس و غصه!! اون روزا انگار تریلی از روم رد شده بود نزدیک دوماه طول کشید تمام پروسه حاملگی و سقطم ولی کاری با من کرد ک چنان کمرم خم شد نمیتونستم از جام بلند شم!

تو همین نی نی سایت با تاپیک قانون جذب آشنا شدم!

۳ نفر هستن توی زندگیم ک همیشه دعاشون میکنم از کاربرای همینجا هستن!

نمیدونم هنوزم اینجان یا ن! یکی انرژی مثبت یکی پریا و یکی هم ارکیده...

اینا زنددگی منو تغییر دادن...

با وجود اینکه اونموقع هیچکس نبود ب سوالای شخصیم جواب بده اونا فقط راهنمایی های کلی میکردن و میگفتن برید خودتون مطالعه کنید! بخاطر همین تا جا بیفتم خیلی طول کشید..

تا بتونم تغییر کنم خیلییی طول کشید...

اونموقع اوایل ک با قانون جذب آشنا شده بودم فک میکردم دیگه دارم درست میرم راه رو ولی غافل ازینکه هنوز ی اطرافیانم حسادت میگردم از بعضی ها پرتوقعی میکردم ب همسرم سوظن داشتم! خلاصه وقتی ی مشکلی هم پیش میومد  همون آدم قبل میشدم.... تا اینکه یکسال گذشت و خونواده همسرم ورشکست شدن..

ی خونواده پولداری بودن ک حد و حساب نداشت خلاصه  اوضاع و احوال زندگیمون از لحاظ روحی خیلی بد شد  همه چی بهم ریخته بود...

همسرمم و برادرش هم با پدرش کار می‌کردن،،  ک بعد از این جریان بیکار شدن...

.

توی همین اوضاع شرو کردم دوباره قانون جذب رو از همون تاپیک و با چند تا کانالی ک داشتم..هی تلاش میکردم قوانین رو اجرا کنم!

اولین جذبم هم کار همسرم بود.. ک ی کار خیلی عالی پیدا کرد  بعد ازون انگار خدا ی نفر فرستاد برامون..یکی از همکارای همسرم بهش کتابای قانون جذب رو میداد و میگف ببر بخون اینا عالیه و این حرفا..همسرمم می‌آورد خونه ازونجایی ک تایم کاریش زیاد بود من میخوندم همشو 😁

خلاصه فک کنم ۱۰،۲۰ کتاب خوندم کم کم ولی هنوز با عمل فاصله داشتم..

با این اوصاف خیلیییی زندگیم تغییر کرد رابطم با همسرم انقدددد عالی شد ک فکرشم نمیکردم...

قبل این جریانات گفتم ک بهش سو ظن د‌اشتم و کلا همش در حال گریه زاری و فکر و خیال بودم و نکنه نکنه نکنه!!!

ولی بعد خوندن کتابا انقدددد شخصیتم تغییر کرد ک عجیب بود واسه همه کم کم از دختر لوس ویکی ی دونه و پرتوقع داشتم درمیومدم و به ی خانوم مستقل و بااعتماد ب نفس تبدیل میشدم...

بچه ها کلا پروسه یادگیری قانون جذبم خیلی طولانی شد کلا خیلی درز و دوز داشتم این وسط کسی نبود بالاسرم اشکالاتم رو بگه کسی نبود درست راهنماییم کنه!

بخاطر همین با هر سختی و بلایی ک توی زندگیم پیش میومد ی پله بالا میرفتم..بخاطر همین بهتون گفتم ک قبل اینکه اتفاق بدی بیفته تو زندگیتون ک بخاد درسی بهتون بده خودتون اون درس رو یاد بگیرید...

من اونطوری نبودم...

بخاطر همین خیلی سختی کشیدم تا به اینجا رسیدم..

ب جایی که همسرم وابسته ب خونواد‌ش بود الان مستقل شده درآمدش عالیه هرچند ک مشکلات خونوادش هنوز حل نشدن و برادر همسرمم ک با پدرش بود هنوز بیکاره...

