2777
2789
عنوان

قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون😍

| مشاهده متن کامل بحث + 147889 بازدید | 5189 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم میخوام که تا شب یه اتفاق خوب برام بیفته و حتما فردا بیام و خبرشو بهتون بدم

انشاالله خانمی

😘آرزوهام خاطره میشن ،مطمعنم 😉با خـــــدا باش و پادشاهــــی کــــن ،بی خـــدا باش و هرچه خـــواهی کن ،خداجونم عاشقتــــــــم ❤🌹
تو تمیزکاری هام نوشته های گذشته مو پیدا کردم...آخه قبلا هم کتاب راجع به جذب میخوندم و جملات خوبش رو ...

این ی نشونس برات عززززیزم جدی بگیر و سخت به راهت ادامه بده تا موفق شی و به همه آرزوهات برسی 💪💪

تاریخ عضویتم در یادها خواهد ماند🤩  👇👇قانون جذب و رسیدن به خواسته هامون💓

@sara0098  

سلام ساراخانم گل خوبی عزیزم

و سلام ب همه دوستانم

سارا جان من صبحد سر کارم نمیتونم زیاد بیام

فقط ۲تا سوال عزیزم؟

سوال اول👇

من دوباره نشستم از اول تمام صفحات تاپیک رو خوندن.فهمیدم باور با آرزو فرق داره😁حالا دوباره از اول لیست باورهامو نوشتم.اینقدر در مورد مسئله ای ک ترس داشتم خودمو سوال پیچ کردم تا به باور مثبت رسیدم

البته خیلی جاها تونستم فقط تکیه کنم ب معجزه ی خدا در مورد مشکلم

و باورم رو نوشتم خدا میتونه معجزه کنه.زندگی من پر از معجزه های خداونده و من خدا رو شکر میکنم.من خوشبختم.

این مدلی نوشتن درسته؟

سوال دوم:👇

من الان باورهام تغییر کرده یکمی البته مدل نوشتنش با قبل.تاریخ شروعم رو از امروز حساب کنم؟  چون دیشب لیست نوشتم و باورهلی غلط رو ریز ریز پاره کردم و ریختم دور.

خواهشا جواب بده گلم.۲تا سوال بودااا...

اگه چیزیو محکممم از خدا بخوای حتما بهت میده😉
عزيزم نمره برات مهم نباشه فكر كن داري ميخوني فقط برا بالا بردن علمت و دانسته هات همون موضوع نمره باع ...

اره عزیزم ددست میگی بخاطر نمره استرس میگیرم 

همینجا مینویسم :

خدایا میخوام که از این کتاب زیبا درس یاد بگیرم و امتحان کنم خودمو . مراقبم باش تا موفق بشم 😘😘😘

ان شالله همگی موفق باشن دوستان تاپیک جذب😍😍

میخوام اسممو عوض کنم نمیشه  🤨
خوش بحالت،به ما هم کمک کن لطفا😢

از صفحه چهار بخون عزیزم تو هم برس به ما تک تک لحظه هات عین ما شاد میشه ،خواستن توانستنه ،هر چی بخوای همون میشه

سلام صبحتون بخیر دوستای جذابم 😍

من پارسال شکرگزاری رو شروع کرده بودم اما ادامه ندادم دو سه روز نوشتم

چند روز پیش دفترمو دیدم نوشته بودم خداروشکر تا فلان تاریخ فلان مقدار پول نقد دارم اون پول مبلغ بالایی بود اما من جذبش کردم و تا اون تاریخ پول تو حسابمه😍 دو سه تا جذب کوچیک دیگه هم داشتم

حیف ادامه ندادم اما دوباره با قدرت میخوام شروع کنم😍❤

دوستان لطفا دعا کنید زودتر همسایه امام رضای مهربونم بشم میخوام تا آخر عمر زیر سایه پر مهرشون زندگی کنم😍دعام کنید منم قول میدم هر دفعه رفتم حرم به نیابت از همتون نماز زیارت بخونم🥰همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا❤️  آقا جونم نمیشود که مرا پیش خود نگه داری ؟کنار گنبد زردت میان کفترها😢به وصل خود دوائی کن دل دیوانه مارا💚