ولی همسر من تونست کار با درآمد عالی پیدا کنه.. کلی پول پس انداز کردیم...

پدرم تصمیم گرفت خونه بسازه برا همه بچه هاش خونه ی شیک و بزرگ 😍💪

ماشینمون رو ک بخاطر کارهای پدر همسرم فروخته بودیم  دوباره ی ماشین خوب خریدیم 💪💪😍😍

خودم توی زندگی شخصیم خیلییی پیشرفت داشتم...وارد راهی شدم ک فوق العاده عاالیه همون راهی ک همیشه آرزوشو داشتم...به یک هنرمند معروف شدن خیلییی نزدیکم! 💪💪

روابط زناشوییم با همسرم عااااالی شده..

طوری شده ک همشششش دلش برام تنگ میشه و همه کار میکنه برای آسایش و آرام‌شم...💑😍

ینی واقعا همه ی این اتفاق ها رو تلاش خودم میدونم..

و هنوز اول راهم و کلی جذب های بزرگ دیگه دارم توی زندگیم ک خیلی بهم نزدیک هستن..خیلی

.

.

دوستان ی چیز دیگه اضافه کنم..

من هم مث شما! شما هم مث من!

هیچ فرق نداریم،،  منم ی روز غمگینم انرژیم میاد پایین،  ولی راهش رو یاد گرفتم بعد از دیدن کلی سختی ک قانون زندکی چیه!

با چشم خودمم دیدم ک چقدددد حقیقت داره...

از اول ک داشتم این کتابارو میخوندم همیشه با مامانم و همسرم درمیون میزاشتم ولی اونا زیاد اهلش نبودن و فقط گوش میکردن بدون عمل!!!

بعد چند سال مامانم خودش اومد و بهم گفت واقعاااا آفرین بهت ک خودت زندگیتو ساختی،،  چون هر اتفاق خوبی میفتاد میگف وای ببین اینو جذب کردی..اینا جذبای خودته و این حرفا!!

حالا میخوام بهتون بگم من چند تا اشتباه کردم تو این مسیر ک شما نکنید!

یکی اینکه از اول هرچی یاد میگرفتم فک میکردم باید بقیه 

رو درست کنم تا زندگیم عوض شه! هرچی یاد می گرفتم میرفتم برا بقیه توضیح میدادم ک اینکارو کنید اونکارو کنید😆 اصلا به این فک نمیکردم ک خودم مشکل دارم ک زندگیم اینطوری شده!! خیلی بعد ها فهمیدم بدون اینکه به کسی کاری داشته باشم باید برای زندگی خودم کاری کنم تا اطرافم همه چی تغییر کنه!
.
یکی دیگه اینکه از اول تجسم میکردم اما تجسمی ک با شک و دودلی هست..ینی نیم ساعت میشستم فکرو خیال و رویا پردازی اآخر کار یهو ی تصویر ک نکنه همش الکیه نکنه نشه! میومد توی ذهنم و تماااام زحمت هام رو برباد میداد😕
.
اینم وقتی فهمیدم ک با آقای امیر شریفی آشنا شدم..
وویس هاش فوق العادس!!!!ً
یکی دیگه هم اینکه هروقت مشکل برام پیش میومد میرفتم سراغ کتابام!! وقتی خوب بود دیگه معمولی بودم همشم در حال غر زدن و اینا بودم!!! ک کلی ازتعا‌شم رو پایین می‌آورده!!

این بود ک چکیده‌ای از زندگی من..
دوستای گلم دوستای عزیزم اگه این تاپیک و زدم معنیش این نیس من ی آدم کاااااملا موفق هستم ک همه چی رو میدونم!!.
ن منم مث همه!!!  ممکن اشتباه کنم ممکن ی جاهایی دلسرد شم!!
اما فهمیدم ک هیچ چیزی خارج ازز درونم نیس...
درونم درست باشه بیرون درست میشه!
پس باید همیشه تلاش کنم روی خودم کار کنم مراقب باشم بد کسی رو نخام غیبت نکنم حسادت نکنم دروغ نگم!
اینا کارای آسونی نیس هااا...برای داشتن زندگی عالی باید همه اینکارارو کرد...
برای همین میگم خیلی کار دارم هنوز...
و همیشه باید در تلاش باشم و حواسم به همه چیم باشه..
چون اینطوری نیس ک اگه الان احساسم بالا باشه و حالم خوب باشه تا آخر عمرم تضمین ‌شده ام! ن....
هر ثانیه ک الان میگذره سرنوشت ثانیه بعد زندگیم رو مشخص میکنم....پس باید ثانیه به ثانیه زندگی کردتا موفق شد

دوستان این آیدی کانال آقای شریفی هستش...

وویس هارو گوش بدین فوق العادس!! https://t.me/voiserteash

....خب دوستای عزیزم من امروز نمیتونم بیام باید کارام رو انجام بدم عذرخواهم واقعا✋

تا شنبه ایشالا ک باز صب ساعت ۹ بیاین و من منتظرتونم❤️

برید وویس هارو گوش بدین نُت برداری کنید..

کتاب چهار اثر هم بخونید در کنارش حتمننننن...

خیلییی زود به نتیجه‌ی دلخواهتون می‌رسید...💪💪💪

تا شنبه  پس✋❤️

🌸🌸🌸

همه ما از زمانیکه صبح بیدار میشویم تا وقتی که شب به خواب میرویم مدام در حال فرستادن ارتعاش به کائنات هستیم، اکثریت وقتی تصمیم می گیرند زندگیشان را تغییر دهند و بعد از مدتی به نتیجه نمیرسند با ناامیدی میپذیرند که قدرت تغییر هیچ چیز را در زندگی ندارند، چرا؟ زیرا نتیجه نگرفته اند...وقتی هرروز همان افکار و رفتارهای گذشته را تکرار می کنید بنابراین ارتعاشات روزهای قبل شما دوباره و دوباره تکرار میشود و این طبیعی است که همان نتایج قبلی وارد زندگیتان میشود، همان درآمد، همان روابط مخدوش، همان افسردگی، همان بیماری.

چگونه ارتعاش می فرستیم؟

🔹با توجه کردن

توجه کردن به چه معناست ؟

🔹وقتی نگاه میکنید.

🔹وقتی صحبت میکنید.

🔹وقتی گوش میدهید.

🔹وقتی لمس میکنید.

🔹وقتی حتی میبویید.

یعنی شما در حال توجه کردن به آن چیز هستید و با هر توجه ارتعاش هماهنگ با همان چیز به جهان هستی ارسال میشود و ارتعاش فرستادن یعنی سفارش دادن موضوع مورد توجه به زندگیتان.

بنابراین وقتی ما در جهانی زندگی میکنیم که هر لحظه به ارتعاشات ما پاسخ میدهد و ارتعاشات ما از  توجه ما شکل میگیرد ما باید خیلی دقت کنیم که به چه چیزی توجه می کنیم، اگر پول می خواهیم نباید به فقر و بدبختی توجه کنیم و درعوض به فراوانی و نعمتهای زندگی توجه کنیم، اگر روابط عالی میخواهیم نباید به مشکلات زناشویی پدر و مادر و دوستانمان توجه کنیم و در عوض به روابط عاشقانه اطرافیانمان توجه کنیم و مدام تحسینشان کنیم و اینگونه ارتعاش مناسب به جهان هستی ارسال کنیم

🌸🌸🌸

ی چیزی دیگه بگم ک یادم رفت...

من بعد از اینکه با قانون جذب آشنا شدم  و یکم گزشت تصمیم کلا عوض شد برای بچه دار شدن...و رفتم ب سمت موفقیت های شخصیم...

با وجو اینکه با داریم ناخواسته بود ولی بعدش ک قرار بود سقط شه تصمیم داشتیم ۶ ماه بعد درست حسابی بریم برای اقدام و اینا...

ک کلا مسیرم عوض شد..

و حالا ک به گذشته نگاه میکنم میبینم خدا چقددد دوستم داشته...

اولا ک این سقط مقدمه آشنایی من با قانون جذب شد بعدشم اگه بچه دار میشدم اونموقع با مشکلاتی ک برای خونواده همسرم پیش اومد بعدش و حال و هوای بد اون روزا هم حاملگی پراسترسی داشتم همم بچم تو موقعیت خوبی به دنیا نمیومد،، بیکاری و حال افسرده پدرش و یک مادری ک هنوز شخصیت کاملا وابسته ای داره ک حرف مردم خیلی براش مهم و هنوز به اطرافیانش حسادت میکنه!! قاعدتا پدر و مادر بی نبودیم اونموقع...

و اینکه مطمعنم اگه اونموقع باردار میشدم همیشه تو حسرت موفقیت های شخصیم میموندم ولی الان یه امید خدا کلی پیشرفت کردم و کلی موفقیت کسب کردم ایشالا سال دیگه هم وقتی رفتم توی خونه ی خودم..

خونه ی صفری ک خیلییی بزرگ و شیکه و ما دیگه دغدغه خونه و مالی نداریم با خیال راحت برای بچه اقدام میکنیم و اونموقع هم با خیال رااااحت و آسوده پا به این دنیا میزازه نی نی خوشگلم 😊😋😋😋

ینی حالا میفهمم این ک میگن خدا از مادر به بنده هاش مهربون تره ینی چی....زندگی من نمونه واضح😋😍🥰

سال دیگه روزی ک رفتم سونوگرافی با صدای قلب نی نیم میام پیشتون ک مث ساعت میزنه ☺️😊😋🥰🥰🥰

گوشی آیفون ۵ میلیونی هم یکی دیگه از جذب هام بود ک همسرمم نزدیک یکسال پیش برای عذرخواهی برام گرفت!!!

واقعااااا این قانون حرف نداره...

آخه منی ک ی روز انقد آویزون همسرم بودم کی فکرش رو میگردم همسرم ی روز بخاطر اینکه از دلم دربیاره چیزی رو برام ۵ میلیون هزینه کنه....پس فقط از تلاش خودم میدونم و بخاطر همین عاااااشق خودمم💪💪💪❤️❤️❤️❤️

سلاااام سلاااام صدتا سلام به روی ماهه همه دوستای پر انرژی و شاد خودم

آخه عاشقتونم کهههههه

دوستان یادتون چند روز پیشا گفتم انرژی های خکبتونو برام بفرستین تا اونجایی که دلم میخواد مشغول شم

راستش من داخل صندوق توکل هم براش نامه مینویسم ،

پریشب خواب دیدم که من یه جایی که میتونست اونجا باشه شغل خوبی پیدا کردم

دیروزم خیلی همینطوررری گفتم بذار برم اونجا رفتم صحبت کردم اون شخص گفت که اتفاقا به یه کسی نیاز دارم و ...قرار شد هرموقع خواست منو صدام کنه

ممنونم که انرژی خوووب فرستادین

همه باورهای خووب ،انرژی های خوووب ماااال شماااا مهربونا

بازم برام انرژی بفرستین تا ان شاء الله اگه حق الهی من هستش بهش برسم و واقعا موفق باشممم😍😊

دوستتون دارمممم

امروز از آسمون برام طلا میبااااره

وااااااااای خدا جونم شکررررت

سلاممممممممممممممم سلاممممممممممم الهی هفته ای پر برکت پر از سلامتی پر عشق و پر پول رو شروع کنید

درهای نعمت و فراوانی خدا برای همه ما باز است

تو نیم دیگر من نیستی، تمام منی...
حالا سارا جون سوالم.اینه که همچنان به نوشتن نامه ادامه بدم تا به هدف کامل برسم؟

سلااام عزیزمممم بله حتمن تا موقعی ک دریافتش کنی بنویس 😍😍❤️❤️❤️

سلاممممممممممممممم سلاممممممممممم الهی هفته ای پر برکت پر از سلامتی پر عشق و پر پول رو شروع کنی ...

سلام عززززیزم 😍 😍 😍 

خانوم ها باور میکنید من همینجوری اتفاقی رفتم یک همایش رایگان ذهن خلاق از دکتر بابایی

چقددد عااااالی 😍 😍  قدرت جذب دیگه 👌